Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Hadde en TL7 Adv@208.

Angående zixer DeLutte, det er ingen hekse-kunst. :)

 

En kort "guide":

 

Før man starter raidet gir man alle beskjed om å IKKE angripe enhver mob som har et navn som begynner på "Ankari.." Ofte heter de Ankari'Uri.

 

Ankariene er forøvrig blant de mest puslete fiendene man treffer på inni skipet.

 

Når man har funnet seg en Ankari tar man simpelten å sjekker hvilket level det er på zixene som svermer rundt Ankarien. Dersom disse er under level 150 går det an å farme, hvis de er over L150 er dette ikke mulig. Det man gjør så er å roote Ankarien for så å fortsette mot Admiralen (hoved-bossen i skipet). Admiralen må tas innen 30 minutt eller noe slikt.

 

Så returnerer man til Ankarien som aldri vil slutte med å spawne nye Zixer.

 

Noen tips:

- Hvis farmingen oppleves som vanskelig i begynnelsen kan dette være fordi Ankarien enda har nano igjen og nuker dere med denne. Når den går tom for nano er det bare zixene som gjør skade på dere og denne er minimal.

- AI-XP deles gjennom alle etasjene i skipet. Så hvis dere finner forskjellige Ankaris på forskjellige etasjer er det bare til å splitte teamet i 2.

- Farm Zixene nært heisene i skipet. På den måten kan man bare zone dersom man kommer i trøbbel.

 

Forøvrig soloet jeg 2 x Ankaris og deres Zixer i et skip en gang uten noen healing med keeperen min, så dette sier vel noe om hvor enkelt det egentlig er.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk skal du ha. Noen spørsmål dog.

 

1) Alt det du beskriver, skjer altså inni skipet. Med andre ord så skal vi først gjøre ferdig raidet utenfor skipet , slik vi pleier, før vi går inn i skipet ??

 

(Tenker da på de 6 bølgene med ailiens som kommer utfra skipet + generalen til slutt) ??

 

 

2) Får vi invitasjon til å komme inni skipet etterpå når vi bare er f.eks 2 stykker ??

 

3) Eller skal vi rett og slett inni skipet med en gang, før noen ailiens kommer ut ?

Hvordan rekker vi i såfall det ??

 

 

De Lutte - har bare vært med på 3 AI raid tidligere

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Svarer på DeLutte sine spørsmål:

 

1: Ja, alt foregår inne i skipet, gjør ferdig alt utenfor først, når dere er ferdig med generalen får dere en invitasjon til å komme ombord i skipet dems.

 

2: Se nr 1.

 

3: Det går dessverre ikke..

Trenger nok en invitasjon for å få komme inn.

 

;)

Lenke til kommentar

Kommer ikke inn i skipet med bare to i team. Og det er 8 bølger + Generalen = 9. :)

 

Det går an å farme Zixer på bakken i byen før man får invite også, men det har jeg aldri vært med på før; det sikreste er jo selvsagt og drepe bossene slik at dere ihvertfall er sikret looten derfra og så farme inni skipet etterpå.

Lenke til kommentar
Folk vil alltid ha token guns, men jeg prøver også andre veier, som f.eks. å blitze QL 250 imps og clustere (jeg kan også sette sammen QL 250 imps om noen her har behov for det).

 

7095816[/snapback]

Du er fixer? Fixere er de eneste som kan blitze ql275 missions ^^

ql 275 basic imps er god salgsvare. Sjekk forum, kan hende jeg ender med å måtte kjøpe noen selv.. Skal jeg få inn mine siste syms.

7095847[/snapback]

 

 

Mmm er ikke helt sikker på det der. Når jeg roller missions med maks diff. nå på lvl 206, får jeg kun QL 250 som høyeste. B&E er makset (det har såvidt jeg husker noe med dette å gjøre). Tror jeg må se litt nærmere på det.

Lenke til kommentar
Betyr det at vi må være fullt team for å få invite til skipet ?

 

Hvis ikke, hvor mange må vi være i teamet for å få invite til skipet ?  :hmm:

 

 

De Lutte

7101615[/snapback]

 

For å komme inn i skipet må dere være minst 4 i teamet. Og en liten korreksjon i forhold til Zix farming. Det er ikke nødvendig å drepe Admiralen inne en halvtime. Det holder å drepe Piloten, he,he ganske logisk ikke sant. Uten pilot kan ikke skipet fly avgårde. Min erfaring fra siste raid med Enno..

 

På bakken er det som regel enkelt å ta rotta på aliums som kommer, dvs. hvis det ikke er for mange fra orgen som er med på raidet. Husk på at for hvert medlem av orgen så kommer det 2 aliums. Som regel går det veldig greit med 2 fra orgen hvis dere er fullt team med folk på omtrent samme level.

 

Med fullt team på bakken er det heller ikke noe problem å gjøre litt six farming. Bare pass på å drepe Ankari før neste bølge kommer =) Det kan være litt slitsomt med en haug av zix'er som springer rundt når Generalen kommer f.eks.

 

Det kan også være lurt å avklare før raidet starter om det skal være zix farming. Og som regel er det minst en i teamet som ikke vet hva zix farming er. Da er det viktig å forklare og gjenta, og gjenta at Ankari's ikke skal drepes. En annen ting som kan være litt slitsomt er hvis du har med Pet'class profs. Pet'er og Bot'er har en tendens til å angripe Ankari.... og da blir det fort slutt på zix farmingen.

 

Det er også viktig at de som er med på raidet vet om at de skal være så nærme CC som mulig etter at Generalen er drept. Ellers blir de ikke invitert til skipet. Hvor mange ganger har jeg ikke opplevd at noen skal loote en av kroppene langt fra CC etter at Generalen er drept og ikke fått invitasjon. :cry: På skipet er det bare å sette full fart på til dere kommer til bossrommet. Drep Piloten, så kan dere ned i skipet igjen og renske opp før en går tilbake til bossrommet.

 

@Tiamin, ja,ja Gratulerer med at du har klart å rive deg løs. Du skriver at Funcom ikke bryr seg. Tja kan godt være, men jeg fortsetter likevel jeg. Koser meg når AO er tilgjengelig, og ergrer meg når jeg må vente på ny patch.

 

Gjorde forøvrig noe drastisk i går.... gikk ut av orgen. Men det var bevisst, hadde stående invitasjon klar og er strålende fornøyd. Er nå lykkelig medlem av Primal Evolution (fortsatt RK1, Omni) Fikk til slutt hjelp til å finne de to siste insigene for å kjøpe Jobe armor til Enno, gidder ha hjelm, support system eller shoulderpads før Tier2. Og det er nok en stund til he,he.

 

@Mompen har du lyst til å starte et team for å farme items for Tier2 glyphs? Jeg har også bare Tier1 på Meta og Master. Metatrgje er level 188 Masternuke er fortsatt 160. Så han er litt liten til å virre rundt i Catacombene i Ado alene. Jeg grøsser med tanken på hvor mye en glyph koster. 30M - 35M pr stk, når det er så mye annet å bruke penger på.

 

@Aachel: /me drools Gratz med Inf key!! :thumbup:

 

Edit: Eller er det mulig for en MP å gå solo i katakombene i Ado @ level 195? Aachel, hva er din erfaring her?

Endret av DaTe
Lenke til kommentar
Folk vil alltid ha token guns, men jeg prøver også andre veier, som f.eks. å blitze QL 250 imps og clustere (jeg kan også sette sammen QL 250 imps om noen her har behov for det).

 

7095816[/snapback]

Du er fixer? Fixere er de eneste som kan blitze ql275 missions ^^

ql 275 basic imps er god salgsvare. Sjekk forum, kan hende jeg ender med å måtte kjøpe noen selv.. Skal jeg få inn mine siste syms.

7095847[/snapback]

 

 

Mmm er ikke helt sikker på det der. Når jeg roller missions med maks diff. nå på lvl 206, får jeg kun QL 250 som høyeste. B&E er makset (det har såvidt jeg husker noe med dette å gjøre). Tror jeg må se litt nærmere på det.

7101810[/snapback]

 

Hvis jeg ikke husker feil får du beste % bonus når det koster 1001 IP å øke BE et hakk. Når du roller mish med bonus er det innholdet i beholdere som får bonusen. Du vil feks finne 275 medkits om du roller en 250 mish med 10%. Så vidt jeg vet kan bonusen gå til 15% men det er ikke mulig å få nok BE til å få den høyere enn 10% (og hvorfor sitter det en liten sak i hodet mitt å sier at det er9%?)

Reward økes ikke av bonus.

Lenke til kommentar

Takk for at du klaret opp det, mr-CEO. Jeg leste noe i et AO forum i går om at B&E må koste så og så mye, og det virker som det stemmer.

 

Det er ingen sjanse for meg å gå gjennom en missions og soloe 250 mobs alene, dog.. =) Det nærmeste jeg kommer er når jeg løper så raskt inn at jeg får ristet av meg trainet, og så kan jeg loote noen chests i fred og ro.

 

Lengter inderlig etter den forbaskede fjerde boken i spec 4, slik at jeg kan laste opp mye bedre SWS og HoT's, blant annet.

Lenke til kommentar

Jeg kommer til å poste mitt oppsett for 207 fixeren og spørre om tips for bedre symbiants hovedsaklig, en av disse dagene. Har noen deler faithful armor og superior sentinel. Gunnern er fremdeles en QL 240 SMG, og symbene er helt.. ræva. Ned i QL 130 og rundt der. Har herjet litt i Scheol og skaffet noen full patterns der, men skal jakte på named mobs i Adonis istedet, for bedre patterns. Eller for den saks skyld: Penumbra.

 

Det første som står på innkjøpslisten er et par gode Arul Saba bracelets. Alt dette vil koste en del, så jeg blitzer CRU som en gal for tiden.. ;)

Lenke til kommentar

Samme her Sundiver, Arul Saba Bracelets er et must (energy her). Tenker på å komme meg til level 202 og kjøpe de som gir 280 hp og 164 dmg.. Koster omkring 80 millioner for 2 stk, så jeg må nok spare litt ja, men er godt på vei (32 millioner for øyeblikket)

 

Fikk tak i en Might of the Revenant i går, og den gir jo +32 i dmg som hjelper på. I tillegg har jeg 2 stk Ring of Power, High Energy som gir hver for seg +25 og +26 energy dmg..

 

Drømmen er jo Electrophoridae Gloves + Living Dragonflesh Body Armor + Robust Backpack.

 

Men det koster jo ufattelig mye penger.. (80 mill for Aruls, 500 mill for D-chest og 1bill+ for RBP). Electrophoridae Gloves er forøvrig NoDrop og dropper kun fra Alien Generals..

 

:dribble:

Endret av Mompen
Lenke til kommentar

Til Sundiver.

 

Hører du trenger penger og mener å huske du nevnte at du vurderte å farme token guns.

 

Jeg kjøper gjerne en god del backpacks med ferdigsorterte tokenguns av deg.

 

Hvor mange kan du isåfall klare å farme ??

Det er ikke noe som haster for min del, men trenger du penger raskt, så kan du bare sette igang :)

 

 

De Lutte

 

 

EDIT: kom plutselig på at du er på RK 2. Vel, der røk den muligheten :cry:

 

Kanskje noen andre er interessert?

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Tiamin:

 

Adventureren min nærmer seg lvl 90 og er dermed i ferd med å vokse ut av den armoren som man får kjøpt i Superior shopene.

 

Flere spillere sier at Tier armor er ubrukelig til Advys. Synes Combined AI armor blir litt for mye av det gode for ham såpass tidlig.

 

Men det må vel finnes andre armors enn disse to som passer til en Adventurer fra lvl 90 og utover.

 

Hva vil du anbefale ??

 

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar
Tiamin:

 

Adventureren min nærmer seg lvl 90 og er dermed i ferd med å vokse ut av den armoren som man får kjøpt i Superior shopene.

 

Flere spillere sier at Tier armor er ubrukelig til Advys.  Synes Combined AI armor blir litt for mye av det gode for ham såpass tidlig.

 

Men det må vel finnes andre armors enn disse to som passer til en Adventurer fra lvl 90 og utover.

 

Hva vil du anbefale ??

 

 

De Lutte

7135201[/snapback]

Crepuscule og bootleggers.

Lenke til kommentar
Tiamin:

 

Adventureren min nærmer seg lvl 90 og er dermed i ferd med å vokse ut av den armoren som man får kjøpt i Superior shopene.

 

Flere spillere sier at Tier armor er ubrukelig til Advys.  Synes Combined AI armor blir litt for mye av det gode for ham såpass tidlig.

 

Men det må vel finnes andre armors enn disse to som passer til en Adventurer fra lvl 90 og utover.

 

Hva vil du anbefale ??

 

 

De Lutte

7135201[/snapback]

 

Tier er ikke ubrukerlig, den er bare ikke veldig bra, sleeves bør du oppgradere til chosen/faithful, om du skaffer deg tier 1 så har du en armor som vil holde til 150, da du bør inn i IS og campe adv armoren der inne:)

 

Evt kan du jo også blitze litt armor, Omni pol har mye ac men ikke mye mods.

Er du clan så finnes det dyna armor pilgrim protector tror jeg eller noe sånnt.. finnes på dynabosser rundt omkring på rk.

 

/telia

Endret av Henning75
Lenke til kommentar

Hallo,jeg bare lurer på om det er noen here som har en gammel high lvl char i anarchy online de ikke bruker?.Den hadde jeg vært veldig interesert i,er bare å slette alt som er av tidligere betalninger på den accounten,vel hvis du har en du da ikke bruker sjekk om det går å re-activate den,går det?,ja da blir jeg uber glad hvis jeg kunne fått den,trenger en som kan tjene litt penger til mine fattige low lvls....

 

Gi beskjed til min mail - [email protected]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...