Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Greit, greit jeg overdreiv litt med runescape grafikk. Det var sikkert jævla bra da det kom, men i forhold til spillene som kommer nå er den ikke veldig bra, men uansett, vet dere når updaten kommer :) ?

 

Kommer i år men de har ikke satt noe tid enda.Men hvorfor vente ? Spilleopplevelsen vil bli den samme uansett.

Hvis man kun går etter grafikk når det gjelder onlinespill, knebler man seg ganske mye og går glipp av mye morro.Man spiller jo ikke MMOs på grunn av grafikken.

post-144689-1232586392_thumb.jpg

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
får vel teste uansett da, men finnes det europeiske servere eller er di for alle? fant bare en side, http://www.anarchy-online.com kan jeg registre der og spille på europeiske servere? Og hvilken server burde jeg velge? :)

 

Som du ser av siste skjermbilde, så har jeg dyp respekt for AO fordi etter 8 år er grafikken fremdeles fin.

"over dammen" spillere eller trans atlantic spiller somregel på Rubika1 , mens europeere spiller somregel på Rimor eller RK2.

Lenke til kommentar

Har du noen tall på påstandene dine Bulletus? Spiller selv på RK-1.

 

får vel teste uansett da, men finnes det europeiske servere eller er di for alle? fant bare en side, http://www.anarchy-online.com kan jeg registre der og spille på europeiske servere? Og hvilken server burde jeg velge?

Rk-1 har blitt standar-server igjen, så jeg vil tippe at det er flere andre froobs der akkurat for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler deg også å bruke nettet ( eller google) MYE når du spiller AO, det er mye triks og guider der ute !!

 

Feks ;

 

http://anarchyonline.wikia.com/wiki/Main_Page

 

http://forums.anarchy-online.com/showthrea...9926&page=2

 

http://arpa3.net/ao/nkb-sol.html

 

http://www.ao-universe.com/main.php

 

http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=185239

 

http://arcanum.aodevs.com/quest_sl-dedlockbooks.html

 

http://ao.stratics.com/content/guides/shadowlands/tier1.php

 

Bla litt i disse sidene , og du finner ut hvor enormt omfattende dette spillet er , dette er steder jeg kom på i farta.

Lenke til kommentar
Har du noen tall på påstandene dine Bulletus? Spiller selv på RK-1.

 

får vel teste uansett da, men finnes det europeiske servere eller er di for alle? fant bare en side, http://www.anarchy-online.com kan jeg registre der og spille på europeiske servere? Og hvilken server burde jeg velge?

Rk-1 har blitt standar-server igjen, så jeg vil tippe at det er flere andre froobs der akkurat for øyeblikket.

 

Nei jeg jobber ikke i Funcom og sitter desverre ikke på noen tall, men bare ser at hvis man velger RK1 så står det "Atlantean" server og er vel naturlig at amerikanerne spiller på denne.Neste server er Rimor eller RK2, siste server er en tysk server -i denne rekkefølgen er serverene listet opp. På rimor eller RK2 så har jeg møtt veldig få amerikanere og flest europeere.Er også veldig mabge froobs på RK2 som på RK1 , dette tror jeg er ganske likt.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor du mener det er naturlig at amerikanere velger Atlantean. Kan ikke akkurat si det er noen mangel på spillere fra Europa eller Skandinavia på Rk-1, snarere tvert i mot.

 

Lastet opp et par tilfeldige bilder. Teksturene i Shadowlands og Alien Invasion er ikke akkurat syv år gamle. Rent utseendemessig syntes jeg faktisk AO ser ganske greit ut. Det er mer problematisk at spillet har så godt som ingen fysikkmotor.

 

24599.jpg

 

24600.jpg

Endret av Heatsink
Lenke til kommentar

Eg vil nå ikkje sei at det er meir amerikanere enn europa/skandinavere på atlantis enn det er på rimor. Vil nå si at det er nå blandet av amerikanere/europa/skandinavere på begge serverene.

 

Tok å såg igjennom mine screenshots :) rart å se på dei nå å se mine toon i forskjellige situasjoner :) Må testen poste eit ein del av dei i morgen :)

Lenke til kommentar

Har børstet støvet av en gammel engie som jeg lagde for et par år siden så jeg prøver nå å komme inn i den rollen igjen. For øyeblikket er han 130, men jeg har tenkt å få han opp på 150 og oppdatere endel av utstyeret, så det blir endel jobb før han er oppe å går igjen.

Så hvis du ser en fortvilet liten engie som løper for livet i scheol på RK1 som heter Nissemann, så er det meg

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Da startet jeg igjen for første gang på 2 år. Var froob da og er det enda. Characteren jeg har er en MA lvl 68, problemet er at jeg bare gir rundt 300 damage hvert slag.

Tror ikke noen av dere at det er alt for lite for en lvl 68?

Føler jeg har brukt point distribution litt feil:P

Lenke til kommentar
"over dammen" spillere eller trans atlantic spiller somregel på Rubika1 , mens europeere spiller somregel på Rimor eller RK2.

Det der er jo helt feil.

 

Om du bare spiller på RK2 og kjenner mange Norske der, betyr ikke det at det er den norske\europeiske serveren.

 

Jeg spiller på RK1 og det er nok av folk fra alle steder i verden her.

 

Det med rekkefølgen på Serverlista har ingenting og si, om det er feks mange flere folk på Rk1 enn RK2 blir Rk2 som "førstevalg" når man skal lage ny character slik at det kan gjevnes ut lettere for de som ikke vet hvilken server de skal spille på.

 

Grunnen for at du ikke ser så mange amerikanere på servern din er kunn fordi når du spiller, sover dem. Når dem spiller, sover du. :p de igger en del timer bak oss. ;)

 

Nå det er sagt så er jeg enig med at grafikken er helt grei. Den nye generasjonen unger har en tedens til og bare gå etter grafikk og avgjør spillet deretter.

Er jo gameplayet og stemmningen i spillet som gjør at man får en god følse når man spiller det, ikke grafikken (For Ao i hvert fall).

-

Nå blir jo selvsagt Engine upgraden (som kommer mest sannsynlig til sommeren) en god bonus. Spesielt pga de med ny PC kan kjøre AO mye bedre med den nye grafikkmotoren enn den som er nå.

-

-

 

Kjøpte selv Pre Order Booster Pack på begge kontoene mine istad, rett før tiden gikk ut.

Men blir veldig lite spilling på meg i de nærmeste mnndene. Fikk Kreft for 2-3 uker siden, så har vært på sykehuset i 2 uker, kom hjem på mandag. Skal være hjemme i 3 uker, men cellegiften gjør meg helt dau. Er ikke o form akkurat!

Livet er litt snudd opp ned, men dere må gjerne poste bilder fra in-game om de nye områdene osv til Booster Packen sånn at jeg kan få en smakebit ;)

 

Huff. Lang og kjedelig post. nok en gang.

Lenke til kommentar

Tviler sterkt på at det er flere europere på RK2 enn på RK1.

Spiller selv på RK1 og kjener mange norsker der. Tror det er 50/50

Engien er nå på 150 så jeg har begynnt å oppdatere symbiants og annet utstyr.

Også spillt på den nye boosteren med ma'n og så langt har jeg mye morro der. Eneste som trekker ned så langt er late spillere med trains som gir f.. i andre spillere så lenge de ikke får alien kills mot seg, man jeg håper det blir bedre når de værste er ferdige med området om noen dager

Lenke til kommentar

Driver litt å fikse på min keeper igjen, har fått kjøpt nye symbs men har cirka halvparten av symbsa å kjøpe. Blir ingen ai armor på han så da blir det å skaffe ofab armor til han og ofab wolf trur eg. Blir også å skaffe nye hud/until og arul sabas og annet til han. Så får se korleis det vil ta seg til om ein stund.

 

Her er eit bilde av shade'n min:

post-125915-1235917041_thumb.png

Endret av Sayid
Lenke til kommentar
Funcom har fikset loot table på newbie island, så nå dropper AI våpen igjen.

De har også lagt til ringer med stats, fixer armor og slikt. Bossene spawner også veldig kjapt nå!

 

Driver å farmer litt items, for å se hva som finnes.

Div rings. MA robes. noen nanos... Samme loot som fantes på dem før. Rings og sånt ble fjernet ifra Shuttleport i 2006 engang tror jeg.

Litt synd at man starter på Beach også. Men FC mistet vist mange nye spillere fordi de ikke klarte å komme seg ifra entrance hall eller noe sånt.

 

Consept screenshot av Opifex head for den nye engine ligger under community corner i AO forumet btw.

Ikke klag på at AO har dårlig grafikk da det eneste som skal til for å få det opp på nivå med alle de andre er å hive på en mengde med gloom og HDR.

 

RK2 er forøvring ganske tom i den tiden Amerikanerne vanligvis spiller. Og både Omni og Clan har rene Svensk/Norsk/Danske orgs. (Valhall Guardians / Rabbagast)

 

EDIT: "[Team Loot Messages] Mythking looted Burden of Competence from Remains of The Beast." På tide

-Mythking

Endret av -¤Zen¤-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...