Gå til innhold

Har du støttekontakt?


RAM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei har ikke det gitt, men faren min har vert støttekontakt for to folk, en fyr med downs syndrom (han er dritfet!) og en med cp (han er også skikkelig kul) :)

 

Men siden jeg regner med at du (trådstarter) ikke er noen av de overnevnte delene, så foreslår jeg artige aktiviteter som klatring, dra til alpinanlegg også videre. Det er mange ting dere kan gjøre! :thumbup:

 

 

Edit: Kårebjarneleiflarsarne var på besøk :mad:

Endret av Mr. Jenssen
Lenke til kommentar

Jeg skal selv bli støttekontakt om en liten stund, og jeg tror ikke du trenger bekymre deg for hva dere skal finne på. Støttekontakten vil nok ta på seg mye av det ansvaret, men hvis du har noe du liker å gjøre er det vel bare å foreslå det.

 

Vil anta at dere bruker en del tid på å bli kjent før dere kaster dere ut i den store verden, så kommer (forhåpentligvis) resten naturlig. Er du heldig har dere felles interesser.

Lenke til kommentar

Er selv støttekontakt for en 14 år gammel autist.

I starten pleier man gjerne å "henge" alene sammen for å bli kjent og trygge på hverandre før dere gjør noe mer. Etter det kommer det vel egentlig an på været, hvilke aktivitetstilbud lokalsamfunnet har etc.

 

Vanlig prosedyre her er at han slippes av på døra, han blir med inn..Vi dæsser rundt litt, lager middag sammen, eter, og så drar vi gjerne for å bowle, dra på kino, ut i båt(sesong- og væravhenging vel og merke) eller lignende.

 

Noen spurte om lønn..Mener å huske at vanlig sats er 80 eller 90 kroner, og at man får dekket utløp på opptil et sted mellom 100 og 200.

Skulle gjerne gitt et litt klarere svar men har egentlig aldri brydd meg så veldig om det, jobb som støttekontakt gir deg mye mer tilbake enn bare penger. Uvurderlig erfaring, samt at du hjelper en som er vanskeligstilt. =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...