Gå til innhold

Den store DFI NF4 Tråden!


skyline

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
går det ant å ha mer enn PC3200 på expert-kortet? på komplett står det at PC3200 er maks. . .

eller, det er PC3500 også, men bare en brikke. . .

lurt lenge på om man kan ha mer enn det. . .  :ermm:

5233161[/snapback]

Expert kortet støtter alle DDR1 RAM brikker. Alt fra PC3200 opp til det uendelige (Så langt du får klokket brikkene dine).

Endret av Betroz
Lenke til kommentar

En liten oppdatering:

 

Har nå gått i gang med overklokking! Detta er jaggu spennende. Driver foreløpig og finner ut hvor høyt cpu'en kan fly. Hadde vel ikke så voldsomme forventninger siden det er en uke 38 av den nyere og etter sigende ikke fullt så overklokkbare utgaven.

 

Men dette ser da helt greit ut! Skrudde opp HTT i ganske svære jafs og endte kjapt opp på 290 Mhz (2610 MHz). Opplevde da at OCCT hang, så kjørte opp volten fra default til 1.475 og prøvde på nytt. Og nå kjørte både superpi 32M, OCCT og 3dmark2003 lett som bare det. Tempen

 

Neste mål: 50% cpu-overklokk. Detta er spennende! :fun:

Lenke til kommentar

Hei jeg kan ikke få MINE OCZ VX til og virke på 500Mhz får masse feil i memtest86+ har prøvet fra 3,0volt til 3,5V på mit DFI lanparty UT,

jer har også prøvet 7-8 Bioser ikke noget hjalp. De fungerer greit å kjøre med kun en i den ene slot'en. Men når jeg setter i den andre brikken begynner det å feile. Er også det samme hvilken brikke som står i.

Lenke til kommentar

Hei jeg kan ikke få mineE OCZ VX til og virke på 500Mhz får masse feil i memtest86+ har prøvet fra 3,0volt til 3,5V på mit DFI lanparty UT,

jer har også prøvet 7-8 Bioser ikke noget hjalp. De fungerer greit å kjøre med kun en i den ene slot'en. Men når jeg setter i den andre brikken begynner det å feile. Er også det samme hvilken brikke som står i.

er her nogen som kan hjelpe?

Endret av monster11
Lenke til kommentar
webshoppen der du kjøpte de kan hjelpe, saken er at den brikke som feiler er kaputt. jeg har selv hatt to pakker med VX ram, og i begge pakkene så daua det en brikke. er bare å sende de inn og få nye eller bytte i noe annet, som ozc pc4000 EB 2gb. anbefales.

5237609[/snapback]

 

Er 2gb PC4000 sett å anbefale i stedet for et sett stedet for et PC4200/PC4400 sett på 1gb?

Lenke til kommentar
Ingen tvil om at Expert kortet til DFI er det beste til overklokking, men det har fortsatt samme chipset vifta! Det at plassen mellom skjermkortene er større nå gjør jo at chipset kjøleren som jeg og ArctivOC har ikke passer. Da må man finne ut ny chipset kjøler... ArcticOC tar du utfordringen? hehe  :p

5232432[/snapback]

Jeg tror ikke jeg kommer til å bygge noen chipsetkjølere til det expert kortet :p

 

Jeg er ferdig med prosjektet mitt og sitter nå med det jeg i utgangspunktet ønsket meg, en PC som er nesten helt lydløs og som også overklokker bra :love:

 

Får se hva jeg finner på iløpet av 2006, har akkurat sagt opp jobben jeg hadde og begynner nå i et firma som driver med kjølesystemer o.l fra 1.1.06. Mulig jeg begynner med fasekjøling, da som selvbygg :thumbup:

Endret av ArcticOC
Lenke til kommentar
Har hørt ryker om at et GeForce 7800GTX vil komme i kontakt med NB kjøleren på hovedkortet og gi et ustabilt system. Noen som har noen synspunker på dette?

5260593[/snapback]

Det funker fint det og gav meg ingen ustabilitet. Anbefaler deg å kjøpe en NV Silencer 5 Rev.3 kjøler til skjermkortet ditt. Da går chipset tempen ned også.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

BUMP!

 

må ikke forsvinne denne tråned :p

 

On topic..

 

Jeg ser formeg ett oppsett en gang til neste måned bestående av 7800GT Opty 144 og lanparty SLI-D.

 

tenkte jeg skulle prøve å dra denne prosessoren til 2.8++ Ghz men jeg har bare 1gig Geil Value minne som jeg tviler på klarer å klokke noe sælig langt.. har nemelig hørt at hvis du stiller FSB på CPU så stiller du også FSB på minnet.. derfor lurte jeg på om det var noen triks for å bare stille CPU hastighet sånn at jeg ikke blir sittende på en 1,8Ghz prosessor med potensiale til å nå 3Ghz :C

 

dette Hket skal jo ha så Fancy bios :/ LOL!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...