Gå til innhold

Hvem fikk sikret seg WoW Collector's Edition?


Anbefalte innlegg

Som kjent har det vært en del "kniving" om disse Collector's Edition utgavene av WoW. Kun 75.000 eksemplarer er trykket opp og det vil ikke bli flere. For ikke mange dagene siden ble ett eksemplar solkgt på Ebay for rett under 5000NOK.

 

Så hvem her på forumet fikk de svette gamerfingerene sine i en slik herlighet? Undertegnete skal hente sin kopi om et par timer. Så hvem andre var like heldige? Noen flere som fikk tak i CE uten preorder-kit?

 

Tanken med denne tråden er at den skal være en slags "telle-tråd" over hvor mange avde 75.000 utgavene som havnet i gamer.no forumets svette pølsefingre. Trenger derfor ingen tråder som:

 

"Hva er WoW CE?"

"Hvor fikk du fatt i den?"

"Jeg fikk bare tak i den vanlige utgaven..."

 

Osv, osv...

 

Så la tellingen begynne

 

Jeg fikk!!

 

1

 

EDIT: Som en ekte rogalending: SYGE SATTAN!! Den var større enn jeg hadde forestilt meg, og innholdet MYE bedre. Spesielt boka!!

 

Blizzard har gjort det igjen...

Endret av Odland81
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forhåndsbestilte CE på elkjøp i forgårs. Var litt krøll men jeg har betalt for den og har kvittering, så jeg *skal* ha en :p. Reiser ut dit i 10-11 tida så regner jeg ikke med det skal bli noe problem.

 

Men ja, du kan tjene en liten slant på ebay/qxl om du vil. Uåpnete CE selger for *avsindige* beløp på ebay nå, utrolig hvor mange treiginger det er rundt om kring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...