Jump to content

Zindre-

Medlemmer
 • Content Count

  1137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei du. Når du spør på forumet tror jeg nok de aller fleste vil oppfordre deg til å være åpen med legen din, noe som jeg ser de også har gjort. Det har blitt nevnt mange gode grunner til det, så jeg tenkte jeg kunne nevne en annen ting. Medisiner generelt har lange lister med bivirkninger og om du kommer inn med andre plager kan det føre til at legen mistolker noe du sier som en alvorlig sykdom når det kan være bivirkninger eller påvirkning av medisin. Fastlegen er din primære helsekontakt og har behov for å vite dette for å kunne gi det så god helsehjelp som mulig. Dersom fastlegen din ikke er nyutdannet vil ikke du ikke være den første som har tatt medisiner uten forskrivning. De hører stadig vekk om pasienter som har forsøkt/fått ulike typer medisiner som ritalin/beroligende/smertestillende av andre. Det som er viktig er at du er ærlig om hva grunnen var til at du gjorde det og effekten du har opplevd i ettertid. En annen ting: Da du har en psykolog antar jeg at du går på DPS. Psykologen du går hos er mest sannsynlig en del av et tverrfaglig team som burde ha en lege i spesialisering(LIS) og/eller psykiater. Siden du nå har prøvd et SSRI med begrenset virkning kan det være hensiktsmessig med en medikamentvurderingstime hvor både din psykolog og LIS/psykiater er med for å vurdere effekt av behandling så langt og hvilke muligheter man har videre. Dersom du går til en privatpraktiserende psykolog kan han/hun eller legen din konferere med psykiater ved DPS. Det er flott at du prøver å gjøre ting for å bedre ting for deg selv, jeg vil bare stresse at du burde gjøre dette her sammen med de som kan det.
 2. Takker for svar, er vel 4 uker servicetid som venter meg da :/
 3. PCen er en HP Pavilion dv2625eo kjøpt i november. Problemene oppstod forrige lørdag når jeg skulle se en film. Etterhvert så begynte filmen å hakke og stoppe, jeg hørte det komme lyder fra dvd-spilleren. Jeg tok ut og inn dvden, noe som fikset det for en stund. Det begynte å hakke igjen og jeg gjentok prosessen. Programmet som jeg brukte til å spille av var QuickPlay som kom med PCen. Til slutt registrerte ikke windows at det stod noen dvd inn i dvd-rommen. Setter jeg nå inn en dvd hører jeg bare masse lyder fra dvd-rommen og pcen arbeider en stund, men ingenting skjer, er akkurat som det ikke står noen dvd inni. CD-er funker som normalt, det er bare DVDer det er problemer med. Jeg hadde AVG installert, men tenkte aldri på å kjøre det ettersom jeg ikke trodde at det kunne være en virusfeil. Har kjørt Ad-aware både før og etter. Søndagskvelden la jeg inn SP1 til Vista, kommer ikke på at jeg har gjort noen store oppdateringer i nær fortid ellers. Sjekka via enhetsbehandling at jeg hadde nyeste driver for dvd-rommen installert. Avinstallerte og reinstallerte driveren to ganger, oppdatert bios og mitt siste forsøk var å gjenopprette pcen til fabrikkinstillinger. Noen som har en anelse hva som kan være feil? Bare si fra om jeg har glemt noe.
 4. Har nå forandret emnetittelen, håper den ble litt bedre (Var vanskelig å finne en god beskrivelse). Lefdal ringte pappa i dag og sa at vi fikk heve kjøpet, så alt ordner seg vel til slutt. Er ganske glad alt er over nå og satser på at jeg er heldigere med neste PC. Takk for hjelpen
 5. Hei, jeg satser på at det er rett forum jeg poster i nå. Om det ikke er det satser jeg på at en hyggelig moderator flytter posten. Alt begynte i desember 2005 når jeg kjøpte meg en Fujitsu-Siemens Amilo M1437G. I løpet av kort tid (noen måneder), så måtte jeg for første gang sende inn PC-en til reparasjon. Problemet var streker over skjermen i forskjellige farger, skjermen ble svart som om den skulle vært i hvilemodus men ingenting skjedde eller så kunne jeg få blåskjerm. Til slutt ville var det nesten umulig å få startet Windows i det hele tatt. Jeg sendte PC-en inn til reperasjon hos Lefdal og det tok ca. 4 uker fra jeg sendte den inn til jeg fikk den tilbake. Verkstedet som den var blitt sendt til skyldte på virus og jeg måtte betale en egenandel på 695 kroner tror jeg det var. PC-en fungerte så i kanskje et halvår, så kom de samme symptomene tilbake. PC-en krasja og ble helt ubrukelig Jeg sendte inn PC-en igjen og denne gangen fant de ut at det var skjermkortet det var noe galt med så de hadde byttet det (jeg hadde sagt dette fra første gang den ble levert inn). Jeg fikk den tilbake og den virket så god som ny. I løpet av en måned i høst har de samme symptomene kommet tilbake igjen og jeg har sendt den inn (igjen). Jeg har sagt at jeg ville heve kjøpet og Lefdal sa at det måtte være den samme feilen tre ganger for at jeg skulle ha rett til det, så jeg er litt skeptisk til hva jeg skal tro med tanke på at verkstedet deres ga to forskjellige diagnoser for akkurat det samme problemet. Jeg sjekka før jeg sendte den inn den andre gangen med IT-administratoren på skolen min og han var helt enig med meg i at dette var problem med hardwaren (skjermkortet). Lørdag var jeg inn for å snakke med dem fordi de sa at de ville bytte PC-en min mot en nyere og "bedre", Amilo Xa1526 om det betyr noe. Dette kommer ikke på tale med tanke på at PC-en veier 4 kilo, noe som er langt over vekten jeg kan bære i sekken min hver dag i tillegg til alt det andre som skal være oppi der. Så jeg sa til dem at jeg ville ha pengene tilbake og de sa at de skulle si fra til Fujitsu Siemens (de sa at det var dem som hadde gitt tilbudet). I dag fikk jeg en melding om at PC-en min var ferdig reparert og kunne hentes hos Lefdal. Når vi kom prøvde de igjen å prakke på meg en annen pc, men jeg sa at jeg ville ha tilbake pengene. Fyren på supporten der henta en selger som også prøvde å overtale meg, når jeg sa nei så påstod han at vi (pappa var der med meg) bare holdt på som vi gjorde for å være ekle. Jeg spurte hva slags kundeservice det var og selgeren bare gikk. Fyren som faktisk stod der sa at han måtte sjekke med verkstedet om det hadde vært samme feilen alle gangene og at vi kom til å få tilbake pengene om det var det, minus penger fordi den hadde blitt så gammel. Så jeg lurer på, har jeg rett til å heve kjøpet? Er det noe jeg burde vite? Vil http://forbrukerportalen.no/faq/omlevering_pc være aktuelt for min situasjon?
 6. Zindre-

  Mii Wii Koder

  Min Wii kode er: 6119 8599 9047 4613 Si fra på PM om du legger meg til
 7. Ikke at jeg har prøvd så utrolig mange av spillene der, men det spillet jeg utvilsomt har hatt mest glede av i 2006 er Zelda. (Ganske rart med tanke på at jeg bare har hatt det siden lørdagen)
 8. Anmelder, kan du si meg hvilket spill du fant mest glede i av TP og Majora's Mask?
 9. Som trådtittelen sier så skal jeg kjøpe C&C Generals, deluxe pakken blir det vel. Om noen lurer på hvorfor er det fordi klassekamerater har lyst til å eie meg i det over internett. I denne sammenheng søkte jeg litt for å finne det billigst mulig og fant via Kelkoo "Absolutt Spill" http://absoluttspill.no/component/option,c.../category_id,23 Noen som har erfaringer med nettbutikken, for 79(+29+60) er ganske sykt billig. Eller har dere noen andre plasser hvor spillet kan skaffes billig så ikke nøl med å si det. Bor i Trondheim om dere vet en lokalbutikk som selger det billig i nærheten så mottas tips om det også med takk.
 10. du høres ut som en idiot. 5901078[/snapback] Jaså? Fordi jeg ikke liker norske guilder og har bare dårlige erfaringer med dem? Vanvittig mange hyggelige mennesker på dette forumet.. Edit: leif 5901826[/snapback] Du høster hva du sår.
 11. Hva...fant aldri den indexen der... Men tusen takk
 12. Har bare hørt The Outnumbered ennå av disse to, men likte den Litt OT: Har mistet min ROTN, noen som gidder å gi den på en eller annen måte? Lette litt men fant ikke noe.
 13. Ville gjerne hatt en invite. Sindre1989@hotmail.com Da fikk jeg invite. Takker så mye til Thomas?
 14. Jeg føler selv at pet ikke kan gjøre så alt for mye skade (ihvertfall over en lengre periode). Men hvorfor vil du gå melee og ikke ranged, kan du prøve å forklare meg det for jeg forstår ikke hvorfor..
×
×
 • Create New...