Jump to content

Mandarb

Medlemmer
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About Mandarb

 • Birthday 06/18/1984
 1. Anbefaler phoenix point også om du er ute etter xcom lignende spel. Med siste pakken så har det blitt ganske bra. Trur også dette er mer en "venter på xcom3" tittel..
 2. Kan være fordi jeg omtrent aldri zommer helt inn som du beskriver her, men har ikke hatt noen problemer med wh1 og wh2. Kjører forsåvidt bare med "large" armies, ikke maks på de.
 3. Har en mye dårligere pc enn hva det du antageligvis har og jeg har ingen problemer med å kjøre alt på maks. Må være noe driver relatert eller noe som ødelegger for deg?
 4. Hei! Er ganske så frista til å kjøpe denne: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/65PUS8303/philips-65-4k-uhd-led-smart-tv-65pus8303-12 Blir for det meste brukt til Film/Serier og litt Nintendo Switch speling. Noen fordeler/ulemper med denne? Finner ikke så mange tester av den, men den eneste testen jeg har funnet så har den fått bra omtale.
 5. Om man får denne til rundt 25k, er det et godt kjøp? Brukes til film/serie/gaming, alt etter hvem som bruker den. Sony KD-75xe9005: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/sony-75-4k-uhd-led-tv-kd75xe9005baep/p-520111/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product
 6. Budsjett maks 15k, hva er det beste kjøpet nå? Blir film/gaming for det meste. Ser på xf8305, xf9005, q8dn (håpte denne skulle komme på lavere pris)..
 7. Serious Sam, med SeriousCannon er vel noe av det jeg har moret meg mest med.. https://pekoeblaze.files.wordpress.com/2015/03/serious-sam-1-cannon-and-giant-level-boss.jpg
 8. http://guides.gamepressure.com/totalwarwarhammer/guide.asp?ID=34866 Her er litt nyttige tips å triks...hjalp meg igang i alle fall!
 9. Jostein76, vet ikke om du har funnet ut det, men det er noe i ardenneoffensiven som heter company strength eller noe sånt. Om den har nått null så får du ikke flere soldater selv om du ikke har maks population cap på den mappen du speler nå. Om du mister mange soldater på hver map du spiller så vil du til slutt ikke ha mer forsterkinger til å hjelpe deg, så det er lurt å prøve å spele så trygt som mulig å unngå tap av soldater.
 10. Var mye som var gale med Heroes 6...likte ikke at de hadde mindre resurser, at alle resurser og bygninger ble kontrollert av en bygning, at AI cheated på campaign (noe som gjor at enkelte brett tok alt for lang tid), multiplayer var gørrkjedlig siden vi ikke fikk se kampene til de vi spelte i lag med..
 11. Syns det kunne ha komt et nytt Lords of Magic jeg..et av mine favorittspel i mine yngre dager!
×
×
 • Create New...