Gå til innhold

Den store UI tråden. Lurer du på noe? Spør her!


Anbefalte innlegg

Noen som veit hvordan man flytter på unitframes i Tukui? Jeg får heller ikke bakgrunnen til chatten til å bli svart slik jeg liker det; vanlige måten ved å bruke "generel" osv. virker ikke.

 

/moveui

 

Og samme kommando igjen for å låse.

Endret av Zt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hver gang jeg joiner en dungeon gruppe må jeg hake av og på Show Class Colors fordi en eller annen addon påvirker dette. Jeg gidder ikke finne ut av hvilken, da vil jeg heller bruke en addon som viser gruppa på nesten identisk måte som spillets default. Jeg må kunne strekke barene litt i bredden.

 

Noen tips?

Lenke til kommentar

Noen som veit hvordan man flytter på unitframes i Tukui? Jeg får heller ikke bakgrunnen til chatten til å bli svart slik jeg liker det; vanlige måten ved å bruke "generel" osv. virker ikke.

 

/moveui

 

Og samme kommando igjen for å låse.

Takk for svar. :)

 

/moveui var en av mange kommandoer som ikke funka i Tukui for min del; er vel en av de man prøver først. Men jeg har lasta ned ElvUI, og med den går det meget bedre. Endelig fornøyd med oppsettet (har igjen å prøve i dungeons da, men ellers ok). :)

 

Lurer forøvrig på om det går an å skjule buff/debuff på standard Blizzard ui. Jeg bruker x-perl og vil gjerne kun ha de som man kan få under unitframen.

Endret av Omicron2
Lenke til kommentar

Da foreslår jeg at du laster ned siste versjon av Tukui da /moveui har vært der en god stund.

 

https://github.com/tukz/tukui/downloads

 

Må forøvrig også slenge med at jeg syntes synd på din UI hvis du velger å slakte minimalismen som kommer med tukui ved å legge inn x-pearl, men selvfølgelig... det er bare min mening :)

Hehe, skjønner godt at du syns det er litt helligbrøde, men jeg endrer uansett ganske mye fordi jeg vil ha det mye større. Bruker jeg det sånn som det er, er alt veldig smått, og det er designet mer enn størrelsen jeg er ute etter. Så det blir ikke riktig minimalistisk uansett. En annen ting jeg lurer på er om det er mulig å se prosenter på healthbaren i stedet for tall. Blir litt risikabelt å bruke Shadow Word: Death når man ikke ser prosenter...(tenker da i ElvUI/Tukui, går jo fint med x-perl som er mye av grunnen til at jeg bruker det + store debuffs)

Lenke til kommentar

Hvis du har med Tukui_config addonen så kan du skrive /tukui config og se hva du finner der.

Er fult mulig du finner prosent visning under unitframes :)

Hvis du ikke har det så ligger config filen i tukui mappen din. Bare endre den med notepad eller ett annet passende program og finn det du trenger.

 

Edit: Leste posten din litt mer nøye. Hvis det er prosentvisning i x-pearl du er ute etter så har jeg ingen anelse. Sist gang jeg brukte x-pearl var første gang det kom ut så det begynner å bli en stund siden.

Endret av Zt
Lenke til kommentar

Det var å vise prosenter i Tukui/ElvUi jeg tenkte på. Grunnen til at jeg bruker x-perl er nettopp at den kan vise både prosent og tall på healthbaren. Dessuten gir x-perl muligheten til å vise mine egne debuffs med store ikoner, som jeg syns er veldig greit i dungeons. Synd at x-perl er såpass "glorete", den er ellers helt ok syns jeg. :)

 

Jeg skal se om jeg finner ut av det, mener jeg har lasta ned config-addonen også. Jeg får prøve ut litt i kveld; har en lang dag med lesing av pensum først... :)

Lenke til kommentar

Hvordan flytter man på quest objective tracker frame i SpartanUI? Det blir veldig plagsomt med masse quests midt i veien på skjermen.. Har det i kombinasjon med titanpanel og sexymap hvis det har noe å si.

 

edit: Det vil si, standard quest objective tracker frame.

Endret av Tord93
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Flere specs krever at jeg holder et øye med buff duration fra talents og debuff jeg kaster på andre. Hvilke addon(s) vil dere anbefale for dette?

 

F.eks. warlock Destruction var uvant å måtte kikke på selv-buff området i blant.

 

...litt seint svar kanskje men prøv Raven. Raven lar deg lage så mange buff trackers du ønsker i mange forskjellige layouts samt filtrere ut kun de buffs du ønsker å vise på hver enkelt.

Lenke til kommentar

What he said, installerte den på torsdag og er storfornøyd! Eneste som irriterer meg er at jeg ikke får buffs/debuffs slik jeg vil ha dem, at "anchor" er på høyre side, så vokser dem ut mot venstre med de buffsa/debuffsa med lengst duration lengst til høyre. Om ni fattar.

 

Ellers er den kjempebra, som DK-tank satt jeg spesielt pris på at jeg kan ha alle buffs som varer under 2 minutter rett over unit-frames, lettere å holde styr på om buffs er aktive. :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hoy, finnes det en addon hvor jeg kan justere visibility/alpha på chatten, eventuelt fadeout alpha, som blir synelig ved mouseover? Noe lignende hva Bartender addon har.

Har du prøvd å høyreklikke på chat tab'n?

 

 

Hehe, er ikke det jeg mener, tenker på at teksten også fader, men kommer tilbake på mouseover.

Endret av Dan-
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...