Gå til innhold

[løst]Webhotell, webhosting; ny kategori?


Anbefalte innlegg

Jeg har i den siste tiden sett meg lei en overflod med tråder om webhosting, webhotell etc. i et forum som egentlig ikke er lagd for det. Jeg skjønner at moderatorer stadig slenger tråder over i dette forumet fordi det er mest riktig og fordi det har noe med hverandre å gjøre, men når omfanget begynner å bli stort og stadig flere tråder dukker opp synes jeg dette blir noe feil, og jeg ser på det som nødvendig at en annen løsning må finnes.

Hva snakker jeg om? Web-design, HTML og CSS - forumet har alt for mange webhotell-tråder som egentlig ikke skal være der.

  1. Ok, la meg starte med påstanden min om hvorfor webhotell-tråder ikke skal være i webdesign-forumet.
    • Webhosting har noe med web å gjøre, men ikke med design, HTML eller CSS. Så som jeg nevnte tidligere så passer webhosting tråder litt inn i dette forumet. Hva skjer hvis det kommer mange tråder som passer litt inn, det blir for mye av noe som i prinsippet godt kan ha en egen kategori.
    • Webhosting-tråder gir rom for en helt annen type diskusjon enn hva som ellers beginner seg i webdesign-forumet.

      Dvs. man diskuterer vanligvis i enten fagstoff, forskjellige teknologier(XML, CSS, Flash osv.) eller design(websider til kritikk, ideløsninger osv.). Dette er helt andre diskusjoner en hva webhosting bygger opp til; som er mer rettet mot butikkdiskusjoner som man finner i Webshop- og butikkdiskusjoner- forumet. Er det galt at det er to forskjellige ting? Nei, men det illustrerer at det er forskjellig og ikke passer helt sammen.

  2. Tilbud & Etterspørsel, er det nok tråder til at en egen kategori er nødvendig?

    Jeg er som person redd for alt som er nytt og liker å leve i fortiden, og er derfor ikke særlig ofte positiv til nye kategorier fordi det rett og slett er teit å lage kategorier som fra starten av allerede er dødsdømt, men jeg tror ikke denne er det. Dette er et tema folk aldri blir lei av og markede endrer seg hele tiden så det vil være nok nytt stoff å diskutere. Jeg gjorde også et lite "tittel-søk" i web-design, HTML og CSS forumet for de siste 30-dagene og fant 18 tråder.

  3. Å finne et nytt tilholdssted for en eventult ny forum-kategori er ikke så lett. Mye på grunn av at dette på en måte passer inn flere steder og mye på grunn av at det hører litt til "Diverse". Mine 3 forslag ser allikevel slik ut.
    • Programmering - Selv om Webhotell ikke har noe direkte med programmering å gjøre så passer det litt inn i denne kategorien.
    • Hardware - Dette er ikke et forum hvor jeg er mye, men det virker for meg som om det plasseres litt av hvert her.
    • Webshop- og butikkdiskusjoner - En forumskategori som allerede omhandler butikkdiskusjonen og som ikke tar skade av å få ett til butikkemne.
  4. Andre alternativer som f.eks å samle alle webhotell-diskusjonene under en tråd i web-design, HTML og CSS forumet er allerede utprøvd uten hell. Her kan jeg refere til til blant annet Marvils tråd; INFO: Webhosting, oversikt.. som bare blir benyttet et fåtall av gangene spørsmål om webhotell kommer opp. Dette kan sikkert begrunnes med at ingen gidder å lese Sticky, men det er en annen diskusjon.
Jeg har allerede nevnt tankene mine for PoleCat og han var klar over problemet og positivt instilt på å finne en løsning. Så nå er jeg egentlig bare intressert i høre hva andre synes om dette og jeg er selvfølgelig åpen for innspill og endringer.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar jeg ikke helt feil er kategorien Nett-tjenester opprettet for nettopp denne typen ting. Jeg kan smelle opp en stickie i webdesign om dette, og hjelper det ikke så kan vi se om det kan settes opp en snarvei rett under webdesign-kategorien :)

 

Hvis du kjeder deg, så er det bare å rapportere slike tråder, så skal jeg tuppe de over i rett kategori etter hvert :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...