Gå til innhold

Bilde av neste generasjons grafikk.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Trenger litt aa det bildet der, litt kantete.

Veldig høyt detaljenivå, se bare på lua der er ørnen en egen del og ikke en del av lua (altså smeltet sammen med en texture).

Sikker på at du ser på bildet i full-rez? Det ser egentlig nokså smooth ut for meg. Men om det resizes av explorer ser det helt forjævlig ut.

 

Ang lua så er det en stund siden jeg ble imponert over normal map. Men slett ikke værst, nevertheless. (Det er forresten ikke "smeltet sammen med en textur", Alle mappene kjøres gjennom forskjellige passes, og har en egen fil. (specular, normal og diffuse.)) Når det er sagt vil jeg uttrykke min frustrasjon over at de har tildelt så stor mapspace til den lille detaljen på lua, når flere andre områder SKRIKER etter høyere detaljnivå.

 

 

 

//ps: Malcolm begynner å dra på åra.

Lenke til kommentar
Med AA på det bildet skal det en god del til for dagens grafikk-kort skal kunne kjøre med over 30 FPS ihvertfall...

Denne teknologien er ikke ment for dagens hardware. Dagens high end vil være low end/mid range på de systemkrava det der kommer til å ha.

 

 

//edit: typo

Endret av slash
Lenke til kommentar
"Hei, jeg heter Malcolm, Flak-kanonen min er laget av plastikk.. Skal vi leke?"

Kanskje flak kanona ER lagt av plast. På moderne våpen blir det jo brukt meir og meir plast eller karbon (til dømes gjennomsiktig plastmagasin på G36) for å gjera våpnene lettare. =P

 

/ Forresten er nesten heile G36 bygd opp av eit polymer-materiale.

Endret av fenris1911
Lenke til kommentar

Problemet når dette kommer blir vel at noen få kan kjøre spille OK, mens resten må grave hull i pengeboka etter akkurat nok utstyr for å kjøre det på low, de tenker bare på å vise frem grafikk, de tenker ikke på de som skal spille det. Det er der source faktisk er utrolig bra. Den kan vise frem et meget godt detaljenivå, uten at du trenger en monster av en maskin. Nice grafikk på de bildene, håper bare de ikke driter på draget, lager et kjempemessig grafisk spill, som nesten ingen kan spille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...