Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Jeg blir så frustrert av å spille priest i arena...

 

Startet som shadow i 2vs2 og 3vs3, spiller hovedsaklig med feral druid og ench shammy. Etter litt spilling ble det klart at vi gjorde det bedre i de matchene jeg ikke var i shadowform, så jeg kunne like gjerne respecce til full healing. Prøvde en 20/41 hybrid holy build med balanse mellom pve og pvp talents, men kan ikke si at ting ble veldig mye bedre. I 2vs2 går det ok, spesielt med druiden. I 3vs3 derimot...

Enten blir jeg smadret på et par sekunder av 2-3 dps, ellers får jeg en dps på meg og klarer med nød og neppe å holde meg selv i live mens lagkameratene mine blir drept. Vi sliter mest mot grupper med mye dps, mages, warriors, rogues etc, siden vi har minimalt med crowd control. Hvis jeg overlever det første rushet går det derimot ganske greit, men jeg føler meg VELDIG svak i forhold til en pally med tilsvarende gear. Med det utstyret og de "ferdighetene" gruppa vår har synes jeg det går deprimerende dårlig. Er det klassekombinasjonen som er så katastrofalt dårlig? Dette er med ca 8500 buffa hp, 9000 mana og 380 spell damage/700 healing.

 

Respecca idag til fullblods pvp healer, disc 43/18. Vet at mange synes pain supression er dårlig, men hadde lyst til å prøve det. På vår rating (og 2vs2/3vs3) møter vi få offensive dispellers, så håpet er at jeg med dette skal kunne overleve den første intense burst damagen.

 

Er det noen andre som har erfaringer som arena healer og som har noen tips å gi? Jobber for tiden hardt med gear, og håper å bryte 10k hp buffa ganske snart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Først av alt - spec 5/5 i shadow focus om du skal raide.

 

For pur PVE ville jeg prøvd noe i den duren:

 

http://www.wowhead.com/?talent=rxMRkhhZZxGxzMxRhtio

8364044[/snapback]

går mindflay under instant cast?

 

http://www.wowhead.com/?talent=rVMRzhZZxGxkMxRhtEo dette var forresten builden jeg vurderte.

 

edit: hadde firstkill på gruul idag, med 3 talents i shadow focus, da med 11.4% hit inc gear\talents kan jeg ikke si jeg hadde problemer med resists, var ikke ofte ting ble resista.

Endret av Sink
Lenke til kommentar
Først av alt - spec 5/5 i shadow focus om du skal raide.

 

For pur PVE ville jeg prøvd noe i den duren:

 

http://www.wowhead.com/?talent=rxMRkhhZZxGxzMxRhtio

8364044[/snapback]

går mindflay under instant cast?

 

http://www.wowhead.com/?talent=rVMRzhZZxGxkMxRhtEo dette var forresten builden jeg vurderte.

 

edit: hadde firstkill på gruul idag, med 3 talents i shadow focus, da med 11.4% hit inc gear\talents kan jeg ikke si jeg hadde problemer med resists, var ikke ofte ting ble resista.

8364075[/snapback]

 

SWP og SWD er instant casts.

 

For å kunne ha minst mulig sjangse for resists i PVE trenger du 16% spell hit. Ville helt klart satt de to siste poengene om jeg var deg.

Lenke til kommentar
Jeg blir så frustrert av å spille priest i arena...

 

Om du har problemer med feraldruids, rogues og warriors som healer, hjelper blessed resilience veldig bra mot de to første. Druids og rogues angriper ca. 1 gang i sekundet med white attacks, og pga. høy critrate proccer gjerne de BR, som gjør at de ikke kan critte med specials. Siden du allerede har hatt 41 poeng i holy, regner jeg med at du har prøvd dette allerede :hmm: .

 

Pain suppression ser jeg ikke vitsen med, da varigheten kun er i 8 sekunder. Når de er over, er du like kjøttkake som før.

 

8500 buffa hp er veldig lite, og du kommer til å merke stor forskjell når du oppgraderer. Det høres likevel ut som dere har andre problemer. Dersom 2-3 er på deg, hva gjør teammatesa dine i mens?

 

Jeg ser ikke på feral druid og enhancement shaman som top tier, men i 2v2/3v3 funker alt, dersom timingen og ferdighetene sitter. Bruker dere ventrilo/TS? Det er must.

 

Det er viktig å bruke LOS til din fordel. Stå bak pillarene i Nagrand Arena for eksempel, og ranged classes kan ikke treffe deg uten å bevege seg rundt. Dot warriors på avstand før de kommer inn i chargerange. Enhancement-shamanen og feraldruiden kan begge heale, så de kan eventuelt hjelpe deg på den måten til du får av en fear eller klarer å komme deg på avstand.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Vi tok en skikkelig omrokkering igår, druid respecca moonkin og shamanen til elemental. Forskjellen var merkbar, i 3vs3 gikk det nokså bra, vant kanskje 60% av kampene og spilte oss opp litt. Vi trenger alle litt erfaring med de nye speccsa, men førsteinntrykket er at den ekstra crowdcontrollen med cyclone/roots er gull verdt. I tillegg kan shamanen heale meg nokså bra om det skal være nødvendig. Vi slet mest mot melee/healer comboer der vi rett og slett gikk tom for mana før det andre laget.

 

I 2vs2 var framgangen best, av 12 games med moonkin og meg vant vi 11. Pain supression er gull verdt synes nå jeg, selv om det bare er 8 sekunder hjelper det meg til å overleve det første rushet før jeg får feara igjen eller druid får brukt sin CC. Stort sett pløyde vi over alt av caster combos, tapet kom mot en god lock/mage kombo. Jeg var litt nervøs for pally/warrior, men de vi møtte gikk faktisk overraskende greit. Moonkin må ikke undervurderes i arena, spesielt i 2vs2!

 

Fikk bytta noen gems igår og ligger nå på 9300hp/9400mana (armory profile). Trenger fortsatt noen enchants, men tips til gear mottas gjerne. Liker å ha litt spell damage også, kaster somregel sw:p/vampric mot non-dispellers og det hjelper på. For ikke å snakke om reflective shield, drepte en felguard kun med shield igår, morsomt:)

Lenke til kommentar
Imp spirit er veldig digg å ha ja.

 

Her er den jeg bruker. Droppet emp. healing.

 

http://www.wowhead.com/?talent=bxgM0hhtbZf0tIc0VVh

8371005[/snapback]

 

 

Mange ting som jeg ikke liker i speccen din... feks du har ikke spirit of redemption som gir deg +5% mere spirit! ergo mere + healing og mana regen.

 

du har kastet bort 3 points på 6% sjangs på en gratis heal. bruk det heller på feks mere % mana i disc builden!

 

og hvis det her er instance raid specc? huff holy nova?

 

og du har heller ikke impa crit sjangsen? istedenfor har du specca blessed recovery! og den suger! trengs ikke når du healer. Klar holy nova etc kan være brukbart i noen instances MEN ikke generellt.

Endret av ub1soft
Lenke til kommentar

silent resolve, gjør det vanskeligere og fjerne dots right, må være 100%, kan jo være handy i pvp. men det kan jo være litt i det drøyeste laget og bruke 5 poeng på det......

 

Og hvem av disse burde jeg gå får i pvp martyrdom eller shadow resilience ? er jo ganske ålreit med 20% interrupt på martyrdom, 4% resilience kan jeg jo få igjen gear, men fremdeles +4 mer ;)

 

Og hvordan er det med shadow focus i pvp, vil jeg merke mye resist uten det, på folk som i utgangspunktet ikke har så mye shadow ressistance... ?

Endret av [Tx]
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...