Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er et problem på 85 også :p mana that is. På bossfights går det greit (shadowfiend, dispersion, archangel osv), men om jeg ikke bruker disse ved hver CD under daily questing, går jeg lav på mana relativt fort :) pleier å bruke SW:P, VP, Blast og Flay under questing. DP kun på bosser stort sett.

Lenke til kommentar

Ja, når det er snakk om 85 så er ikke mana noe problem + man bruker ikke spirit tap i 85+, under levling derimot, men nå har ikke jeg levlet siden tbc elne :whistle:

 

Anyway, ikke vær redd å bruke sw:death, helst ha talent som gir mana tilbake + glyph sånn at du kan bruke det 2 ganger når target er under 25% hp = mana.

 

Archangel er vel bare 85 skill så, utelukke det.

Shadowfiend husker jeg ikke når du får det men den er fin den.

i level69 får du dispersion som vil hjelpe deg en god del, glyph of dispersion reduserer CD også.

 

http://www.wowhead.com/talent#bZZGbGdMzrd0fo:skRbzqMVz

Lenke til kommentar

Hei, jeg lurte bare på om noen gadd å sjekke ut min priest.

 

Gudveit: http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/gudveit/simple

 

Føler den funker veldig bra i Hcs og mindre grupper, men det er kansje andre ting som teller i raid?.

 

Jeg vet den mangler ett par ting som epic leg armor, og power torrent, men på det nåværende tidspunkt (inntil maelstrom crystals ramler i pris, og jeg får epic legs) så føler jeg ikke at det er verdt å bruke penger på dette nå, men det kommer:)

 

På forhånd tusen takk for alle konstruktive kommentarer:)

 

Henning

Endret av Henning75
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Min rotation :

 

Vampiric Touch - Devouring Plague - Shadow Word: Pain - Mind Flay - Mind Blast (Når man har Shadow Orbs)

 

Fornyer VT og DP når de skal til å gå av, fornyer SW:Pain gjennom Mind Flay (via Pain and Suffering talent). Mind Flayer til jeg har en eller flere Shadow Orbs, kjører så Mind Blast når det skjer for å få opp SO buffen. Archangel kjører jeg på ved 5 stacks.

 

Så er det egentlig bare å passe på å fornye dots samt kun kjøre MB når man har Orbs, ellers MF.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Sliter med det samme på lvl 67. Bruker jeg DOTs har jeg ikke noe mana igjen, og med Mind Blast og Mind Flay har jeg dps på 450 mens de andre har 1000-1500 :p

Nå har jeg spilt litt på Shadow Priesten min igjen; er nå på lvl 52. Og kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver her. Jeg var akkurat i en dungeon sammen med en paladin, en warrior, en hunter og en shaman (healer). Frustrerende å være nederst på dps, særlig når det ikke er jevnt engang. Jeg lå vel på rundt 17 %, nestemann på 24 %...Da spiller jeg som du gjør; bruker DOTs på bosser, og Mind Blast og Mind Flay + Vampiric Touch (innimellom). Enda bra jeg kan hjelpe healeren og redde oss fra en wipe i ny og ne sier jeg, ellers så hadde jeg nesten blitt flau.

 

Ikkje bra... :blush:

Lenke til kommentar

I lavere level ja, men hadde nok questet som shadow, går bare mye fortere, men ser at mange klager på dårlig dps men jeg må bare si at det er l2p issue, shadow priest er ikke lett class å mestre.

 

Det som sug litt er at man ikke har noe AoE, og er du i en group med masse aoe dpsere eller gruppa går veldig fort gjennom dungeon, da hjelper det lite å dotte mobs, dpsen din vil bli lav, dots rekker nesten ikke å ticke osv.

 

Bruker selv, hvis 3-4 mobs, kast sw:pain på 2-3 av dem (evt 4 hvis du rekker) så spammer du bare "holy nova" for aoe dmg... kan ikke tenke meg bedre metode, men du må beregne der og da om det er vits å dotte, har de lite HP så ignorer du det selvsagt.

 

I level 75 får du mind sear, det hjelper jo litt, men er lenge til det=)

 

>>>

 

Hvordan går det med shadow priest i høyeste nivå, dps sunket eller det samme? =)

Lenke til kommentar

Som du sier, i allefall der jeg er nå (lvl 54) så er det lite vits i å dotte mobs i dungeons; de dør for fort til at det er noe poeng. Hvordan spriest er på lvl 85 aner jeg ikke, men jeg håper det jevner seg ut når kampene blir lengre, men det gjør det vel naturlig nok. Synd at det er litt vanskelig i dungeons akkurat nå, for til questing er jo speccet kjempebra, skal mange mobs til før en stryker med. Men jeg kjenner litt på det med dårlig dps etter å ha spilt paladin og hunter; satser på det blir greiere på lvl 85.

 

L2p ja, du sier noe...men tenker litt at siden spriests er avhengig av dots for å gjøre bra dps, så vil jeg vel se i høyere levels om jeg trenger å gå opplegget bedre etter i sømmene. Jeg spiller uansett for lite til at jeg venter de helt store resultatene, men syns bare forskjellen fra hunter og paladin var påtagelig. Men nå er nå bm hunter og retri paladin rimelig greit å spille da (selv om jeg har sett folk gjøre mye rart med dem også..) :)

Lenke til kommentar

På lav level er det bare å kjøre på med mind blast og mind flay. Mobsen har for lite health til at DoTene klarer å gjøre noe skade, samt at om du skal kaste alle har du kastet bort mye GCD som kunne vært brukt på ekstra mind flay ticks. Så drit i DoTs på lav level og kjør på med mind blast og mind flay.

 

På 85 er det derimot noe helt annet. Mobsen har litt mer health da. Anbefaler å bruke ClassTimer når en kommer så langt. Fin addon som viser lett hvor mange dots som er oppe på targeten, og hvor mye tid som er igjenne. Shadow word: Pain blir oftest refresha av seg selv så det man oftest må kaste på nytt i ny og ne er Vampiric touch og Devouering plague. Har Shadow som off specc og klarer lett å dra 11k DPS i heroics. Kunne sikkert dratt mer men, er mer vant til healing og slacker litt bak på det punktet :)

Lenke til kommentar

Tenkte mer på raid-wise, puller selv noe like 20-25k på HCs, men det er ganske uinteressant, med tanke på at man har dungeon buff enkelte ganger.

 

men på lavere level så puller man som oftest mange samtidig, dvs dotte alle så Aoe dem ned med holy nova etc, eller så mind flayer/MB man ned de med lav HP.

Går jo ann å gå singel target hele veien men det er liksom litt boring i lengden.

 

Så kom det jo litt buffs og nerfs i 4.2:

 

Mind Flay damage done has been increased by 12%.

Mind Blast damage done has been increased by 12%.

Shadow Word: Death damage done has been increased by 12%.

 

men alle dotsene er jo discreased med 12%, litt surt men synes jeg ikke merker det så veldig mye på raids, er jo 40-80k crits med mind blast.

Lenke til kommentar

Nå tenkte jeg mer på guild runs uten dungeon buffen, men, ja, har et poeng der.

 

DPS som shadow priest på lav level er ikke så morsomt med tanke på mangel av god AoE. Holy nova tar deg ut av shadow form, men er eneste man har å gå ut etter. Å slenge dots rundt blir ikke helt det samme ettersom de fleste mobs dør før du har fått noen tiks opp på dem, spesielt hvis du er i kombinasjon med en lock eller mage. Vet ikke helt hvordan det er på lav level som shadow priest dog, ettersom jeg selv levlet priesten TBC/Wrath dagene og gikk veldig lite dungeons. Var før dungeon finder og så gad ikke stå i en capital city og rope etter gruppe i flere timer.

 

Har du prøvd Firelands raidet som shadow priest, Nagina?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...