Gå til innhold

Samsung D500


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg ble glad når jeg så denne testen. Jeg hadde nemlig gleder meg til å lese den. Dessverre leste jeg bare konklusjonen, for jeg gidder ikke lese åtte wordsider med ren tekst. Det blir for mye. Jeg synes amobiltestene er blitt alt for lange nå.

 

 

..if you get my point.

Da kan man greie seg med å lese konklusjonen, som på en måte er en kort oppsumering med de viktigste tingene.

Selv synes jeg at testen var god, masse fyldig stoff og akkurat passe lengde til å ta med det meste uten at det går utover språket. Godt jobbet Simen ;)

Lenke til kommentar
synes det er litt merkelig at når telefonen får terningkast 6 en gang, noen femmere og resten firere, at dette holder til en totalsum på 6  :whistle: er vel litt drøyt å gi en telefon uten utvidbart minne, dårligere kamera enn s700i og java-ytelse sånn midt på treet en sekser...eller hva? :ermm:

Det er ikke rart i det hele tatt.

 

Konklusjonen, og sluttkarakter, består ikke kun av de overskriftene som hører hvert enkelt terningkast til.

 

Sluttkarakteren gjenspeiler et slags helhetsinntrykk. Et helhetsinntrykk inneholder så mye mer enn bare de punktene det gis terningkast for her på amobil.no. Det blir veldig feil å regne ut gjennomsnittet, og sette det som sluttkarakter :).

Må faktisk si meg litt enig med yeahdude her....er faktisk litt merkelig at den får sluttkarakteren 6. :huh:

Sluttkarakteren skal jo være et gjennomsnitt av poengsummene den får i deltestene...og hvis man tar terningkastene i deltestene og deler på antallet får man poengsummen 4,7. Så egentlig skulle den hatt terningskast 5, og det hadde vel passet litt bedre.....

Lenke til kommentar

2 ting...

 

Jeg synes at testene til amobil er helt passe lange..grundige og gode tester er veien og gå spør du meg!

 

Så når det gjelder karakteren, så er den et resultat av at terningsystemet er basert på hvor god telefonen er iforhold til alle andre i samme prisklasse! Ikke hva gjennomsnittet av terningkastene er. Om samsung har det beste helhetsinntrykket totalt, så får den 6....og det synes jeg ærlig talt den fortjener. Den er kanskje ikke perfekt, men hittil så er det den nærmeste av alle.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Så når det gjelder karrakteren, så er den et resultat av at terningsystemet er basert på hvor god telefonen er iforhold til alle andre i samme prisklasse! Ikke hva gjennomsnittet  av terningkastene er. Om samsung har det beste helhetsinntrykket totalt, så får den 6....og det synes jeg ærlig talt den fortjener. Den er kanskje ikke perfekt, men hittil så er det den nærmeste av alle.

Det er helt korrekt. D500 er ikke best på markedet i noen andre kategorier enn på kamerabiten, og det er derfor den får lavere terningkast i alle disse kategoriene.

 

Det finnes telefoner med bedre design, telefoner med flere nyttefunksjoner, telefoner med bedre lagringskapasitet, osv. Men ingen annen telefon har en så høy totalscore som D500, noe som gjør den til en av de beste eller -den- beste telefonen på markedet i skrivende øyeblikk. Derav får den en sekser.

Lenke til kommentar
Så når det gjelder karrakteren, så er den et resultat av at terningsystemet er basert på hvor god telefonen er iforhold til alle andre i samme prisklasse! Ikke hva gjennomsnittet av terningkastene er. Om samsung har det beste helhetsinntrykket totalt, så får den 6....og det synes jeg ærlig talt den fortjener. Den er kanskje ikke perfekt, men hittil så er det den nærmeste av alle.

Men så lenge den får flere 4'ere så har den jo ikke det beste helhetsinntrykket.

Da kunne man så isåfall endt opp med at en telefon får flere 2'ere og 3'ere, men siden den ser så stillig ut så den bare få 6.....syns det er litt feil utgangspunkt når man skal gi sluttkarakteren.... :dontgetit:

 

Men selve testen var fin og godt gjennomført... :thumbup:

Lenke til kommentar

Meget fin og fyldig test :thumbup: .

 

Men er det slik at du må skifte manuelt til stor bokstav etter punktum når du skriv UTAN ordbok? Hugsar at dèt var meget irriterande på dei to samsung-telefonane eg har hatt tidlegare. Er det moglegheiter for at dette evt. kan fiksast med seinare firmware?

Endret av Hrti
Lenke til kommentar

ÅÅåååhhhh.... SÅ DEILIG å lese denne testen!! Mange klager på lengden, jeg syns det er veldig bra at testene er lange og utfyllende. Og hvis du ikke gidder er det bare å gjøre som Remersen sier, å lese bare konklusjonen!!

 

Og dere som syns det er rart at telefonen får seks som total-karakter, tenk dere litt om.. Det er en karakter som har et omfang av hele mobilen og ikke hver og en ting...

 

KNALL BRA test!!! :w00t::thumbup::w00t::thumbup::w00t::thumbup:

Lenke til kommentar
Jeg mener bare det må finnes en middelvei mellom det å bare lese konklusjonen eller sette seg ned for en stor leseøkt med kaffe, lesebriller og salamibrødskiver.

Da foreslår jeg at du leser nederst på alle "deltestene" der det er en kort oppsummering, pluss at du leser konklusjonen.. Kan umulig være så vanskelig.. :no:

 

Igjen, TAKK for testen.. Nå er det helt klart at det blir den mobilen på meg.. Men en ting jeg lurer på.. Kan man lagre egne ord T9 ordboka på denna mobilen??

Lenke til kommentar
Jeg mener bare det må finnes en middelvei mellom det å bare lese konklusjonen eller sette seg ned for en stor leseøkt med kaffe, lesebriller og salamibrødskiver.

Ja, man må finne en balansegang. Men nå har det seg slik at vi spurte om akkurat dette med lengde på testene i leserundersøkelsen, da vi også var usikre på om testene våre var for lange.

 

Over 90 % svarte at testene var akkurat passe lange, mens ca 5 % syntes de var hhv litt for korte og litt for lange. Et absolutt flertall av leserne foretrekker altså testene slik de er i dag.

Lenke til kommentar

Nydelig test! Akkurat passe lang og godt utfyllende :thumbup:

 

Jeg har siklet på denne telefonen helt siden den ble først vist i høst. :love: Det virker som Samsung har rettet opp det meste som jeg syntes var negativt med E700, bortsett fra stor bokstav etter punktum når man skriver SMS.

 

Nå fikk jeg VIRKELIG lyst å bytte inn min K700i!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...