Gå til innhold

Harware.no teamet - stopper negative weberfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Egmur, les min forklaring. Jeg forklarer der det meste, men ditt poeng med at Netshop har kontaktet oss svarer jeg ikke på. Jeg ber dere også vente med å kommentere dette videre, det er gjort mange ganger før og tjener ikke til annet enn å forlenge denne allerede alt for lange tråden. Jeg vil som sagt forsøke å finne ut hva som har skjedd her i morgen.

Beklager!Er ikke akkurat et lyn på tastaturet og glemte samtidig å sjekke nye innlegg,før jeg svarte.

Meget bra at dere er interessert i å finne ut av som faktisk skjedde ved "glippen".

Lenke til kommentar

Dette synes jeg hw skal tenke over;

 

Saken som komplett mener at ~inso har gnålt om i flere måneder, husker også jeg veldig godt, og har i flere tilfeller lurt på hva denne episoden egentlig var.

 

for meg fremstod det nøyaktig som ~inso sier, rett og slett en skryteartikkel om komplett.

 

Dette begynner nå å bli ett par år siden ellerno, men jeg har fortsatt ikke glemt det, og tydeligvis ikke ~inso og det er sikkert andre som også fortsatt husker det.

 

Første steg synes jeg burde bli å få ordnet opp i en sak somme dette, hvis dere fortsatt vil ha folks fulle tillitt, for meg var den episoden da hw.no sluttet å bli en uavhengig redaksjon.

 

Synes dette fortsatt kan løses med at dere gjør som dere sa da, etter skryteartikkelen om komplett og om pepperet dere da fikk, å skrive artikkler på lik linje med det dere gjorde om komplett om f.eks psdata, multicom osv.

Dette lovde dere på det tidspunkt skulle skje, jeg har fortsatt ikke sett en eneste lignende artikkel, og det skuffer meg. Virker også som dere i HW med vilje velger å styre unna pepper dere får om denne webshopslikkeartikkelen.

 

Vil tro komplett også skulle være intressert i at dette skjer og at de får dette ut av verdenen, siden dette stadig blir linket opp mellom hw og komplett.

 

Godt mulig at komplett som de selv sier er uskyldig i artikkelen, men dessverre besøket som vinnerne av hw konkuransen og en del andre ting som foregikk på det tidspunktet, gir ikke en vanlig leser noen som helst grunn til å tro det.

 

Skal man ha lesernes tillitt tror jeg det er viktig å renske opp i fortiden også.

Lenke til kommentar

Jeg leste en 40min. "Ga opp"

Jeg leser seint.

 

Kan noen svare meg på dette_

 

Har ALLE webshopène tilgang på erfaringene før de blir lagt ut?

 

Det siste jeg leste var vel at hverken nordisk, multicom, pyton eller komplett visste noe om denne.

Endret av genesis
Lenke til kommentar

jeg må si at jeg stiller meg kritisk til at hw.no ikke dekket til denne "feilen" før den ble "offisiell" . Om det skal en diskusjon til får å forandre noe urett, så kan vi dra to konklusjoner: demokrati og debatter fungerer, og vi bør være mer obs så vi ikke blir tatt på sengen.

 

Jeg forstår at knatten har litt av hvert å svare for, det er jo tross alt 70 pers som leser innlegget nu. Men jeg tror det bare er sunt for hw.no at det er såpass stor massiv dekning rundt dette. Men hvorfor gikk ikke dere ut med dette før?

Lenke til kommentar
Jeg leste en 40min. "Ga opp"

Jeg leser seint.

 

Kan noen svare meg på dette_

 

Har ALLE webshopène tilgang på erfaringene før de blir lagt ut?

 

Det siste jeg leste var vel at hverken nordisk, multicom, pyton eller komplett visste noe om denne.

 

Svar fra hw.no uten svar på akkurat dette, blir ganske tomme svar ;)

HW.no sa at alle webutikkene hadde tilgang til dette fordi det var en glipp der, men at det var bare NetShop.no som skjønte å gjøre nytte av det!

 

Hva andre nettbutikker sier får de stå for, men virker jo litt rart!

 

Dette skulle ikke bli tatt opp og vært som det pleier ;)

Lenke til kommentar

geneis, jeg har svar på forrige side.

TettSpaden: Saken du tar opp var uheldig, jeg er enig i det. Men det er en helt annen sak, og jeg vil ikke ta den opp her. Den er blitt diskutert utallige ganger før også. Husker jeg ikke feil var det forøvrig Barbara.no som skrev artikkelen, og den siden eksisterer ikke lenger. Det er derfor vanskelig for dem å ta artikkelserien videre.

Lenke til kommentar

Vi i drift var ikke klar over at nettbutikkene hadde tilgang til å lese upubliserte erfaringer før denne tråden oppstod, det er derfor problemet ikke ble rettet før. Spørsmålet rundt hvor vidt Netshop har vært i kontakt med oss angående saken skal jeg som sagt prøve å besvare i morgen.

Lenke til kommentar
Nå kutter vi rævkyssinga, ok? Det er det siste vi trenger. Man har rett til å være skeptisk, og ikke naiv som du tydeligvis er.

1- Så lenge jeg ikke kysser ræva di så kan du drite i hvem sin d er...

2- Vi? Hvem er vi?

3- Man har like mye rett til å ha tillit.

4- Paranoid og Naiv er akkurat like ille....

 

Det lyser jo lang vei. Han drar jo det bare ut av luften uten å basere det på noe.

Orker ikke quote ørten sider med ditt og datt bare for å gjøre et poeng. Og om du hadde lest hele posten slik -noen- har gjort så hadde du sett at jeg luftet en mening tidligere som sier tydelig hva jeg mener.

 

Som tidligere nevn i tråden: det er alltid noen som liker å smiske for og legimitere seg med de der oppe.

Er dette noe du ville gjort? Om det ikke er det, hvorfor skulle du mistenke andre for å gjøre det? Og hvilke grunner/hensikter skulle jeg ha for det?

 

Og det er irriterende at slike morroklumper skal forsøke å bortforklare våre berettigede skepsis med slike meningsløse gledesutbrudd.

Omentrent like irriterende som at surpomper og konspirasjonsteoretikere skal komme med klager og negative komentarer omkring vår berettigede tillit uansett hvor de trår.

Og når ble gledesutbrudd meningsløse?

 

Som sakt tidligere så har Hardware.no min fulle tillit.

Høres kansje naivt ut, men har aldri opplevd noe negativt fra dem, så derfor har jeg ingen grunn til å tvile på dem heller.

Endret av Zepticon
Lenke til kommentar

Til info, jeg legger meg nå, skal snart på jobb. For å konkludere:

 

Dere som lurer på om alle webshopper har hatt den omtalte tilgangen, ja. Les mitt innlegg her: http://forum.hardware.no/index.php?showtop...dpost&p=3562894

 

Dere som lurer på hvorfor vi ikke har reagert når Netshop har kontaktet oss om upubliserte erfaringer: Jeg skal finne ut av dette i morgen.

 

Alle dere andre, vær så snille å slutt å flame hverandre. Målet med denne tråden bør være at dere skal få svar på det dere lurer på, og de svarene er det bare vi i hw.no som kan gi. Ta deres personlige krangler på PM, eller et annet sted. Jeg minner til slutt om at alle har rett til å mene noe i denne saken, både i positiv og negativ retning for oss.

 

Edit: Skrivefeil, trøtt.

Edit2: Link til innlegget mitt.

Endret av knatten
Lenke til kommentar
Dere som lurer på om alle webshopper har hatt den omtalte tilgangen, ja. Les mitt innlegg på side 17.

For å være litt offtopic, men samtidig nyttig.

Jeg har ingen side 17 hos meg så det er en totalt ubrukelig måte å henvise på.

 

Pussig å måtte "arrestere" en på teknisk på noe slikt.. :-)

Endret av Panter
Lenke til kommentar

Flere enn meg som legger merke til at å lage konspirasjonsteorier er blitt den nye folkesporten?

Ser ingen vits til at også jeg skal gjenta hva halve forumet har skrevet, men jeg vil likevell si et par ord.

 

I de siste dagene i media så har det blitt skøvet frem i lyset den ene korrupsjonsbedriften etter den andre. Dette har åpenbart fått folk til å se spøkelser overalt, for kall meg naiv, men ville det ikke være utrolig dumt å gi ut all informasjon om denne tabben på et offentlig forum til alles beskuelse?

Omvendt psykologi, neppe. Tråden ville da sett ut akkurat som den gjør idag, og det er 17 sider for lang etter mitt vedkommende. Hadde man prøvd å skjule noe hadde tråden vært slettet og ikke IBAS engang hadde fått den tilbake igjen.

Greit, det har skjedd en grov bommert, men feil skjer.

 

Så har vi et par som synes det er merkelig at Netshop er aktivt involvert i artikler, julekalender og har utrolig mange gode karakterer.

Selvfølgelig, det kan jo være noe annet bak, men er det ikke mer naturlig at Netshop gir seg selv god PR ved å la folk som Øyvind Dahle lage tester av produkter de selger, som igjen fører til et gode for alle 3 partene. Julekalender er noe vi har blitt bortskjemt med de siste par årene, og hvis Netshop har de beste tilbudene så er det vel naturlig at de kommer på framsiden den aktuelle dagen.

Noen mener vel også at Hw.no planter gode karakterer i nettbutikkdatabasen, men det kan jo også ha noe med at de gir utrolig god service, og rett og slett fortjener den. (La det være sagt at det er flere nettbutikker som fortjener like mye ros)

Personlig har jeg hatt 3 gode handler hos dem, hvorvidt jeg ikke har lagt inn en eneste erfaring enda, men det tror jeg sannelig at jeg skal gjøre.

Et firma som henter inn et kamera jeg trenger til en sydentur 3 dager senere fra leverandør langt nedi uggibushland får mine kroner hvertfall.

 

Men igjen, kall meg naiv og idiot fordi jeg tror det er like sannsynlig for at det ligger mer i luften enn bare en tilfeldighet og et generelt godt sammarbeid.

Noen mener vel at både Netshops og HWs integritet er ødelagt pga måten de har handlet dette på, men hvordan skulle de handlet da?

Legge seg langflat på ryggen og ta imot alt dere anklager dem for?

Lenke til kommentar
For å være litt offtopic, men samtidig nyttig.

Jeg har ingen side 17 hos meg så det er en totalt ubrukelig måte å henvise på.

 

Pussig å måtte "arrestere" en på teknisk på noe slikt.. :-)

Takk for tipset! :) Jeg har lagt link til innlegget nå.

 

Edit: Hør på omnikron! Få dere litt søvn alle sammen, det skal jeg hvertfall. Det kan neppe komme opp noe mer konstruktivt her før i morgen likevel. Da var tenner pusset og kjøkkenet ryddet, så da hopper jeg i køya. God natt!

Endret av knatten
Lenke til kommentar
Det lyser jo lang vei.  Han drar jo det bare ut av luften uten å basere det på noe.

Han kommenterer at han har en generell tiltro til oss, det synes jeg er hyggelig.

Selvsagt, men han tilfører ikke akkurat noen troverdig ballast eller noe nyttig i tråden nettopp bortsett fra det faktum at han liker å kysse ræv og fordelene det medfører i livet.

 

Man kan godt være enig med noen uten å ha denne typen motivasjon. Dette har jeg kommentert før, og jeg kommer ikke til å kommentere det igjen.

Jeg vet ikke hva du har kommentert før, men hvis du går dyyypt i deg selv tror jeg du vet hva jeg mener. Men vil bare ikke innrømme det for å beskytte denne stakkars naive karen som tross alt betingelsesløst står på deres side. Akkja, hadde det bare vært flere av slike så kunne vi jo alle bare vært barn av regnbuen og hw.no kunne drevet på som de ville uten noe kritisk søkelys :innocent:

 

Og det er irriterende at slike morroklumper skal forsøke å bortforklare våre berettigede skepsis med slike meningsløse gledesutbrudd.

Er det irriterende at noen er uenig med deg? Er han en moroklump fordi han er uenig med deg? Er det han skriver meningsløst fordi han er uenig med deg?

 

Nei, men det som irriterer er måten han skriver dette på. I denne tråden er det endel urovekkende faktorer vi forsøker å komme til bunns i. Det Og da er det siste vi trenger den vanlige gjengen SSRI-hippier som kommer og flooder med kommentarer av typen "jeg synes de er bare kjekk og snill og grei jeg, og jeg stoler på dem og det burde alle andre her og gjøre!"... Er jo bare tomme ord, hva tilfører han diskusjonen? Han backer jo ikke dette opp med noe som helst. Det er bare noen rørende strofer fra hans naive sinn. Og så er det den holdningen at vi resten av gjengen bare bør ta oss en bolle og stole blindt på dere vi også. SPAR MEG. Da kan lese noe annet og lage sin egen thread.

 

Nei, jeg synes ronndi sa det godt: rørende naivt!

Lenke til kommentar
Dette synes jeg hw skal tenke over;

 

Saken som komplett mener at ~inso har gnålt om i flere måneder

Ja, og la meg bare legge til Komplett's uforebeholdne unnskyldning om påstanden om at jeg skulle ha "drevet på med dette i flere måneder" i en PM-konvers etterpå. Slik arrogant stempling som useriøs vil irriterer meg.

 

Ville bare få sagt at de selv har innrømmet dette. "Lett å blande navn blabla" jaja... whaaaatever screwy.gif , kan ikke se hvem jeg skulle ha blitt tatt for å være... men de trengte vel bare noe å angripe meg for.

Lenke til kommentar
Så har vi et par som synes det er merkelig at Netshop er aktivt involvert i artikler, julekalender og har utrolig mange gode karakterer.

Selvfølgelig, det kan jo være noe annet bak, men er det ikke mer naturlig at Netshop gir seg selv god PR ved å la folk som Øyvind Dahle lage tester av produkter de selger, som igjen fører til et gode for alle 3 partene. Julekalender er noe vi har blitt bortskjemt med de siste par årene, og hvis Netshop har de beste tilbudene så er det vel naturlig at de kommer på framsiden den aktuelle dagen.

Noen mener vel også at Hw.no planter gode karakterer i nettbutikkdatabasen, men det kan jo også ha noe med at de gir utrolig god service, og rett og slett fortjener den. (La det være sagt at det er flere nettbutikker som fortjener like mye ros)

<snip>

Men igjen, kall meg naiv og idiot fordi jeg tror det er like sannsynlig for at det ligger mer i luften enn bare en tilfeldighet og et generelt godt sammarbeid.

<snip>

Det er faktisk et lovverk som regulerer den typen kontakt (uten dermed å slå fast at det er brutt noen lover i denne saken) som har vært fremme i media de siste dagene. At "alle tjener på det" betyr ikke at det nødvendigvis er hverken lurt eller lovlig. "Alle" tjente på at noen spanderte vin på pol-ansatte også helt til noen stod fram med det. At hw.no etter så mange år og så mange diskusjoner rundt dette fortsatt opptrer uklokt er skremmende. At så mange synes det er helt greit og ikke har noen motforestillinger er bekymringsfullt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...