Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

har du hatt en spesiell episode med læreren din?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette skjedde for noen måneder siden:

Jeg har tysk som 3. språk på VGS, og vi skulle ha ei prøve om modale hjelpeverb og preposisjoner... Det som er så kjekt med den skolen jeg går på er at når vi har prøve, og læreren skal noe annet, så blir det som regel satt inn en "vikar." Dette er gamle pensjonister som får litt betalt for å gjøre dette, tror jeg.

Det som skjedde da, var at vi skreiv opp bøyningene av de modale hjelpeverbene på tavla i håp om at den gamle damen ikke skulle se noen ting. Det gjorde hun heller ikke. Enten så kunne hun ikke noe tysk, eller så var hun blind.. De til og med i rekkefølge, så enhver person ville normalt reagert litt når en hadde sett slikt. De fleste fikk en bra karakter på den prøven, ja :D

Lenke til kommentar

Husker en episode fra barneskolen. Da holdt vi på å svime av hverandre ved å holde hode lavt og puste tungt, for så å presse mot bryste for å få dem til å svime av. Så kom læreren inn i det han ene "satt seg ned på gulvet" og når han våkna skjønte han ikke noe for alle de andre satt ved pulten sin. Han fikk melding hjem om at han satt og sov i friminuttet. Vi fikk forresten lov å være inne fordi det var 30kuldegrader ute. :tease:

 

Var en gang på Ungdomsskolen hvor han ene i klassen klikka helt på meg, fordi vi hadde tulla for mye med han, Så spytta jeg på bakken og la han i spyttet. Så klikka han mere og jeg bare stod å forsvarte meg med armene når han stod å sparka og slo vilt. Så blei vi tatt med opp til læreren og han slo til læreren fordi han fikk skylda for hendelsen. HAHA Han fikk nedsatt oppførsel :p

Lenke til kommentar

Nå på vkII skjer det ikke like mye moro som det i de tidligere år har skjedd, men kan jo nevne at ene norsklærern vår krever at vi betaler henne 5 kr for hver feil vi har i nynorsk :p

 

Tipper folk sitter med ordbok og sjekker hvert ord :p

 

 

Ellers har jeg usaklig mye fravær etterhvert, som blir strøket.

Lenge leve legetingtang og stuff.

 

 

Ellers så var man på fest med en av lærerne i helga.

Typ fjortisfest.

Trodde jeg endelig skulle få se en annen side av ham, men neida.

Samme sosete, gamle mannen som i timen :p

 

 

Ang. damen som krever vi betaler henne 5 spenn for hver feil..:

Hu vedda tusen spenn på et eller annet i pensum med en elev en gang, ble motbevist og måtte betale.

Hu gjorde det, men hu betalte med islandske kronur elns, så det ble en del rimeligere :p

Hu har også sagt at hu betaler grovt i ekte, norske penger om vi kan skaffe henne skrå fra gamle dager :p

 

*lete hos besteforeldre*

Lenke til kommentar
Hehe, har en liten her.

Huska at under oppkjøringa på ped så var det en fyr som absolutt ikke hadde peiling men sku ha en Suzuki zr50 når han sku kjøre opp.

Han spurte korsen han sku kjøre og vi bare ba han gi full gass sånn at kjørelæreren sku se korsen han håndterte stor fart.

 

Han ble litt redd og sa at han var redd for å kjøre fort.

Jeg sa da at dette er kun peder, de går maks 50km/ h.

Ok, sa han.

Dagen før oppkjøinga hadde vi fritime så gikk tok me noen deler hjemme fra og monterte på zr`en.

80cc, 21mm Dell`orto, effektpotte, så kom dagen, og vi kjørte.

Han kjørte nokså bra faktisk, så kom vi til siste stykke før skolen, 4km rett frem, kjørelæreren helt fremst og han helst bak.

Jeg ga han hintet om å gi gassen i bånd, og det gikk unna.

 

Han suste forbi kjørelæreren i denn jævla farta, læreren tok han IKKE igjen, han lett-mc var fr treig, zr`en ble annatt gikk 115 km/h.

 

Og da vi kom sto han på skulen å venta, kjørelæreren håppa av sykelen, sprang bort til han og ska til å riste i han da han spør:

 

Du- var jeg stabil eller?

 

Trodde aldri jeg sku flire så høyt i hele mitt liv.

Han forklarte seg da, så jeg fikk ikke lappen ;(

Men tok den en annen plass ;)

Hehehe, steik kor artig.

6214687[/snapback]

 

Herlig :thumbup:

Lenke til kommentar

Dette skjedde i siste time i dag vg1 almenn, vi hadde tysk og læreren klikka som vanelig og vi roa oss ned flere ganger, ingen gidder følge med, jeg lå på puleten hadde vondt i hode å hver gang før hu var ferdig med å spørre meg om noe som helst sa jeg bare nei, hu ble lei etterhvert å slutta å spørre, begynte å lese høyt fra boka igjenn og så at to stykker satt å prata, hu spurte han ene om hva hu nettopp hadde lest og han svarte; aner ikke, hu så litt bort og spurte så et spørsmål om noe hu akuratt hadde lest, han sa han ikke hadde peilin å ble litt flau(han er ikke den som liker å si ting høyt i klasserommet). Da ble en jente i klassen så sur fordi hu følte det var mobbin/trakasering av medelev så da sa hu til læreren; "Det der er faen ikke nødvendig! Herregud han sa jo til det at han ikke fulgte med og du spør han om noe han sa han ikke fulgte med i! Skjerp deg, kanskje han ble flau eller føler seg mobba nå(noe i den dur)" Læreren kom og så hu olmt i annsiktet til hu endelig gikk tilbake til kateteret og stilte seg bak det og begynte med en tale om at det var ikke sånn det var ment osv, mens hu faktisk begynte å gråte!! :w00t: Det er en deilig dag i livet mitt, den læreren er alltid pirkete og når vi gjør noe får vi kjeft fordi det er feil og må gjøre det på nytt, så føler ingenting for den læreren der, et standar rasshøl! :thumbdown:

Lenke til kommentar

I automasjon i dag, var det en i klassen min som kødda litt da læreren ikke var i klasserommet. Han åpna sikringsskapet og slo av hovedsikringen. Det ble mørkt, og jeg hørte bare noe "Yeeah" eller noe lignende i rommet ved siden av (der de hadde Elektonikk og Data), mens vi bare gikk og satt oss til læreren kom. Ingen ble avslørt, men hørte en lærer eller noen sa til en i den andre klassen (i rommet ved siden av) at det kubbe være noe galt med måleinstrumentet hans. Jeg tenkte liksom "Hva faen?! :!:".

Lenke til kommentar
mas**

7876797[/snapback]

kan hende læreren ikke hadde vært sånn hvis ikke dere hadde vært så drittunger?

 

klassisk av læreren og spørre den som ikke følger med, hvordan skal man ellers få de som bråker til å lære?

7877869[/snapback]

 

Det er ikke det at læreren spør den som følger med om spørsmålet, det er det at hun får første gang svaret nei, jeg vet ikke, fulgte ikke med. Så fortsetter hun med å spørre samme karen om spørsmål fra det stykket han akuratt svarte at han ikke fulgte med i. -_- Det med at lærere spør de som ikke følger med tar jeg som en selvfølge, det er sånn man lærer noe til de som ikke følger med. :):thumbup:

Lenke til kommentar
eg og 3 andre satte opp et badmington nett i klassrommet og spelte  :!:

arti.

 

eg ei lærerinne vi hadde ga oss et spark bak kver gong vi hadde glømt stor "I" i engelsk stilane. ("I for eg")

bare for at vi skulle lære det skikkeli. blei nåken gonga det ass  :ermm:

7871610[/snapback]

 

Jeg kan ikke huske at jeg har skrevet I med liten i....Jeg går nå i 10.ende og burde klart og gjort det til nå, men fankern ikke :thumbup:

 

I dag hadde vi et stykke i mattematikk som lød slik.

 

Et ektepar skal ha tvillinger, hva er sjangsen for at det blir 2 jenter?

 

Jeg var sikker etter 20 sek. med tenking; 25% sjangse for 2 jenter.

 

Dette var forran halve klassen. Lærern sa:

 

"Nei, det er feil, beklager."

 

Jeg: "Hvordan kan du si det er feil? Jeg har rett og om du sier noe annet tar du feil!"

 

Men lærern sto på sitt, og jeg begynte å bli forbanna. Hun kan være min mattelærer, men faen om jeg lot dette gå forbi uten kamp.

Så jeg lagde stor sak ut av det å snakket høyt for å få alles oppmerksomhet. Til og med en annen lærer sto å hørte på når jeg forklarte.

Så sier hun: Nei du tar feil, og du kan bare ikke inrømme at du har feil. Det er alltid du som må diskutere på ting, men nå skal jeg bevise at du har feil, så klapper du igjen senere og ikke dummer deg ut under diskusjoner.

Så gikk hun for å hente fasiten. Hun slo opp, ble stille i 5 sekunder, og sa: "Jeg bøyer meg i støvet for din kunnskap"

 

Haha, gjett om jeg var kjepphøy resten av dagen! :w00t:

 

Den samme læreren skylder meg en sjokolade for en matteoppgave hun mente var "umulig" å løse. Hun og mange andre lærere hadde prøvd men hadde ikke fått det til å stemme. Den som løste den skulle få en sjokolade. Det tok meg 10 min :p

 

jeg går forresten i 10.ende

Lenke til kommentar

Hmm.. har vel ikke så alt for mye og si...

Jeg skulle tulle så en lærer i ansiktet i 7klasse så setter noen ned foten mens jeg løper så jeg dette og smekker til han på nesa:P

Han ble litt sånn sinna.....

 

Jeg har en lærer som digger og drite ut klassen:O så en dag fikk jeg nokk og skreik til han hold kjeft og lokk igjen bukse smekken! etter det så har han og jeg vært uvenner delux:P

Lenke til kommentar
Marius olsen, du minner meg på en som gikk i klassen min. Han som tror at han er bedre enn andre, veit du hvor han er nå? En narkisvrak på gata :woot:

7906818[/snapback]

 

Når er det ikke det at jeg hadde rett som er poenget! 95% av klassen klarte å få fram samme løsning, men det var ingen av de som sto mot lærern da hun mente feil. Den matteoppgaven jeg klarte som skaffet meg en sjokolade, var jeg ikke alene om å klare, så poenget er ikke at jeg er skoleflink (noe jeg ikke er.)

 

Du minner meg om noen du også. De som sitter på benken utenfor kjøpesentre i byen og hører på rap og har aldri tenkt å åpne en skolebok. De er også sjalu på andre som gjør det godt, og får halveis gode karakterer. De mener også at alle som bryr seg en brøkdel om skolen er tapere som ikke kommer noen steder i verden, for man tjener best på å bli rapper, og popartister!

Lenke til kommentar

Takk :) Du har rett, jeg hører aldri på rap. Jeg vanker aldri i byen, og jeg er godt likt blant lærerne mine. Fyfaen du har klart å lage et riktig bilde av meg ved å ha lest mellom linjene riktig. Bravo

 

Poenget er ikke at du er skoleflink, men måte du skrev det. Ganske arroganse mellom linjene dine.

 

PM meg gjerne og skyt meg, nok med OT her :innocent:

Endret av Fox
Lenke til kommentar
Takk :) Du har rett, jeg hører aldri på rap. Jeg vanker aldri i byen, og jeg er godt likt blant lærerne mine. Fyfaen du har klart å lage et riktig bilde av meg ved å ha lest mellom linjene riktig. Bravo

 

Poenget er ikke at du er skoleflink, men måte du skrev det. Ganske arroganse mellom linjene dine.

 

PM meg gjerne og skyt meg, nok med OT her  :innocent:

7907089[/snapback]

 

Om det er arroganse du ser mellom linjene, så skal ikke jeg si noe imot det, det får være din oppfatning av hva som ikke står!

Det har aldri vært meningen å framheve meg selv som noen mønsterelev, og kunne likesågodt brukt en kompis istedefor meg, men da ville jeg ha løyet!

 

Poenget er å få fram en hendelse mellom lærere hvor de kan ta feil, men ikke inrømme det før man har sanne fakta på bordet.

 

Om dere andre også syns jeg var såkalt "arrogant" så får dere bare mene det, jeg har ikke ment å være det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...