Gå til innhold

Forslag til kabinett?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har nå kommet fram til innkjøp av et kabinett. Det er tross alt en jungel å velge i, så jeg er interessert i å høre erfaringer/tips fra andre. Skal ha et midi-kabinett, og da med to USB2-innganger og Firewire i front. Genialt praktisk.

 

Jeg synes det er überharry med masse farger og gjennomsiktige vegger, og vil derfor ha et helt enkelt kabinett - gjerne sølvfarget/sort/grått.

 

Viktigst av alt er at det er stillegående. Noen forslag? Har snust litt på Antec P160, men er langt fra sikker.

Endret av Ponduss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er selv innehaver av et P160 med vindu.. ser i ettertid at jeg fint hadde klart meg uten vindu, da jeg ikke er tilhenger av å stappe mye unødig pyntedritt inni maskinen. Min nøkterne vurdering av kabinettet er at det er noe av det beste jeg noensinne har jobbet med.

 

Fine løsninger slik som uttagbar hk-skuff, HD'er plassert på gummiknotter like bak 120mm vifte i front for bra kjøling, viftefilter innebygd i fronten, 2x temperatursensorer etc. gjør det hele til en meget fornøyelig affære.

 

Det jeg har å klage på er at frontstykket virker litt "billig", i og med at det utelukkende er plast + at det er en rekke små hull i frontplaten som suger inn støv om man ikke dekker de til på innsiden.

 

Men alt i alt, så har det en varm anbefaling fra meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...