Gå til innhold

geforce 4 ti 4200 128mb problem med å kjøre spill


abducted

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg har geforce 4 4200 og har problemer med å kjøre masse spill som har kommet i det siste. noen som vet hvor jeg kan få tak i noen nye updates eller lignende som kan hjelpe meg med å løse problemet ???

Tror nok du skal vurdere om det rett og slett er skjermkortet som ikke henger helt med lenger... Du spesifiserer ikke hvilken type spill, så det er jo ikke så enkelt å si da..

Lenke til kommentar

Nyeste drivere finner du på Nvidias hjemmesider nvidia Nå er jo ikke Geforce 4200 128MB noe nytt grafikkort lenger, så det er jo ikke til å forundres over at du møter litt motstand i nyere spill. Men jeg bruker en overklokket 64MB-variant av samme kortet selv, så jeg vet at det meste funker ok. Av de spillene jeg har spilt er både Doom 3 og FarCry litt vel tunge, men det meste annet går ok. UT2004 spiller jeg med laveste detalj. Men det kommer jo også an på hva slags komponenter du har for øvrig... og det finnes optimaliseringsmuligheter også her, f.eks for hovedkortet. Skal du overklokke, anbefaler jeg å bruke coolbits, som legger manuelle overklokkingsmuligheter i Nvidia-drivermenyen.

Endret av bureaucrator
Lenke til kommentar
noen som har noen ideer på nye skjermkort som kommer til holde linjen en stund da eller? jeg bare lurer jeg vil kjøre nytt men vet ikke hva enda?

Det kommer litt an på hva du har av system for øvrig. Har du et dårlig system, er det ikke så veldig mye vits i å bare oppgradere skjermkort. Har du et bedre system, er det derimot meningsfullt. Dessuten: hvor mye penger skal du bruke på dette? Jeg har anbefalinger i flere prissjikt, så det avhenger. Men for å få et vesentlig bedre kort enn det du har må du uansett belage deg på å bruke 1500,-. Min favoritt for øyeblikket, sånn i sin største alminnelighet, altså relativt i forholdet mellom pris og ytelse er GeForce 6600GT. Disse er riktignok billigst som PCI-Express for øyeblikket (ca. 1500,-). Skal du ha AGP, som du dsannsynligvis har, må du opp i ca. 1800,- Men som sagt altså, jeg vil ikke anbefale deg å kjøpe dette kortet uavhengig av systemet ditt for øvrig. Hva er det du har?

Lenke til kommentar
jeg har

 

amd athlon xp 2200+ 1 ,8 ghz

512 ddr

kt4v mainboard fra msi

agp men ikke pcie

360 gb hdd

 

ja det var vel det

Ja, du har omtrent samme system som meg. Du er på en måte i grenseland; prosessoren er i tregeste laget kombinert med et topp skjermkort. Den vil utvilsomt være flaskehals. Samtidig ville du også faktisk få langt bedre ytelse ved å bytte ut skjermkortet. Hvis du spiller enspiller vil selvfølgelig prosessoren være større flaskehals enn hvis du spiller flerspiller... Jeg ville vel i grunnen anbefale deg å oppgradere alt sammen. Kanskje gradvis, med skjermkortet først. Datautstyr er jo billig om dagen. Den eneste ulempen med å oppgradere gradvis på den måten er at du da må kjøpe et AGP-system, altså for at skjermkortet skal passe på det hovedkortet du har. Det gir deg litt mindre muligheter mht. oppgradering i fremtiden. På den annen side skal ikke dette overdramatiseres... Men som sagt altså, du kan jo vurdere et Geforce 6600GT-kort. Evt. vente litt til, til det blir litt bedre utvalg slik at prisen kanskje går ned et par hundre til. Ønsker du derimot å oppgradere hele systemet (hovedkort, prosessor, minne, skjermkort), vil jeg anbefale deg PCI-Express-utgaven av samme kort. (Leadtech sitt kort kommer best ut hos en test hos anandtech for et par dager siden. De har dette i enkelte nettbutikker, tror kanskje det var databutikken.no blant annet.) Det er mange her på HW som venter på Nvidias Nforce4-kort, og jeg iblant dem.

Lenke til kommentar

Jeg har også ti 4200 (4xagp)

og ellers p4 2,4 ghz, 1024 DDR

 

De spillene jeg har testet:

BF1942+BFV: Still ned grafikken til medium ca. kanskje litt lavere, da går det glatt

CS: funker utmerket med alt på fullt, FPS drop når man står i smoke grenades... 60-100 fps

HL2: funker med nesten alt på max, måtte stille ned til medium etter hvert for at det ikke skulle lagge

Doom3: rett og slett håpløst... måtte ned på low på grafikk og en dårlig spillopplevelse

Call of Duty: Funker bra hvis du stiller ned grafikken til medium

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...