Gå til innhold

HW-rekke på The Gathering 05!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Når nøyaktig er TG i år? Stresser litt med transport og sånn nå..

Hva med å sjekke offisielle side?

 

Det er andre valget på google etter "The Gathering".

 

www.gathering.org

ja... har du sjekket der? tror ikke det nei..

 

De har ikke oppdatert dem siden ifjor :D

Endret av bakemesterharepus
Lenke til kommentar
Når nøyaktig er TG i år? Stresser litt med transport og sånn nå..

Hva med å sjekke offisielle side?

 

Det er andre valget på google etter "The Gathering".

 

www.gathering.org

Dårlig oppdatert info. :roll:

 

Gathering.org > Party Info

 

"The Gathering 2004: Rescue of fractalus

 

When: 7th of April 09:00 - 11th of April, 14:00

Where: The Vikingskipet Olympic Arena, Hamar, Norway

What: The Gathering is the largest computerparty in the world. Last year, 5200 visitors attended the annual event which takes place at Vikingskipet Olympic Arena in Hamar, Norway, and lasts for five consecutive days."

Lenke til kommentar
Dette er rekkefølgen ting skjer i;

 

1: man kjøper billett gjennom ptn. Dette har ingen gjort enda. er man heldig så har man kø posisjon nå og får lov til å kjøpe billett snart. Først når du har bestillt og betalt billetten kommer den opp under din bruker konto på ptn. Da har du kjøpt billett.

 

2: når man har en billett registrert kan man gå inn på denne på kontoen sin og se på infoen på denne billetten. Dette er viktig at man gjør fordi man må sette opp hvem som skal være bruker av billetten (deg selv, kammeraten din e.l.). dette er viktig for uten en registrert bruker på billetten kan ikke billetten brukes av noen. Selv ikke eier av billetten. Her skal man også ha et valg som heter "Seater". I fjor kom ikke dette valget opp med en gang. Dersom dette skjer i år også skla jeg ta en mail til PTN så fixer de det gjerne fort :) Når seater valget kommer opp velger du Xell som seater (forutsatt at du vil være med på rekka selvsagt).

 

3: når du (og eventuelt dine kammerater) har satt meg som seater sender du en mail til [email protected]. Ikke PM, ikke melding her i tråden. Grunnen til at jeg vil ha alt på mail er at da får jeg samlet all infoen ett sted. Det blir mye etter hvert og det kan bli ganske kaotisk. Mailen må inneholde navnene slik de er registrert på PTN. Du vil ikke tro hvor mange billetter jeg fikk registrert inn i fjor som jeg måtte bruke masse tid på å finne ut av hvem egentlig var. Spesiellt hvia man har ønske om å sitte ved siden av noen kammerater er dette viktig info.... alle billetter i "haugen" min som jeg ikke vet hvor hører hjemme havner på kanten.

4. Etter hvert som plasseringsønskene kommer inn prøver jeg å få denne kabalen til å gå opp. Det er ikke alltid like lett å tilfredstille alle og de "minst kravstore" får tilfredstillt sine ønsker først. jeg kommer til å poste "setekart" over hvordan plasseringene blir i forhold til hverandre under veis slik at man får oppklart eventuelle missforståelser.

 

5. selve seatingen. Forhåpentligvis har plasseringskabalen gått opp før selve seatingen starter. Så så når selve seatingen er gjort er forhåpentlig vis de fleste fornøyde. det går ofte ann å gjøre små endringer etter at jeg har plassert gruppa, men jeg ser helst at jeg slipper. Det går sågar ann for etterslengere å melde seg på så lenge vi hra ledige plasser rundt oss. men vær obs; det fylles fort ut.

 

Ble mye dette, men det var kommet så mange "noter meg og kammeraten min" meldinger nå, og da kan de for bli missforståelser om hvordan ting egentlig funker. Grunnen til at jeg ikke gidder å notere ned alle som sier "kult" nå er at erfaring tlisier at det er mange som faller fra. Gjør man ting i riktig rekkefølge blir det mye mindere informasjon å prossesere i ettertid ;)

 

Da er vi i gang :)

 

Send meg mail når dere har satt opp seater. Pass på å få med info om dere er flere kammerater som vil sitte ved siden av hverandre. Aller helst ønsker jeg at ønskene er så "løse" som mulig. Jo flere spesifikke ønsker man har, jo færre får man oppfylt ;)

Endret av Xell
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...