Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Tipper det bildet var tatt etter han endelig hadde fått litt penger. Da er det lov å kose seg med litt cola. :p

 

Jojo, mulig det, men det var jo og et bilde av det veldig tomme kjøleskapet i den samme artikkelen så. :p Hvis man ser på hele, vil det jo altså fremstilles som bilder som skal vise hans situasjon uten penger.

Men ja, om det var etter at han fikk pengene, så. Da er det klart lov til å feire med Cola og mere til!:)

 

Ellers føles det i dag på kroppen at jeg faktisk trente styrke i går. Kjenner faktisk at det eksisterer muskler i meg. Å være støl på denne måten er godt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Imponert. :D

 

Fått beskjed om at proteinpulveret var sendt fra gymgrossisten i dag, så nå får vi se når det kommer. Blir fint å få det. Kjøpte meg også en pulsklokke på nett samme dag, og tror det blir fint å kunne få starta med å ha ordentlig oversikt. Nesten så jeg må få tak i en egen notatblokk for å dokumentere ting under treninga og nå.

Lenke til kommentar

Andre enn meg som føler de ikke klarer å løfte de de egentlig er kapable til?

 

Før påsken så trente jeg med 120kg i mark. 5x5. Klarte ett sett med 125kg. Dro hjem til familien i påsken og møtte lillebroren min som også har begynt å trene. Vi var hjemme et par dager og jobbet litt på gården før vi dro inn til hamar på trening sammen. Der økte vi vekta på marken helt til han nådde 125kg. Jeg som storebror kunne ikke godta at min 17 årige lillebror løftet det samme som meg så jeg løftet da likegreit 5 reps med 130kg, og deretter 5 reps med 135kg. Alt med god form og godkjent av lillebror. Når jeg så kommer tilbake har jeg brukt helt frem til i går for å kunne si at jeg klarer å trene med 135kg. Jeg hadde altså ikke sjangs til å løfte noe mer enn 125kg når jeg hjem igjen. Synes det er helt sprøtt at konkurranse innstinktet har så mye å si for løftet. Anbefaler alle å skaffe seg en treningskamerat som ligger jevnt med deg selv i styrke. Jeg skal dra med brodern på trening igjen til sommeren og er spent på hva jeg løfter da. Jeg er vanligvis happy og motivert på trening.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe, det er ei lita sjappe her som har solgt proteinpulver en god stund nå. Det er egentlig et galleri, der de stiller frem bilder osv. Gikk tilfeldigvis forbi i vinter, og så det stod et skilt på utsiden som sa at de solgte billig proteinpulver. Gikk inn, og der stod det en hylle full blandt alle maleriene. Det hele var litt komisk bare. Umulig å vite at man solgte proteinpulver der. Men prisen var et par kroner billigere enn fra proteinfabrikken faktisk! Eieren solgte det ved siden av som en slags hobby. Men man vet aldri når det er åpent der. Han har åpent når han føler for det. Også hver gang jeg skal ha påfyll, sier han at de ikke selger det lenger. 1-2 dager senere får jeg stort sett melding der han skriver at proteinpulveret er på vei og kan henter innen et par dager :p

Lenke til kommentar

Jeg har testet det. Funker fint og er lett å håndtere. Dog, er spørsmålet om en applikasjon (på din evt. smarttelefon) til en verdi av kanskje 20 kr er bedre. jeg personlig ville heller brukt en GPS på mobilen som jeg putter i sekken. Jeg har jo en viss mengde gratis nettbruk via mobilen som akkurat dekker utgiftene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...