Gå til innhold

HL3 - Hva vil vi ha?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Poenget med hva som har blitt av den stakkars soldaten du spilte i Opposing Force, er at det kan være både det ene og det andre. Valve har altså muligheten til å la oss følge Shephard videre, om de velger å melke HL2-historien mer.

melker du noe om du lager et godt produkt?

godt klar over at det sikkert betyr det, men du får det til å høres så negativt ut. de lager nok enda et kvalitets-spill

Lenke til kommentar
-lage hull i vegger ol. men det kommer visst har jeg lest

Source motoren støtter ødeleggelse av miljøet. Valve valgte å ikke ta det med i HL2 pga. for stor frihet til spillerene. Team Fortress 2 vil ha denne muligheten i en viss grad.

[iC  @ 02/03/2005]

Jeg ønsker at Valve skal gi slipp på den GEDIGNE røde tråden som har dekket hele skjermen i de 2 forrige HL-spillene

- Flere valg. (I HL2 hadde man mer eller mindre INGEN valg)

Hvilken rød tråd tenker du på?

 

Flere valg vil vi vel ikke få pga. måten handlingen må komme frem i spillet. Selv om du får et valg så vil banene alikevel bli linære pga. HL er såpass filmaktig. I HL2 hadde du faktisk en rekke valg pga. fysikken og den mangfoldinge måte du kunne gjennomføre turen til målene dine. Men dette er nok de eneste valgene du vil få i spillene.

 

Lurer på hvor g-man kom fra.

Da Valve laget HL så hadde de ikke noe plan om hvem/hva G-man var osv, heller ikke annen info. Jeg trodde etter informasjonen som var om HL2 at du ville få vite mer om han i HL2, men det viste seg at du ikke fikk vite særlig mye. Derfor håper jeg at HL3 vil gi oss noen mer konkrete opplysninger ja. Siden Valve ennå ikke er sikker på om HL serien skal ha 3 eller 4 spill så kan det jo hende de drøyer den enda lenger også :p

Lenke til kommentar

I HL3 tror jeg det kan komme muligheter til å snakke. Du snakker inn i en mikrofon og kommuniserer med de forskjellige karakterene. Slik at de slipper den at gordon snakker med en stemme som ikke er nær din egen. Slik at du virkelig trer inn i rollen som Gordon.

 

Just a Tought

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...