Gå til innhold

Half-Life2 cracket allerede!


Anbefalte innlegg

Jeg synes det er helt greit at de lyver jeg. Siden warez gruppene påfører spillbransjen milliardtap hvert eneste år, så må skittne triks fra utviklerne også være tillat.  :dontgetit:

Deg om det. Dette går bare inn i rekken av løgner fra Valve, og elendig kundebehandling.

 

Når det gjelder warez og tap, så er det ingen direkte tap, og det er ingen måte å måle på hvor mange som hadde kjøpt hvis de ikke hadde fått tak i warez. Dessuten kan det være at folk kjøper etter å ha prøvd warez, osv. Det er for mange variabler, så å påstå det ene eller det andre blir for dumt.

 

Og hvorfor blir det milliardtap? Kan det være fordi ting som online-registrering for singleplayer og å nekte kunden å ha visse programmer installert gjør kunder fiendtlig innstilt til bransjen, og dermed like gjerne laster ned warez, siden de da slipper slikt tull?

Piratkopiering = TAP ...... hallo? :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til dere som sitter og babler om MP delen til HL2...

Er ikke CS: S "mp delen" til HL2? Ble det ikke sagt at det ikke ER en ren HL2 MP del, men at CS: S tar denne rollen?

Da blir det plutselig en fordel å kjøpe over steam...jeg har iallefall spillt CS: S i ca 1 mnd nå med min steam kjøpte HL2 kopi...

 

 

Og aktiveringen tok meg ca 10min...14:30 tida elns på tirsdag..

 

Steam er genialt pga. mindre cheatere, enklere oppdatering, bedre distribusjon (jeg slapp å springe ned på hell-kjøp ^_^), osv..

 

eneste som mangler er at man får en felles distribusjonskanal for flere utviklere enn bare valve..."felles steam" for alle utviklere hadde vært fint...kjøpe spill online, slippe venting (p.g.a. preload), springing til butikken, risikere utsolgt e.t.c...

 

Forøvrig bør man forvente at systemet er overbelastet når hele verden sitter og venter på HL2 release...no brainer at det kunne være en fare..

Lenke til kommentar
Kjøpte spillet over steam nå da elkjøp i Trondheim var utsolgt. Har stått på 69 minutter igjen nå i en evighet. Vil det bli lasta ned fra samme plass om jeg avbryter mon tro?

 

Kjøpte sølvpakken jeg, og til min gledelige overraskelse ser det ut som om alle tidligere titler fra hl-familien er blitt tilgjengelig for nedlastning, pluss DoD når den er ferdig som release. Det synes jeg er bra med steam, men siden jeg åpenbart ikke får lasta den ned i kveld, så er vel fordelene mer teoretiske enn praktiske.

 

Tipper steam sine servere jobber rimelig hardt i disse dager.

 

 

Leoss

Litt i seneste laget kanskje.... men lefdal på lade hadde igjen over 100 stk da jeg var der på tirsdag... ca. klokka 1900.....

 

De har jo prisgaranti, så de selger for 299 de også... skjønner ikke hvorfor folk er så sure på elkjøp... lefdal er jo like "gale"...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...