Gå til innhold

headset: ministry of sound MOS-1006


Anbefalte innlegg

Kjæresten driver og skal kjøpe seg nytt headset, fordi ho klarte å ødelegge de gamle. Med en paraply. :thumbup:

 

Vi har sett litt på det, og ho vil ha et lukket headset som ser bra ut, og ikke koster over 500,- Jeg har sett litt rundt på ljudia, og kommet fram til denne: ministry of sound MOS-1006

 

Noen som veit noe om disse, eller har noe bedre forslag?

Endret av Glen_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg ville heller kjøpt Sennheiser, eller noe lignende for prisen. De er er nok bedre, dessuten. Har du hørt om Ministry of Sound headsett før? Har du testa de? Jeg ville heller godt for disse.

jada, det var nå så at de ikke er så veldig anerkjente.. men såvidt jeg har hørt, er det ikke MOS som lager dem. vi så på det sennheiser settet og, men de er store, det går ikke an å legge dem sammen og de er ikke så allverdens fine.... men vi får se.

 

 

kom med flere forslag hvis det er noen!

Lenke til kommentar

Skulle jo tro kvaliteten var OK ettersom de er produserte i samarbeide med MOS. Kan ikke tenkte meg at MOS ønsker å ha navnet sitt på noe som er bare dritt.

 

Forresten, i artikkelen i linken tili MOS headsettet står det at prisen er fra 700,- for DJ 1005 , men disse koster jo langt mindre?

 

MrLeftfield: Ville ikke hengt meg for mye opp i frekvensgangen. Mulig du har rett, men det finnes mange headset som "ser" bra ut på papiret....

Lenke til kommentar

vel, jeg for min del syns nå de så stilige ut, jeg, og ut i fra det som står om dem på diverse nettsider, så virker de ok. Og de kan brettes fint sammen. Og de er ikke så veldig store og klumpete, det er grenser for hvor svære greier en yndig liten pike kan ha på hodet på bussen...

 

og i tillegg så kostet de ikke så masse. Men for all del, det gjorde ikke senheisser modellen heller, så det kan godt hende det blir den. ho har ikke bestemt seg ennå. vi får se hva det blir til.

 

takk for hjelp... kom for all del med flere forslag! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...