Gå til innhold

K700i og Firmware som fjerner kameralyd?


Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg SE K700i og er fornøyd over telefonen bortsett fra to ting; kameralyden og batterilevetiden (det er mulig at den forbedrer seg over tid).

 

Finns det firmware eller en uoffisiell firmware som fjerner eller gjør det mulig å fjerne kameralyd. Det andre er batterilevetiden som noen har fått betraktelig forbedret gjennom firmware, men mest er det kameralyden som er så irriterende at jeg ikke bruker mobilen til å ta bilde med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har ikke vært fornøyd med mobilen pga batterilevetid og kamera, skal sende det tilbake og bruke angreretten. Noen forslag til en annen mobil som har Mpix kamera og god batterilevetid?

Mpix kamera og god batteritid ?.. Hmm. 7610/6670 har vel grei batteritid, men mangler alt av radio og slikt.

 

Samsung SGH-D500 kommer jo snart, og den har 1.3mpix kamera, er ganske liten, men om den har god batteritid vet jeg ikke (den blir levert standard med 2 batteri, og det betyr for meg at den sikkert sluker batteri).

 

S700i også selvfølgelig.. Dog koster den (5990,- hos Komplett.no er billigste for øyeblikket tror jeg, uten abb.)

 

Personlig skulle jeg egentlig handle K700i nå, men tror heller jeg skal vente til Samsung SGH-D500 er kommet i lager, og testet av et par sites, og samtidig følge med prisutviklingen på S700i (drømmetelefonen!).

Endret av bidz
Lenke til kommentar

Liker små mobiler så S700 ønsker jeg ikke pga pris og størrelsen. Jeg ønsker en mobil som jeg kan ringe og ta bilder med, har mp3 spille så slikt bryr jeg meg ikke om. Nyttefunksjoner er så som så, men basiske funksjoner er greit som kalender osv, men i hovedsak ønsker jeg en liten mobil som har god tale/standytid og Mpix kamera.

Lenke til kommentar

Tja, mange er fornøyde med den også såklart. Mobileburn og gsmarena er ganske fornøyde i sine anmeldelser, men man kan egentlig ikke trekke noe konklusjon før man kan teste den i hånden selv.

Det er noe som trekker meg mot den mobilen, for jeg liker ingen av de andre "topp"-modellene som er ute for tiden, dessuten føler jeg det ikke kommer så mye spennende før/etter jul heller. Men det er nå hva jeg synes da...

Lenke til kommentar

Er vant med Series 40 telefoner med 128x128 display, så jeg er ikke så meget bortskjemt ved tanke på display. Dessuten bruker jeg telefonen til å ringe med + sms og bilder, så jeg bryr meg ikke så veldig mye om selve skjermen så lenge den ser passe fin ut. Er litt lei av at taletid/standby er noe produsentene gir faen i siden vi fokuserer mest på andre funksjoner.

Endret av Basus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...