Gå til innhold

Dine LAN-tabber! fortell fortell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har hatt matkrig på lan da? vis, hva kastet dere på hverandre?

6970124[/snapback]

De hadde ketchup krig på qtreff for noen år siden. Dette skjedde inne mellom de forskjellige radene. :!:

6972150[/snapback]

 

Hvem måtte rydde opp etterpå? :D

6986076[/snapback]

Alle som var med på det hjalp til å rydde opp.

Lenke til kommentar

Det jeg husker som har skapt mest latter på de LAN'a jeg har vært på må være da ene fyren som var med (var et venne LAN med ca 8 stk tror jeg) klarte å sovne på dassen, vi andre satt bare å spilte videre, etter en time eller to begynte vi å lure på hvor han hadde blitt av og jeg måtte på dass så når jeg gikk inn på dassen fant jeg fyren liggende på gulvet sovende.

denne episoden har han fått høre noen ganger senere :p

om det er en tabbe eller ikke må man nesten spørre han om :p

 

edit: leif

Endret av Ickz
Lenke til kommentar

Dette er kanskje ikke en tabbe men:

 

Var på et lan i Strandebarm/Hardanger. Ca 40 deltagere eln. Jeg hadde plutselig mistet nettet... Noe jeg ikke likte, så jeg skjekket alt mulig men fant ikke feilen. Da jeg skulle skjekke den mest elementere feilen (ukoblet netverkskabel). Men neida kabelen stod i den... Men for sikkerthet skyld tenkte jeg jeg bare kunne trekke den ut og inn. I det sekundet, den tidelen, den hundredelen jeg trekker den ut går HELE strømmen i bygget. Folk skriker "Nei! Ka faen skjedde no" og folk ser rundt seg etter skyldige. Jeg (by-gutt fra bergen på besøk hos fetteren min på lan som ikke kjenner noen andre der) blir nærvøs, kaster ledningen fra meg og setter meg kjapt ned på stolen igjen. Fetteren min ser på meg som om eg hadde drept noen eller noe, og sier "KA gjorde du?". Jeg bare rekker opp nettverkskbelen og visker "Jeg trakk bare ut denne". Syns plutselig at jeg fikk masse blikk fra alle. Så plutselig skriker en ut "Eg veit ka som skjedde!!". Hjertet banket minst hundre slag i minuttet på dette tidspunktet. (Selv om jeg viste det ikke kunne være meg, men allikavell kunne jeg ha dunket anig noen kabler jeg ikke burde dultet i) "Samma skiten som kvart lan" Fortsetter han. Jeg har faen aldri vert så lettet før. (Hadde ikke vert med på noen tideligere lan der) "Strømmen berre gjekk"

 

FIO! :)

Lenke til kommentar

for 2 uker siden var jeg på et mini LAN 4stk. btw jeg skulle legge meg ned å sove en halvtime 3kvarter, og jeg våkna med tannkrem inni begge! ørene mine pluss et bakgrunnsbilde av ei skikkelog stygg dame, og de hadde greid å legge meg under senga w00t. jeg blei drit sur og sa at jeg skal ta igjen når jeg skal holde LAN, og gjettt hva, jeg skal arrangere LAN med de samme folka hjemme hos meg til Torsdagen, da blir det pay back time, muhahahahaha, og jeg lover at jeg skal ta bilder og poste dem :D

 

 

EDIT: ups dobbel post om nesten det samme :D

Endret av andrenilsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...