Gå til innhold

advarsel mot film24


Anbefalte innlegg

var for ca et halvt år siden medlem i film 24. var medlem i ca 3 mnd og pengene ble trekt automatisk fra konto.. ble etterhvert lei av å hele tiden bare få de dårligste filmene på listen så den siste mnd´en leide eg kun 2 filmer... disse hadde eg i ca 3 uker.. siste eller nest siste dag i april så stoppa eg abb´et og returnerte filmene.. ble ikke trekt noe mer fra kontoen sån som eg hadde blitt de siste 2 mnd og hørte ikke noe mer fra de så trodde alt var greit..

 

for ca 1 uke siden får eg et inkassovarsel fra kredittgjenvinning på vegne av film 24.. med 50 kr i gebyr ca og 10% renter av summen (ca 10 kr.) grunnen til inkassokravet er at filene visst har kommet noen dager for seint og då har de belasta meg for 229 kr til uten å gi beskjed til meg..(pengene ble aldri trekt fra konto.. men ser no at det står på "mine sider": å betale 229).. 7 mai kom filmene til de ifølge de, men i såfall har de tatt 7-8 dager i posten... (vanlig brev..) uansett så leide eg ingen filmer i mai.. og har blitt "belasta" fra 2.5-2.6

 

 

Sendte mail til de og sa at eg synst det var dårlig å sende inkasso varsel et halvt år etter noe skulle (ifølge de) vert betalt og håpte de sletta kravet. skreiv en laaaaaaang mail om saken... og eneste svar eg fikk var: "filmene ble levert for seint.."

 

 

 

så hvis noen er medlem her og har tenkt å si opp så bør man sende siste filmene i retur 8++ dager før perioden går ut eller så kan man risikere å få inkassovarsel et halvt år seinere...

 

har sendt ennå en mail til de, så de kan jo ennå forandre mening, men har mine tvil...

Endret av HP_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter sommerferien så har det tatt minst 4 dager fra jeg har sendt filmene tilbake, og til de har registrert dem som mottatt. Det syns jeg er merkelig. Men når de sender til meg så tar det bare 1 dag. Jeg tror det er Film24 som fusker litt her. Jeg bor halvannen time fra byen de holder til, og det skal ikke ta 4 dager før de mottar filmene.

Lenke til kommentar

Jeg kan bare melde meg på så si at jeg opplevde akkurat det samme akkurat nå. Fikk en Inkassovarsel før dem i det hele tatt har sendt ut noen vanlig faktura. Sende dem også en mail og fikk akkurat samme svar. Prøvde og sende dem enda en mail, men dem svarer ikke. Har også prøvd og nå dem på telefon, men den tar dem ikke. Dem fusker ikke litt bare......jeg tror dem gjør noe dem ikke har lov til. Men de fleste gjør nok som meg og bare betaler for å bli kvitt problemet, for det er jo ikke rare summen det dreier seg om. Er vel det dem vet og bare kjører på. Dem tjener jo masse penger på dette. Om det så bare er 500 stk som opplever dette så blir det faktisk en del penger for dem.

 

Film24 var veldig kjappe i begynnelsen. Men ble bare tregere og tregere. Opplevde også det samme. Tok 3-5 dager før dem liksom fikk filmen tilbake. Tipper dem egentlig har sendt den videre allerede. Men dette er jo en måte og sørge for at kundene ikke får lånt så mange filmer som det teoretisk går ann å få til. Jeg fikk ikke sett mer enn 2 filmer i uka selv om jeg nesten bestandig sendte inn igjen filmene dagen etter jeg fikk dem.

 

Jeg fraråder ALLE og til å leie filmer hos Film24.

Lenke til kommentar

Puh!

 

Godt jeg kom over denne posten nå da jeg faktisk gikk og funderte på om jeg skulle reaktivere medlemskapet mitt hos dem igjen. Har kun brukt filmleie.no og brafilm.com de siste månedene, og siden de ikke har noen av de filmene som film24 har så, ja...

Grunnen til at jeg kuttet de ut var at det virket som om de begynte å fuske slik MrBlueJack sier.. :mad:

Lenke til kommentar

Jeg får vel inkasso varsel jeg også da tenker jeg, eller? Jeg avsluttet abonnementet på mandag, det var en dag før abonnementet gikk ut, men de fikk ikke filmen før på onsdag, altså en dag for seint. Venter spent på hva som kommer til å skje.

 

Det er dessuten helt umulig å få svar fra dem på mail.

Lenke til kommentar
Jeg får vel inkasso varsel jeg også da tenker jeg, eller? Jeg avsluttet abonnementet på mandag, det var en dag før abonnementet gikk ut, men de fikk ikke filmen før på onsdag, altså en dag for seint. Venter spent på hva som kommer til å skje.

 

Det er dessuten helt umulig å få svar fra dem på mail.

Riktig at det er umulig å få svar på mail fra dem. Og i sta prøvde jeg og skrive en mail til dem med mitt synspunkt på måten dem fakturer på. Når jeg trykte på send så fikk jeg beskjed om at meldingen var for lang. Kan jo ikke sende lenger mail enn jeg kan sende sms fra mobilen min jo (5 sms i en melding)

 

 

Og det går nok et 1/2 år før du får den innkasso. Dem kan jo ikke sende den med en gang....da har dem ikke krav på purrebegyr og 10% rente. :hmm::hmm::thumbdown:

Endret av Cyprez
Lenke til kommentar

Jeg var medlem der også etpar måneder. Jeg hadde bare filmene i en dag før jeg returnerte dem rett i postkasse nede på postsorteringssentralen ved Oslo S. Det villeste var at det tok dem nesten en uke å registrere at jeg hadde sendt dem tilbake, og to-tre dager før jeg fikk nye i posten. Jo kjappere jeg var med å levere til bake jo trengere gikk det å få filmer fra dem.

 

Jeg ble skikkelig forbanna på firmaet for det var ikke noe poeng å være kjapp med å levere tilbake.

 

Tommel ned for det firmaet, svarte aldri på mail heller, heller ikke telefon.

 

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Lenke til kommentar
Jeg får vel inkasso varsel jeg også da tenker jeg, eller? Jeg avsluttet abonnementet på mandag, det var en dag før abonnementet gikk ut, men de fikk ikke filmen før på onsdag, altså en dag for seint. Venter spent på hva som kommer til å skje.

 

Det er dessuten helt umulig å få svar fra dem på mail.

hvis du logger deg inn på din side og klikker på "betaling" så kan du se hvilke perioder de har "fakturert" deg for.. hvis det står "å betale xxx kroner" så kan du nok forvente deg inkassokrav om et halvt år..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+98123897187934

Fikk også inkassokrav mer enn et år. Det er jo ikke mye penger å betale, men det er surt fordet. Hos meg så er det en film som ble registert for sent, men man bør jo ha litt slack, nettopp fordi rutinene deres + posten ikke går opp...

Lenke til kommentar
en ting til... noen som har telefonnr til de? tenkte å ringe de mandag, men finner ikke noe nummer...

Jada, telefonnr er 22 43 10 73. Du er heldig om du treffer noen der tror jeg. Jeg har ikke klart det. Grunnen til at de ikke legger ut noe nummer på hjemmesiden er vel at dem ikke driver helt ærlig virksomhet. Dem ønsker ikke at kundene skal nå dem. Slik er det bare desverre............ser jo det på mail opplegget dem bruker. Er ikke mange ord man kan skrive der før meldingen er for lang.

 

 

Lykke til!

Endret av Cyprez
Lenke til kommentar

Brukte også Film24 en stund, men ble snart drittlei av at de aldri sendte filmene på toppen av min liste. Så jeg byttet til www.brafilm.no. Der får jeg stort sett filmene som er øverst på listen min, du har også en oversikt på listen din, hvilke filmer som er tilgjengelige, om de har lang eller kort ventetid og så videre. De svarer også grundig og utfyllende på mail og det er i det hele tatt mye lettere å få tak i dem.

 

Jeg hadde aldri noe problem med at Film24 sendte filmer sent, men har heller ikke opplevd dette med Brafilm. Så på tross av at Brafilm nok er ørlite dyrere i lengden (279 for tre filmer pr. gang mot Film24 med 198 for 2 filmer pr. gang) så er det mer enn verdt pengene.

 

Men kanskje jeg får inkassokrav fra Film24 om ett par måneder nå da... Da blir jeg mildt sagt forbanna.

Lenke til kommentar

Don`t worry, be happy ! Når man bestrider et krav som er uberettighet fra et selskap ved et inkassobrev så har inkassoselskaper plikt til å stoppe videre behandling av saken uten gebyrer.

 

Som jeg vurderer sakene her i denne tråden så har dere en god sak å gå videre

med. Les inkassoloven og bruk deres rett til å klage,

det finnes mer enn nok av selskaper her i Norge som utnytter folkets uvitenhet....

Endret av jarmo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...