Gå til innhold

Tilbakemeldinger på mobilsiden www.imobilia.org =)


Ingar

Anbefalte innlegg

Da denne siden er diskutert ganske mye i denne tråden http://forum.amobil.no/index.php?showtopic=304321&st=20 fant jeg ut at det er bedre med en egen tråd for imobilia, enn at tråden jeg linket til sklir helt ut av topic.

 

Så altså. Dette er mobilsiden min. Den er helt ny, (åpnet den for ca en uke siden) så det er ikke så veldig mye der. Nå vil jeg høre hva du mener er bra med siden, hva som er dårlig :)

 

Det er også et forum der, men det er ikke så mange innlegg og brukere der enda.. dog er alle herifra velkommen til å besøke det! :)

Endret av INGaR
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut som en bra side med godt potensiale!

 

Bare en ting jeg la merke til etter å lest noen artikkler og skumma gjennom testen av 3100. Du har en veldig overdreven bruk av anførselstegn (altså "etellerannet"). Dette er med på å styrke fjortis-faktoren som noen har bemerket tidligere...

 

Fortsett slik :thumbup:

Endret av shadowlands
Lenke til kommentar

Har lest litt på siden nå, og sitter igjen med disse punktene:

 

- I Kamera-artikkelen skriver du at 7650 har kamera med oppløsning på 352 x 288 piksler. Dette er feil, den har VGA-kamera.

 

- Samme artikkel nevner du at de fleste mobiler over 3000 kr har kamera. Ettersom tiden har gått kan du nok endre dette til 2000 kr :)

 

 

Har ikke fått lest så mye på siden enda, men den ser ålreit ut den. Men tenk litt på hva som skal gjøre akkurat DIN side bedre enn sider som amobil, infosync, mobilsiden osv.. Skal du ha et spesiellt satsningspunkt? Skal du ha noe du fokuserer på som de andre sidene ikke fokuserer på? Hvis du bare skal ha generell info, hvorfor skal lesere komme til din side i stedenfor konkurrentene?

 

:)

 

edit: Viktig å lese korrektur 1 gang, 2 ganger, 3 ganger også forresten.

 

edit2: ser du i min post i Rykter-forumet her så finner du en raskere server enn den du lenker til for bilder av 7710 :)

Endret av arehei
Lenke til kommentar
Skal du ha et spesiellt satsningspunkt? Skal du ha noe du fokuserer på som de andre sidene ikke fokuserer på? Hvis du bare skal ha generell info, hvorfor skal lesere komme til din side i stedenfor konkurrentene?

ja, har såklart noen ideer :) (uten at jeg vil legge ut de her ;)

 

Skal endre det i kamera-artikkelen. Er en stund siden den ble skrevet :blush:

 

edit: Viktig å lese korrektur 1 gang, 2 ganger, 3 ganger også forresten.

 

Jeg er så alt for klar over akuratt det der.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...