Jump to content

monstar

Medlemmer
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About monstar

 • Birthday 03/23/1989
 1. Har bare fått igjen norsk-tentamen som jeg fikk 4sterk på. Ellers tur jeg at jeg har gått ned betraktelig i karakterene siden jeg begynte på videregående. Får vell 2 i matte og naturfag, som jeg hadde 4 i på ungdommskolen, 4 i norsk og engelsk er helt OK, får vell 3 i økonomi og 5 i gym. Får vente til januar for å se hvordan det har gått.
 2. Alle Premier League målene på den første linken,og spansk tysk ol på den andre. Latest Goals Soccerclips.net
 3. Etter å ha spilt fotball siden jeg var 5år(spiller fortsatt) har jeg funnet ut av mye av det samme som white fox sier, at det ligger mye i psyke. Det gjelder å få ut det du er god for,noe som ikke er alltid like enkelt, du vil men det blir vanskelig å få det ut. Ellers så må det være å ikke gi opp, fortsette uansett hvordan det går, noen utvikler ferdighetene tidligere og noen senere.
 4. Har AMD Athlon 64, kom på det nå, men det hjelper vell lite når jeg vil forbedre grafikken.
 5. Må vell kjøpe nytt grafikk kort da.
 6. Jeg har nettopp invistert i cod2, men klarer ikke å kjøre det full med disse spesifikasjonene: amd athlon 3200, 9800pro og 1gig. Da har jeg prøvd i 1280*1024,men da legger det. I 800*600 legger det ikke men da er det ikke særlig bra grafikk.
 7. Hei jeg tenkte at jeg må oppgradere pcen min snarest for å henge med, og jeg lurte på hva jeg må oppgradere: CPU: AMD Athlon 64 3200+ HK: Gigabyte nforce 3 250 et ellr annet Grafikk: 9800pro Minne: 1024mb harddisk: 260GB
 8. Hei, jeg har et lite problem som jeg tenkte at noen av dere kunne hjelpe meg med. Hver gang jeg prøver å starte pcen, så stopper den opp på windows Screen en som loader, før du kommer til login. Den går ikke til login men fortsetter å lade hele tiden. Etter hvert kom det opp en screen der du kunne velge "start in safe mode" osv, prøvde det men, det virket ikke. Trenger hjelp snarest!.
 9. Og hvem er du til å bestemme hva folk vet eller ikke? Selv har jeg mye mer lyst til å spille et enkelt fotballspill enn et spill som er utfordrende og tar tid å lære. Det har absolutt ingenting å gjøre med at jeg ikke vet bedre, det har å gjøre med hva man foretrekker. Selv synes jeg PES-serien er kjedelige greier og vil heller slå på fifa og score et flott mål etter 3 minutters spilling (og minimalt med utfordring). Vil jeg spille fotball tar jeg meg en tur på kunstgresset. 5012207[/snapback] Pes er slett ikke vanskeligere, bare så mye bedre!. Skal ikke spill være litt vanskelig å? Som med alle ting så trengs det bare øving for å bli god.
 10. Enig der, har det på følelsen med rbk seier,rosenborg er i en såpass god flyt nå at en seier med 2-3 mål er ikke usansynlig. Plassen i tippeligaen er så godt som sikret, nå går vi for 6plass og intertoto cup
 11. Tror han har tryna på sykkelen minst to ganger offentlig.
 12. Jeg å lurer på hvordan du legger til undertekster på dvd'er, har prøvd men får det ikke til.
 13. Syns FM06 virker vanskeligere en FM05, ikke like lett å vinne, må forandre mer på taktikk og spille instruksjoner. Men vi får vell se i full versjonen hvordan det egentlig funker.
 14. Spilte FIFA fram til 2002, etter det har serien bare blitt dårligere. FIFA 2006 var ihvertfall en forbedring på gameplay å grafikk. Men etter å ha prøvd PES 4 i slutten av 2004, har det ikke hvert noen tvil;PES eier Fifa på alle områder.
×
×
 • Create New...