Jump to content
Sign in to follow this  
AK47

Problemer med 3Com og ip-telefoni og mye mer

Recommended Posts

Jeg har en 3Com OC Wireless 11g Cable/DSL Gateway 802.11g 54 Mbps (tror ganske sikkert at det var det, da jeg sjekket det opp fra maskinen jeg sitter(er ikke hjemme))

 

I tillegg har jeg Telio ip-telefon. Problemene er mange, så jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. For å ta ip-telefonen først: Jeg får summetone, men får ikke ringt ut. Bortsett fra når jeg nylig har restartet routeren, ADSL-boksen og boksen jeg fikk fra Telio. De som prøver å ringe hjem til meg får bare en død telefon, uten summetone. Her trenger jeg virkelig hjelp, om jeg ikke skal bytte abonnement veldig snart. Telefon må vi ha i huset :ermm:

 

Et annet problem er at jeg ikke får lastet ned større filer fra nett, uten at nedlastningen blir avbrutt. Dette til tross for at jeg kommer meg på nett. Titter jeg på loggen, så ser jeg der at jeg har vært disconnected en rekke ganger, et kort øyeblikk. Dette gjelder begge mine maskiner, som har trådløs forbindelse og er bare et par meter fra senderen.

 

Og her kommer det tredje problemet: Selv bare to-tre meter fra senderen får jeg beskjed om at signalene er svært dårlige. De varierer mye.

 

Er det noen her som har gode råd for å løse dette? Begynner å bli litt oppgitt. Vet ikke hvor mange timer jeg har sittet og fiklet med dette i forsøk på å løse det. Forgjeves. Routeren er bare en snau måned gammel. ADS-boksen av Alcatell er ca tre år gammel, om det skulle ha noe å si.

 

Hjelp!!! :cry:

Share this post


Link to post

Har ikke noe løsning på problemet ditt, men ville bare si at jeg har samme problem selv (har samme switch), jeg kjører ikke tråløst, men switchen disconnecter meg hvis jeg laster fra/til mange på en gang, v. feks bittorrent. Jeg har ikke funnet noen løsning, men jakter på en ny switch. Noen som har anbefalinger på en bra 10/100/10000 switch?? :hmm:

Share this post


Link to post
Er det noen her som har gode råd for å løse dette? Begynner å bli litt oppgitt. Vet ikke hvor mange timer jeg har sittet og fiklet med dette i forsøk på å løse det. Forgjeves.

Du har vel oppgradert routeren med nyeste firmware?

Share this post


Link to post

Har selv en 3Com 3CRWE554G72 router med siste firmware. Kan ikke si annet enn at den er fjellstødig når det gjelder tilgangen til Internet i det halve året jeg har eid den. Hvis dere har samme modell, sjekk her.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...