Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan enklest dele internet tråløst?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du trenger som minimum et akesspunkt. Bruker å anbefale ASUS sine AP'er. Hvis du skal ha andre maskiner tilkoblet med kabel, så trenger du også en switch, om du i ikke har dette fra før.

 

Om du vil ha en alt-i-ett løsning, så er alternativet en router med switch, som kan konfigureres til bridgemodus. Vet at Asus WL-500G støtter dette.

 

Om du ikke har innebygget nettverkskort på den bærbare, så trenger du enten et PC-Card- eller USB-basert nettverkskort. Om du velger et PC-Card-kort, sjekk om du kan koble til ekstern antenne på dette. På grunn grunn av den interne antennen, har PC-Card-kortene ofte problemer med signalstyrken om forholdene ikke er optimale. USB-baserte kort kommer enten som en "dongle" eller med antenne på kabel. Med "dongle"-versjonen kan du bruke en USB-forlengelseskabel om du trenger å flytte/justere antennen for å optimalisere signalene.

Lenke til kommentar
Du kan bruke søkefunksjonen på forumet.

Uten at eg har sjekka, men det finnes sikkert over 100 poster med samme spørsmål.

Joda det er mange tråder om trådløst nettverk og sånt men det er så mye forskjellige løsninger folk snakker om at det er umulig for meg å finne ut akkurat hva som trengs til mitt bruk. Har null peiling på dette så det hadde vært supert om noen med peiling kunne fortalt meg akkurat hva jeg må kjøpe.

Jeg fant akkurat ut at på den bærbare så sitter det 10/100 nettverkskort. 802,11b/g trådløs LAN. Trenger jeg bare å kjøpe en sånn Asus WL-500G for at alt skal fungere da eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...