Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor adsl ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Da har du nok ikke spilt på mye bra servere Ayanez, jeg vil si.

Telenor er jo kjent for litt ustabil, men det avhenger jo av pcen din osv da.

Og om du i det heletatt bestiller en "kraftig" linje.

Har selv bare gode erfaringer med stabil linje hos Telenor.

Mitt inntrykk er at Telenor har stabile linjer. Kjenner en del som bruker Telenor og ingen har problemer med dette.

Lenke til kommentar

CanalDigital (Telenor) sin linje som går over samme kabel som tv er svært ustabilt i Bærum. Dette er et problem som har vart en stund og tydeligvis er omfattende. Kjenner mange i mitt nærområde som har samme problem som meg, dvs. ett nett som har uendelig mange "små" brudd. Disse varer alt fra noen sekunder til flere minutter. Å spille online er nesten ikke mulig, samme med nedlasting fra nett, disconnecter hele tiden. Har byttet flere modem og prøvd med flere maskiner. Feilmeldt linja mange ganger men til ingen nytte, viljen til å gjøre noe med problemet er tydeligvis ikke tilstede.

 

John

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Har hatt Telenor i 3.5 år nå, har aldri hatt problemer med dem. Har opplevd engang linje brudd på den tiden, og det var under og litt etter det torden været som Akerhus opplevde for ca 3 uker siden. Og jeg har både bodd på Frogner i Oslo og på Røa Oslovest, og nå på Lørenskog, så jeg har opplevd Telenor litt forskjellige plasser.

 

Og JA jeg spiller mye online :dribble: Bare spør samboeren min ;)

 

Har en stabil ping på europeiske servere ca 50 i ping, norske servere ca 20 - 35 i ping, har 2048/256 linje. Spiller SOF2 forøvrig (FPS) :w00t:

Lenke til kommentar

Dere skiller vel mellom Telenor Avidi sitt nett og Online ADSL?

 

Har sistnevnte selv, og kjenner flere som har hatt denne løsningen i flere år. Mitt intrykk er at dette er linjer med lav ping og høy stabilitet.

 

For Avidi sin del har jeg ingen erfaringer, men leser litt snusk rundtomkring. Videre kan det se ut som om kabel-tv distribuert adls er plaget med mer ustabilitet generelt. Det finnes bl.a. en lokal leverandør i distriktet her (på nordvestlandet) som etterhvert har blitt ganske beryktet.

Lenke til kommentar
De har modem med innebygget router. Routeren er innlogget, man slipper å logge på fra pc'en

Slik er det ikke i mitt tilfelle.

 

Må logge meg på hver gang jeg starter maskinen.

 

Men jeg er usikker på om jeg router innebygga i modemet, men tviler på det.

De som har bestilt etter 19. mars i år har innebygget router

Lenke til kommentar

har telenor 2048/256 linje :yes: og er superfornøyd med den , men man må huske på å slå av antivirs prog /og noenganger firewallen får å få den beste pingen da disse sender sig til sine skapere ( norton ) i mitt tilfellle.

jobber oxo på supp avd og det mest vanlige er at folk klager på hastigheten på spilling ,da kazza og andre morsomme prog står å går .

ergo slå av alt som kan bruke nette mot deg så blir det bra :D

Lenke til kommentar

704/129 gir like god ping som den største linja till telenor.. eneste forskjellen er at du kan spille flere med den største linja..

 

704 er evig nok til og spille med, ihvertfall cs.. når det kommer til ping kommer det mere ann på hvilken leverandør du velger, feks telenor som jeg tror (correct me if im wrong) går ned gjennom norge med stor pågang, mens derimot catch går via sverige som gir nesten Lan ping

 

HUSK: correct me if im wrong !!

Lenke til kommentar

Har brukt 4 forskjellige ISPer og kan bare si at angående ping var Telenor i en klasse for deg. Brukte dem i 2 år. Tror jeg hadde nedetid på 1 time en gang. Eller veldig bra stabilitet og ping. Mener å huske at den var litt dårlig mot franske servere. Etter egen og et par kammerater sine erfaringer. Så er Telenor ADSL noe av det beste du kan ha angående ping. Selvsagt med noen unntak.

 

Ståle

Lenke til kommentar
704/129 gir like god ping som den største linja till telenor.. eneste forskjellen er at du kan spille flere med den største linja..

Er ikke helt enig i den. Vet personlig og av andre at pingen pleier å bli bedre. Om du går fra den miste og opp til 1024/256 linja. Fikk selv ca 20 til 25 mindre i ping når jeg gikk opp. Skal hjem snart for å se om det hjelper å øke med SHDSL linja jeg har nå. Går opp i fra 0,5 Mb til 1 Mb.

 

Ståle

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...