Gå til innhold

LaCie p3 anmeldelse -> hvor?


Anbefalte innlegg

Vurderer og kjøpe en LaCie P3 160gb firewire disk, men vil gjerne se et par anmeldelser først... Har ikke funnet det noen sted, søkt endel på google, men finner bare sånne "beste priser" sider. Har ikke funnet noe på dette forumet heller..

 

Noen som vet hvor det finnes en anmeldelse av Lacie p3 serien med disker, eller så viste jeg før om en side som man kunne søke på hardware anmeldelser som var linket til mange store bra sider??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Disken som står i er fra Western Digital forresten.

Hvor har du det ifra? Min 250GB LaCie p3 disk rapporteres i BIOS som: "Maxtor 7Y250P0"

Det varierer hva slags merke det er på disken som er inni. I min er det også en WD 250GB (WD2500PB med 8MB cache). Det er uansett neppe noe problem hva slags disk som er inni, det eneste som sier noe særlig for ytelsen er cache mengden. USB2.0 klarer uansett ikke å overføre max kontinuerlig datastrøm som er tilgjengelig fra en nyere disk. Litt forskjellig støynivå kan man nok regne med, men...

 

EDIT:

Dette er en glimrende disk, glemte å si det istad. Ingen problemer med stabilitet eller ytelse. Jeg har derimot hatt veldig store problemer med en firewiredisk med oxford-chip. Denne formaterte seg selv og sånt. Heller ugunstig.

Endret av krislarsen
Lenke til kommentar

Kanskje jeg skal reformulere spm litt:

 

Jeg lurer på hvor lett det er å ta ut disken som sitter i LaCie kabinettet? Og hvor kjapt det er å sette i en annen igjen? Skal bruke LaCie disken til å ta med til andre, men vil også at andre (som ikke har firewire disk) skal kunne sette disken sin inn i mitt LaCie "kabinett" ? Er det veldig tungvint med p3 serien fra Lacie?

 

For evnt gå for en ICYBOX (http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=36757)

hvor det bare er 3 thumbscrews som skal opp før man kan sette i en annen disk...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...