Gå til innhold

Datadeler som gis bort - Les reglene, KUN lister, IKKE svar!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

min nevø på 13 år har bare 128 ram på xp og han sliter.....har prøvd lenge å skaffe han 2*256 eller 128 men hittil uten hell....kan gjerne betale noen kroner for dem ...

problemet er rent fysisk å skaffe dem..dvs ett par haier har tilbudt meg noen til fantasipriser, men da bytter jeg heller hovedkort...han bor desuten i ålesund og jeg i tønsberg...nå slåss han med sin eldre bror om en shutle. og han taper...moren bryr seg lite........altså rambus ram til en hp 1,4 ghz....somebody?

Lenke til kommentar

Har en gammel desktop (tror det er MMX på rundt 200 MHz) som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å trenge lenger. Videre har den 64 MB ram (fordelt på 4 stk SD-brikker à 16 MB), 1.5 GB disk, CD-rom og integrert S3-skjermkort (husker ikke modellnavn). Tror jeg har formatert den og følgelig ligger det nok ikke noe operativsystem på den, men det kan hende jeg har en Win 98-lisens som kan brukes. Lydkort har den heller ikke.

 

Jeg antar dette helst regnes som søppel, men hvis noen er interesserte kan de ta kontakt via PM og høre om den er tilgjengelig. Hentes isåfall i Bergen/Åsane.

 

edit: Det er i alle tilfelle ikke ønskelig å gi den bort stykkvis. Det ville isåfall være for å bli kvitt hele saken :)

Endret av surbz00r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...