Gå til innhold

Doping i OL


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja eg er dritt lei av alle disse idiotene som driver og jukser. FFs ka er vitsen egentlig? De blir jo alltid tatt. Eller? Ka er sjangsene for at man ikke ryker?

Hvorfor doper folk seg hvis man "alltid" blir tatt?

 

To scenarioer:

1. "alle" doper seg, og en gang i blant blir noen tatt.

2. De få som doper seg blir alltid tatt.

Lenke til kommentar
Hun som har rekorden på 200 meter (og 100 meter?) døde to etter at hun satt rekorden, pga av skader hun fikk fra doping :)

Tja, hun døde mange år etter hun satt verdensrekordene av hjerteproblemer (Flo-jo, Florence Griffith Joyner), og ingenting er "bevist", men det er jo det du sier nå alle tenker.

Endret av fjotten
Lenke til kommentar

doping er idiotisk...hvis man må bruke det for å hevde seg har man jo allerede bevist at man ikke er god nok...men dessverre er det for mye penger involvert til at alle kan klare seg med det.

 

håper de ultra strenge(i forhold til tidligere) kontrollene vil minske antallet som doper seg...ja det er mye "skandaler" i år...men jeg tror at hvis IOC opprettholder samme presset på dopere, så vill det synke til neste OL o.s.v..

Lenke til kommentar
"Jeg vil se noen springe 100 meteren på 4 blank. Ja til doping!"

:!:

 

*Se for seg Duracell-kaninen på speed*

 

Men seriøst, doping ødelegger idretten totalt. Allikevel synes jeg at det var mye verre med all pipingen i finalen på 200 m for menn. Det var skandale, det! :yes:

Endret av tor_erik
Lenke til kommentar
Det er meget påfallende at det sjeldent blir satt nye rekorder i diverse løpe-øvelser? Sier ikke det litt om hvor mye doping som faktisk var i systemet før?

Spesielt på kvinnesiden ser vi dette, 100m-800m distansene for å neven noen.

På herresiden blir det satt rekorder med jevne mellomrom, og alle løpsrekordene har blitt slått de siste 8 årene. 200m rekorden til Michael Johnson er den som har holdt seg lengst, siden Atlanta 1996. Jeg tror det skulle stemme...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...