Gå til innhold

Snedige ting du lurer på


danilovic

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
kanskje litt mye, ja

kommer vel ann på hvor mye du tåler? går greit så lenge du sitter i ro, men når du reiser deg, da...

shots går ganske raskt i hodet på meg i vartfall.

Tåler pent lite egentlig :blush: Alt gikk fint helt til vi skulle gå hjem, da sa det pang og husker ikke så mye etter det. Det siste jeg husker er at jeg snublet i et gjerde og der sovnet jeg.

Lenke til kommentar
Hvor mange rompeballer har Bestemor Duck?

Det er ikke et snedig spørsmål - det er jeg "jeg prøver å være morsom" -spørsmål.

Nei.

 

Dette er et vitenskapelig spørsmål som kan begrunnes ut ifra forutsetninger for det å ha rumpeballer. På samme måte som du spør hvordan kråkeboller formerer seg, kan man diskutere vitenskapelig hvor mange rumpeballer Bestemor Duck har. Diskusjonen kom opp på et vorspiel en gang. Mange mener hun har null rumpeballer. Jeg mener hun har 1. Nøkkelspørsmålet ligger i om det kreves rumpehull for at det i det hele tatt skal kunne anses som rumpeball, og om det kan være én rumpeball eller om det enten må være to eller ingen.

 

Du definerte et snedig spørsmål blant annet som "et spørsmål hvor svaret faktisk ikke sier seg selv - i det hele tatt." Dette gjelder her. Bare fordi spørsmålet inneholder ordet "rumpeball", så anser du det som et "morsomt spørsmål", men for all del. Du er "sjefen" for tråden.

Endret av Pinglebolle
Lenke til kommentar
Dette handler om en fantasiperson fra en fantasiverden. Rumpeballene til Bestemor Duck er neppe definerte i noen som helst Donald-historie, og er neppe definérbart. Derfor er ikke det spørsmålet snedig.

Det er ikke definert, nei, men svaret er definerbart og ganske interessant for min del.

 

Edit: Det forrige spørsmålet her, derimot, er ikke spesielt snedig, men har et svar som sier seg selv. Det blir som å spørre hvorfor vi drar ned buksa før vi tisser.

Endret av Pinglebolle
Lenke til kommentar
Hvorfor løfter hunder beinet når de pisser??

Jeg gjetter at også hunder foretrekker å løpe rundt uten en god dose urin sivende nedover beinet sitt. Derfor fjerner de det, da det hadde stått i veien for strålen.

Hunder løfter beinet når de pisser for å markere så høyt som mulig. Dette fungerer slik at jo høyere opp fra bakken man kan markere, jo større hund, jo høyere rang.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...