Gå til innhold

kuleste ULYKKEN du har hatt.


NothgaliC

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tryna på snowboard, husker ikke hvordan, husker faktisk ingenting før jeg sto på parkeringsplassen. Hadde visstnok blitt liggende nede en liten stund, så hadde noen kamerater kommet, og jeg hadde reist meg opp og kjørt ned av meg selv, i bånn hadde jeg også snakka om åssen vi skulle komme oss hjem osv. Men det husker jeg ikke en dritt av. Husker bare at jeg liksom våkna mens jeg gikk. Var ekkelt, for jeg huska ikke hva som hadde skjedd, så jeg måtte spørre om hva som hadde skjedd, og da ble jeg fortalt at jeg hadde tryna.

Endret av T.L
Lenke til kommentar

Skulle hoppe på bigjump i fjor påske og fant ut at snøen var litt treg og tok god fart.

Da landa jegbare oppå kulen på hoppet, og som noen vet er de mye bedre og lande i nedover bakke.

 

Andre gang: skulle ta litt mer fart men da var snøen "visket" bort og det var bare is igjen. Hoppte og så at den fine nedoverbakken som jeg skulle lande i var passert datt et par meter ned og rett på flata. IKKE mer ski den påsken. Men var litt morsomt fordi det er mange som husker meg igjen som han som hoppet over hele driten og vell så det ;)

Lenke til kommentar

Når eg var ca3 år veltet vi i bilen og skrenset en del på taken. Eg var den eneste som ikke ble skadet men mor og far ble skadet. Husker det fan meg enda. Ellers så skulle eg ha vært dau så mange ganger at bare mor gidder å fortelle om det. Hun husker nesten alle ulykkene. Åhh ja engang ble eg påkjørt av en bil når eg var ca6år mens eg syklet og brakk armen. Ohh en annen gang............................

Lenke til kommentar

Hehe, overhodet ikke kul, men spektakulær.

 

Jeg var på tur opp til ei øde bygd i Finnmark nær grensa til Russland i sommer (Hamningberg). Det var familietreff (over hundre stykker) og jeg fikk blant annet møte en åtte år gammel fetter som jeg aldri hadde sett. Det var ikke før dagen etter første møte at vi arrangerte fotballkamp. Vi var de to første på banen, og ballen vi skulle bruke havnet straks godt ut på siden. Jeg løp for å hente den, og en annen fetter på seksten ankom banen for å terge denne åtteåringen litt. Da han så at jeg sto ca. førti meter unna og skulle til å skyte ballen inn på banen, tok han fatt i lilleputten, holdt ham ut og skrek: "Skyt ham i fleisen!" Alle smilte. Jeg tenkte: "Pytt-pytt, for moroskyld; treffer jo aldri uansett." Og jeg siktet. Og jeg skøyt. Ballen skrudde som et rent helvete, og draff stakkaren MIDT i fleisen. Akkurat som planlagt og akkurat som allikevel ikke ønsket selv om det faktisk ble planlagt. Gutten er rimelig grinete av seg og tilbragte massevis av timer innendørs til tross for at han ikke fikk noen skader, før neste dag. Da skulle han være med igjen. Jeg sa unnskyld for nittende gang og alle var glade og alle lo. Jeg var forsiktig. Helt til jeg tilfeldigvis skøyt en ball, på kanskje ti meters avstand, meget hardt, MIDT i fleisen på stakkaren IGJEN.

 

Jeg tror det ikke enda. Eller jo. Men det er helt ufattelig. Gutten tilbragte det neste døgnet eller noe sånn innendørs. Han fikk ingen skader så vidt jeg vet.

Lenke til kommentar

1. Hadde akkurat kommet hjem og fått ny sykkel.. Tenkte jeg skulle ut å prøve sykkelen da, og svinger ut fra Parkeringsplassen, og Woooops.. der var vist en bil i fart.. jeg kræsjer i den, og flyger over panseret.. endte med en stor bulg i bilen, og ødelagt sykkel..

 

 

2. Det var Høst og jeg og noen kamerater skulle ut og sykle litte granne.. Men det var litt små kaldt ute, så jeg tok på meg Hansker, men de hanskene viste seg å være så stive, at jeg ikke klarte å trykke inn Bremsene.. :p hehe, så jeg føk rett i garasje porten i full fart..

 

Ble heldighvis ikke tante da.. men var ikke langt i fra med de Hornene på den sykkelen ass..

Lenke til kommentar

Var en gang i 7. klasse der det var tøft å ta fart med sykkelen og trykke inn forbremsen, så vi steila med forhjulet på bakken...

 

Klarte selvfølgelig å ta ALT for høy fart, og fløy over styret og landet på betongen. Endte opp med skrubbsår på hendene, albuen, knærne og litt til, har aldri brukket no.

Har operert engang dog... Var når jeg var et par mnd gammal. Er ikke sikker på hva det heter, siden foreldrene mine som er kinesisk fortalte meg om det på kinesisk. Tror (etter beskrivelsen) at det var brokk, men er ikke helt sikker... Har ihvertfall et arr under mangen, over høyre lår...

Lenke til kommentar

Dette skjedde i påskeferien for noen år sida.

Hadde sett på BigBrother (ikke spør hvorfor), også så vi at dem hadde miniskihoppkonkuranse. Så skulle vi gjøre det samme, og vi lagde et lite hopp.

Så jeg heiv meg på miniskia, jeg som er så stø på ski og greier :tease:

Tok drabla fart og hoppa, landa på skeiva og brakk beinet :cry:

 

Satt å humpa rundt med gips som gikk ifra tåa til laksen min i en måneds tid :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...