Jump to content

adawen

Medlemmer
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er den heldige vinneren. Dette er jo nesten som julaften. Glede seg!
 2. Betyr det at dersom jeg bestiller av dem kan jeg spille spillet alt ikveld? Du får kanskje pre-order key i kveld om du maser skikkelig. Så får du boksen i posten. Min ble sendt i dag, fra Gamezone. Men om ikke boksen betyr jack shit for deg: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?...amp;category=14
 3. Det fins noe fancy greier som heter 'pre-order' Man kan forøvrig få kjøpt digital Collectors Edition på nett. Når som helst.
 4. Har du kjøpt US-kode kanskje? Og kontoen din er EU?
 5. EU = Europa i dette tilfellet. Så nei, ingen forskjell dersom du bestiller på NCsoft sin shop, eller fra andre europeiske butikker. Hos NCsoft får du download-link, ja. Sjekk om det er noen aldersbegrensninger for oppretting av gamekonto hvis du er under 18 år. En i guilden min fikk problemer med dette når han skulle legge til beta-weekend key fra mmorpg.com.
 6. Jeg mener å ha lest et sted at early access starter rundt den 20. sept. Release for EU er 25. sept. Gå hit for å se hva preorder faktisk inneholder: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?...amp;category=14
 7. Det kan virke som om CE er long gone, men Standard utgaven er fortsatt tilgjengelig. Den har også Early Access ved pre-order.
 8. Evt bare preorder her, så får du automagisk betakey: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?...amp;item_id=138
 9. Men det skrev du ikke noe om, så det kunne ikke jeg vite
 10. Dette kan vel ikke være et bra tegn? Eller får man koden i en seperat mail? Kanskje ta kontakt med butikken du kjøpte den hos? Nok en grunn til å handle hos norske sjapper. Du slipper å få fullstendig panikk om noe går tilsynelatende galt
 11. Det har ingenting å si når du laster ned clienten. Dette har vært diskutert opp og ned og i mente på aionsource. Sebastian bekreftet at det ikke betydde noe før ETTER spillet var installert. DA må clienten din konfes til EU.
 12. Downloaden min var helt på trynet forrige beta. Fant ut at trikset var å reinstallere loaderen og trykke Install med en gang det vinduet kom. Region-settings har ingenting å si der og da.
 13. @Mazhar: Så praktisk! Nå kan jeg plage deg både her OG på mail hver gang jeg lurer på noe hos dere! ^^
 14. Gamezone sender muligens ut keys i dag eller i morgen. De har ikke mottatt key'ene fra leverandøren enda.
×
×
 • Create New...