Jump to content

Lurre

Medlemmer
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Da får vi håpe de har fått inn alt fra MSI som de venter på. Har bestilt et 3060 Ti Ventus 3X OC fra dem tidlig i Januar som jeg håper at de også har fått inn. Men det var/er en av de billigste variantene av 3060 Ti så det er godt mulig jeg stiller langt bak i køen, vanskelig å si hvor mange som er før meg her.
 2. Ser ut til at noen 5600X blir levert til Norge/Norden i neste uke. AMD Ryzen™ 5 5600X prosessor (boks) - Prosessor (CPU) - Elkjøp (elkjop.no) Bekreftet dato 25.01.2021 Får håpe at dette gjelder andre ordre også som ligger inne på diverse nettbutikker.
 3. Prøvde å gå tilbake noen sider men finner ikke veldig mange andre som har bestilt et 3060 Ti kort hos komplett.no. Er det noen som har motatt noen av disse kortene? Ser at sendingsdato for disse alle blir pushet utover.
 4. Hei. Lurer på om noen har en invite jeg kunne fått? Skulle gjerne ha testet disse opp mot hverandre. Syntes Wimp sine annbefalinger så spennende ut. Får gjerne muligheten til å høre "glemte skatter" eller nye band som man normalt ikke hadde kommet over.
 5. Dette hørtes meget bra ut:) Har savnet en slik side i Tek.no nettverket. Det er flere andre sider som tar for seg utstyr. Å så har man jo AVforum, men jeg vil gjerne se hvordan dere velger og presantere dette. Synes at de andre sidene til Tek.no er meget bra og oversiktlige i både tester og artikkler. Håper dere velger og fokusere på utstyr som kan klassefiseres som middelklasse og lettere high end. Synes ikke dere skal teste så mange ferdig annlegg fra Elkjøp og lignende. Med andre ord en entusiast side slik som de andre søstersidene i nettverket. Gleder meg
 6. Jeg må først si at jeg har spilt PES i flere år nå å ikke prøvd fifa mer en 3-4 kamper. Men jeg var også litt skuffet over PES til og begynne med slik som jeg nesten har vert hvert år det har kommet noe nytt. Men etter hvert som jeg fikk prøve både fifa å PES demo må jeg si at min mening er at PES er best nå også. Jeg føler at dynamikken og spillerforståelsen er mye større i PES en på fifa. Selvsagt er det ting jeg også ville rettet på i PES, men som sagt selve tenkemåten og følelsen av å tenke som en fotballspiller kommer mer frem i PES. Jeg kan godt se de som velger fifa kontra PES. Det får være deres valg. Men ettersom jeg er mest vandt til og spille PES blir dette mitt kjøp i år også.
 7. Hei. Lurer på om dere vet noe om det finnes slikt ekstra utstyr. Skal brukes på møterom. Tanken er at personer skal kunne komme med sin mobil og bruker den som telefon på møterommene, trenger da mer en innebygget mic og høyttaler. Skal helst støtte BT ver 2.0 Tusen takk for all hjelp.
 8. Hei. Jeg har et problem me itunes programmet mitt. Når jeg skal starte programmet fryser PC-en og jeg må ta en restart. Har prøvd å reparere å reinstalere programmet uten hell. Har også prøvd 2 versjoner 7 og 7.5. Jeg kan si at jeg har windows vista og en acer aspire 5920G. Tusen takk for all hjelp.
 9. Husker godt jeg sat mange timer med DigDug. Var like spennende hele tiden. Og et mac spill som het paperflyer eller noe slikt? Du skulle styre et papirfly gjennom et hus ved hjela av vifter og slikt:D
 10. Hei. Har fått lastet ned spillet i dag. Tenkte jeg skulle prøve trial før jeg kjøpte spillet men problemet er at jeg får en c++ error hver gang jeg skal prøve å snakke me noen. Og da avslutter spillet. så jeg får ikke prøvd det. noen som har noen tips.? Pcen er forholdsvis ny så hardwaren skulle ikke være noe problemet. men vet ikke om det er noe problem med Vista
 11. Sitter og skriver på Aceren selv. Etter og ha hatt den i en uke må jeg si meg veldig fornøyd;) Kan annbefales. Gode høytalere er det også på den til å være en bærbar. Har testet ut HDMI utgangen på en 37 tommer TV og må si at bildet var krystall klart;)
 12. Ja jeg mente da steegemans hadde det gode opptrekket for 2 dager siden.. var litt humor:P Men synes også det var litt underlig at steegemans rullet forran nokk en gang... burde kanskje bremset eller noe.. er jo tross alt den grønne trøya å etappeseiere de går for hos quickstep.
 13. Ja det må jeg si meg enig i. Thor gjorde en god spurt å vant fortjent men Julian Dean bør få like mye ære for det opptrekket. Boonen hadde en nesten like "ferdigscoret" men greide jo ikke og komme seg forbi steegeman. Dette vil jeg se mere av. Perfect plassering og opptrekk;)
 14. Har noen en key til meg også? ville satt stor pris på det;)
 15. Hehe ja når du sier det me ram kan jeg være litt mer med:P har bare 512 per dags dato. og det er vel i minste laget når d kjøres musikk og hw i bakgrunnen.. Men først må vel grafikk kort byttes... sitter enda med min gamle ti 4200 128mb;) Takker for all hjelp
×
×
 • Create New...