Gå til innhold

Hvilken LCD til 4000kr?


Anbefalte innlegg

Ser at hw.no anbefaler en Samsung.

Den har vel vært på markedet en stund nå, har det kommet noen nye som er bedre eller kommer den noen nyere modeller fra Samsung i den nærmeste fremtid ?

 

Skjermen skal brukes til spill .CS. og vanlig surfing, kontor arbeid.

 

Er det vesentlig bedre å bruke DVI ?

Har mitt 9800Pro bra DVI utgang ?

Kunne tenke meg å bruke pcn som HTPC til min infocus x1.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med at du sikter til Samsung 173T som fikk "best i test" i våres. Dette er en god stund siden i teknologisk tidsregning, og ting har forrandret seg en del. Denne er fortsatt å regne som best på bilde blant 17" skjermer grunnet et VA-panel (stort sett alle andre 17" bruker TN-panel). Driver du med grafisk arbeid er det denne vi anbefaler blant 17", men for de som liker å spille litt kan vi anbefale andre skjermer.

 

Jeg anbefaler deg å ta en titt på enkelt-testene og ikke se deg blind på stortestene da disse langt fra dekker hele markedet. Skjermer jeg vil foreslå å ta en titt på er Samsung 710T, NEC 1760NX (i samme stortest) og E-yama 17JNE1-S. Kun sistnevnte faller inn under budsjettet ditt, og er regnet for å være en billig skjerm, selv om den presterer bedre enn prisen vil tilsi. Allikevel magler den DVI-tilkobling, noe jeg personlig synes er en graverende mangel.

 

Stort sett vil jeg anbefale folk å legge ut 5.000 for en 17" skjerm. Denne ekstra tusenlappen utvider mulighetene betraktelig, og her ligger det flere gode skjermer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...