Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

jeg har spurt flere leger i nær familie, og de mener Clerasil bare er bortkasting av penger. Det skal visst ikke være noe spesielt i Clerasil som hjelper mot kviser.

 

Det var disse som anbefalte lactacyd+skinoren som forklart i to poster over. Lactacyden renser huden grundig og tørker ut talgdannelser. Skinoren dreper bakterier på huden og fukter huden igjen (+ et eller annet med porene som jeg ikke husker:). Dvs du får myk hud uten bakterier = null kviser.

 

Jeg hadde som sagt masse kviser før jeg begynte med dette. De siste to årene da jeg har brukt lactacyd+skinoren to ganger daglig, har jeg nesten ikke hatt kviser.

 

Dessverre trenger man resept for skinoren (noe jeg ikke kan skjønne hvorfor ettersom jeg har fått beskjed om at skinoren kan brukes flere ganger daglig hele livet uten at man tar skade av det).

Endret av Pinglebolle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan jo dele mine erfariger om forskjellige midler.

 

Brevoxyl, Skinoren og andre apotekkremer:

 

Disse fungerer utmerket på mindre kviser, men har liten effekt på store, saftige og dype kviser. Her er det viktig å bruke en mild fuktighetskremi tillegg slik at du ikke tørker helt ut.

 

Oxytetral (antibiotika):

 

Brukte dette en god måned og gikk fra å ha store dype kviser til ingen kviser i det hele tatt. Fungerer med andre ord utmerket. Dette må du få på resept, men det er ikke noe stress å få tak i. De jeg tok var i tablettform og det kan kanskje virke litt overkill å ta tabletter hvis du kun har noen små kviser sånn av og til. Tror ikke det er så veldig dyrt heller, men eksakt pris vet jeg ikke da de ble betalt av min kjære mor.

 

 

Clerasil og andre superkremer som selges på Rema fungerer omtrent like bra som vanlig vann.

Lenke til kommentar

Ikke stort man egentlig får gjort med det.. Jeg begynte å få kviser i rundt 12-års alderen og har vært ganske plaga av det. Det har vært veldig ille, men nå 3-4 år senere så har jeg ikke så mye lenger. Det må nesten bare gå sin gang, jeg prøvde alt. Prøvde Clerasil, tørke ut med såpe, forskjellige tabletter jeg fikk av legen, ingenting hjalp. Noen av tablettene jeg fikk av legen virka litt, men det var ikke mye. Siden så har det bare gradvis gått bort litt og litt.

 

Kjipe greier det der :hrm:

Endret av skyhawk
Lenke til kommentar

Jeg er uenig i at man trenger fuktighetskrem i tillegg til Skinoren, jeg har i allefall aldri trengt det.

 

Når det gjelder antibiotikabaserte piller, så prøvde jeg også dette en stund (jeg brukte noe som heter, men jeg fikk et dårligere immunforsvar av dette, slik at jeg var mye forkjølet i denne perioden).

 

Dette er dog kun personlige erfaringer, og andre kan selvsagt oppleve det annerledes:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ÅÅ kosthold spiller enorm rolle på ren\uren hud, husk at du må ikke tro at de hudlegene vet alt, som jeg såvidt har nevnt tidligere så er ikke huden selve problemet, vel eller en annen formulering: huden er problemet men ikke årsaken.

Vil bare sette noen av dere på rett spor så langt, må igjen bare si at jeg skal følge opp og forklare mer siden som jeg har sagt i tidligere post.

Lenke til kommentar
Dessvere, jeg vil bare gi leserne her et lite snev av sannhet, er kanskje dumt av meg og si sånt nå og ikke forklare alt......men det har jeg nemlig tenkt til.

Klarer bare ikke å la leserne her bli lurt til og tro sånt, men jeg vet du mener det sikkert bare godt.

7051961[/snapback]

Forklar hvordan du har rett da.

Lenke til kommentar

Dette er et livstil problem, to ting er involvert i acne og uren hud og det er hormonell ubalanse og giftstoffer i blodet. Den hormonelle ubalansen stimulerer talgkjertlene til og produsere talg og gift stoffene fungerer som et 2 komponent epoxy lim som gjør talget seigt sånn att det danner seg en propp, og voila, du har da hva jeg ikke liker og si høyt.

 

La meg fortelle litt kort om homonene og gift stoffene og hvordan kroppen kvitter seg med disse. Leveren er kroppens kjemiske stasjon og har utallige funksjoner i kroppen deriblant og holde blodet rent for gift og hormoner, leveren bruker blant annet svovelholdige stoffer til å deaktivere og skille ut brukte hormoner. Kroppen har flere kanaler til og skille ut uheldige stoffer deriblant gjennom nyrene og huden (Ja huden),lungene og sist men ikke minst med avføringa gjennom tarmen som er nr.1

Hvorfor fungerer ikke det da? Tarmene til mesteparten av moderne folk i dag har IKKE en sunn tarm, det vil si: tarmen er full av hard pakket avføring og avfalsstoffer, tarmen ikke overraskende har en uheldig\dårlig tarm flora, parasitter er ikke så uvanlig, og igjen sist men ikke minst candida albicans (en sopp).

Hva skjer med for eksempel hormonene som blir skilt ut i tarmen da? gjennom galleblæra som forresten også kan vær full av gallestein, jo hormonene blir reaktivert av de dårlige bakteriene og absorbert av tarmen på nytt inn i systemet.

Jeg kan skrive side på side bare om de tingene jeg har skrevet over så tro meg dette er ikke "bare" men er komplekst og har store konsekvenser for kroppen.

Ang avfallet i tarmen så er det lett og finne bilder av: F.eks her Som jeg har sagt tidligere så ville det tatt side på side om jeg skulle forklart alt i detaljer nå, pluss at som jeg også har sagt så vil jeg ikke anbefale konkrete løsninger enda før jeg har testen en god del på meg selv.

 

Husk at jeg er ikke her for det jeg liker og se mine egne skrevne bokstaver men for det jeg bryr meg, jeg kunne jo kanskje tenkt og holde all informasjon for meg sjøl og leve et langt og tilfreds liv og så føøle meg bedre en alle andre når jeg ser dem lider av uren hud og kanskje dårlig selvtilit, men sånn er ikke jeg og derfor så er jeg her.

 

Jeg har nå bare skrapt overflaten med en tannpirker og kan som sagt ikke forklare i det vide og brede her kanskje blant annet forde jeg ikke orker og skrive 200 siders stil akkurat nå :roll:

 

Men dere skal ikke gå tomhendt for det om, her er en Link hvor dere skulle kunne lese mye mer om hva slags konskvenser disse tingene har for kroppen og huden din, du får tilgang på mye mer her deriblant et acne forum hvor man kan få hjelp til og fullføre et program, men vit at det programet også koster noe. Nok om det det er mye annen info der, og neste gang dere er i kontakt med en ignorant lege eller lignende så ikke la dere lure av deres ignoranse !

Og for dere som har problemer med og svelge noe av dette, det er dumt for dere men dere velger sjøl, jeg tilbyr bare noen retningslinjer i rett vei.

Endret av AllColer
Lenke til kommentar
haha, jeg jobber som hudlege 2 ganger i uka og mobilselger 3 ganger i uka, og jeg har erfaring med sånn, kostholdet har ikke noe med kviser, skal gi deg en link snart.. SÅ du blir driti ut...

7055268[/snapback]

 

Får de som har greie på det VIRKELIG så er det du som driter deg ut.

Og om du ikke setter pris på d..... vel det er ditt problem, taler vel får seg selv det

 

Men her tilbyr jeg ihvertfall til dem som er interesert

Endret av AllColer
Lenke til kommentar

Man tror det er bevist at kosthold ikke spiller no rolle men det gjør det, som jeg har prøvd og forklare så er ikke kviser bare et resultat av huden men av kroppen i sin helhet, som jeg blant annet forklarte om tarmen.........hvordan tror du den ble sånn?

 

Og ikke nok med det så er det flere leger rundt om i verden som har begynt og få øynene opp nå for dette, så hudleger kan nok mye om huden men langt i fra nok, og for å forstå kviser så er ikke det nok å ha kunnskap bare om huden alene, så jeg kan fortelle deg at hudleger vet ikke dette nødvendigvis bedre nei, tvert imot.

 

En hud lege kan typisk mye om og pleie og døyve problemene ja, men ikke løse problemet og fjerne ÅRSAKEN.

Endret av AllColer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...