Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje 3-årsdagen kan feires ved at vi får et eget subforum for folding og andre DC-prosjekter?

 

Da kunne vi hatt flere tråder for tekniske spørsmål, progresjon, rekruttering osv. istedenfor at alle temaer diskuteres samtidig i en og samme tråd (som denne). Ser at team som er langt mindre enn hardware.no har egne subforum, så det er ikke for mye forlangt.

 

Hvis dette er en ide flere liker, hvem må man i så fall kose med for å få det til?

Lenke til kommentar

Er det ønskje om ein eigen kategori for denne typen prosjekt er det bare å opprette ein tråd i «Tilbakemeldinger > Tilbakemeldinger om forumet».

 

O.J: Har ikkje høyrt noko om at serverane til HW.no kjører F@H, så det tviler eg på. Men det kunne sikkert vore til god hjelp. Om ikkje serverane vart brukt, så i alle fall maskinene på kontora.

Lenke til kommentar
Noen som har sjekka om serverne til hw-nettverket kjører F@H?

 

Ser at f.eks Google er med i prosjektet. antar de bruker deler av serverparken sin til folding.

 

Burde i såfall bli en kampsak!

8774400[/snapback]

 

Google bidro med datakraft til F@H nådde et visst omfang. Etter dette trakk de støtten.

 

Googles lag på den rankingen der leverer bare pakker via klienter bygd inn i Google Toolbar for lenge siden - denne funksjonen eksisterer ikke lengre på nyere versjoner av denne.

 

Er slik jeg har forstått det ihvertfall :)

Lenke til kommentar

Nei tror jeg holder meg til den grafiske. Det går alltid galt når jeg skal forholde meg til en kommandolinje. Bare se tilbake i tråden. I tilleg har jeg Vista.

 

FahMon plukker opp noe, ja. Får e om den kommer på 65% senere. Arbeider konsollen raskere, eller er den bare raskere å konfigurere og sånt?

 

149fs669731.png

 

 

Redigert:

 

Håper SMP-klienten kommer ut av beta, og eventuelt i en grafisk verisjon. Straks den kommer skikkelig, til og med i konsoll verisjon bytter jeg til den. :)

Endret av Fruktkake
Lenke til kommentar

Med grafisk eller konsollversjon vil du ikke merke forskjell på ppd. Eneste forskjellen når du ikke bruker skjermbeskytter er vel at RAM'et må inneholdet ett ikon til nede ved klokka....

 

To grafiske.. mm.. tipper den må konfigureres på et vis. Grafisk er jo den "enkle" mainstream installasjonen, så jeg tviler på at man kan velge kjerne under installasjonen. Men kanskje det fins noen instillinger? Eller kanskje man kan bruke "-configonly" på oppstartfila??

Lenke til kommentar

Hvordan configurerer man den grafiske? Dersom det er et valg for prosessor ID under konfigurering ved første kjøring burde det kunne gå ann å kjøre flere instanser.

 

Fruktkake: er det ikke mest SMP versjonen du har hatt problmer med? I så fall tenk over at den er beta og at standard konsollversjonen byr på mye mindere problemer. Og en viktig fordel er at den faktisk kan kjøres som service. Når den kjøres som service vil den kjøre så lenge maskinen står på uansett om du eller noen andre er logget på (dersom det er flerbrukermaskin) eventuelt ingen er logget på, som kan skje ved reboot ved strømstans.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...