Gå til innhold

Sikrings-skap blir transformert til en vakker PC!


Anbefalte innlegg

Dette kommer til og bli min første case build, og jeg vil lage kabinettet til noe jeg har hatt lyst til å gjøre en stund. Ide'n var og ha en PC hvor jeg kan kjøre 2 PC'er fra 1 boks. 2 hovedkort, med egne HD'er og CD-ROMer til hver, men 1 skjerm, 1 mus, og 1 tastatur. Windows på den ene maskinene til spillene mine og grafikk programmene jeg bruker til design, og en Linux build på den andre, til hverdags bruk som surfing, skrive papirer, og som en plattform hvor jeg kan forbedre mine Linux kunnskaper.

 

For en måned siden, fikk jeg en vikar jobb her i Fredrikstad på en fabrikk, hvor vi blant annet lager sikringsskap. De kommer i mange forskjellige størrelser, og fikk idag med meg et hjem, uten innmaten som blir montert på fabrikken (jeg skal legge opp detaljer og bilder imorra). Jeg skal nå begynne og tenke litt på dette, men jeg har tro på at dette kan bli noe bra.

 

Det eneste "problemet" er at jeg har bare nok hardware til 1 PC inni min planlagte 2 PC kasse, og sparer penger for harde livet til og begynne på skolen til høsten, så hardware til pc nummer 2 må nok vente.. men modding kan begynne. Jeg håper jeg kan få planlagt og få mekket noen tegninger til å vise fram i helga. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her kommer bildene. Her er selve skapet tatt ovenfra.

 

tomtoppe.jpg

 

Her er kabinettet vi skal bruke stæsj fra. Bruke rack til CDROM og hard disker.

 

rackfull.jpg

 

Her er ett bilde til fra siden.

 

tomsiden.jpg

 

Nå ser dere ivertfall det jeg har og begynne med. Skal mekke litt mer og gi noen mer detaljer utover kvelden= :D

Lenke til kommentar
Så ikke så veldig "sikringskap" ut, men hva vet vel jeg om sikringsskap.

tja.. et sikringsskap er jo bare et skap.. som alle andre skap som tilfeldigvis skulle være i metall.. det er når du begynner å dytte inn sikringer fra 1916 at det begynner å likne på en russisk atombombe ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...