Gå til innhold

Israel's,seneste angrep på uskyldige!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990
Så de sivile fortjener å dø, fordi noen ekstreminister smulger inn våpen for å forsvare landet fra en okkupasjon?

Nei, ingen sivile fortjener å dø.... :roll: Sa jeg det kanskje?

Det ens medmennesker gjør går gjerne utover seg selv. Det sagt, man burde få sine medmennesker til å slutte å gjøre ting som fører til fare for en selv.

 

Smugler inn våpen for å forsvare seg fra okkupasjon? Forsvare seg fra okkupasjon? Du forsvarer deg ikke fra en okkupasjon, du angriper eller driver vekk en okkupasjon. Dessuten har palestinere blitt lovet egen stat, og hvis de fortsetter med våpensmugling og angrep, så blir det aldri noe av.

 

De klarer jo aldri å bekjempe Israel uansett, så hva er vitsen med å smugle inn flere våpen sånn at flere blir drept når de angriper Israel med de, HELT forgjeves??

Hva er poenget?? De har tapt. Game over.

Å smugle inn våpen og bruke de er det samme som å skyte seg i foten. Det gjør ingenting bedre, og ødelegger for de fredlige prosesser som prøves.

 

Bare for å si det helt logisk: om palestinerene sluttet å smugle inn våpen, ville aldri en slik hendelse ha skjedd. Da hadde ikke Israel måttet prøve forhindre dette fra å skje, dermed ville ingen blitt skadd/drept.

Lenke til kommentar
Over sju palestinere ble drept i ulike israelske angrep i byen Rafah på Gazastripen torsdag.

Hva er din mening om angrepet????

Det beviser at Israel ikke dreper tilfeldig. Sett at alle 7 var Hamas-medlemmer/terrorister? Israel sløser ikke bort dyre våpen på sivile mennekser, jødene er da tross alt kapitalister ;)

 

Personlig mening er at angrepet var helt fet. Neida, for å væer ærlig har jeg ingen mening, da jeg ikke vet hva som er skjedd. Sosialistreiret NRK stoler jeg ikke på.

Endret av FiskePinna
Lenke til kommentar

Husk at det var en feiltagelse fra Israel sin side...

"Hmm... hva gjør hender hvis jeg trykker på denne knappen?" BOOM

Synes dere at det er rett at de river ned hus til mange sivile pga at noen bomber Israel. Sist jeg så etter var gruppestraff ulovlig...

Synes dere at det er rart at folk melder seg frivillig til tjeneste når de ser at hjemmet deres blir ødelagt av Israelere? Ser at 13-14 åringer blir skutt ned fordi de er ute å kaster stein på militæret...

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
da kan vi snu det da.

hadde Isreal sluttet å drepe og drive vekk, og undertrykke palestinerne hadde kanskje palestinerne sluttet og?

Israel dreper som regel når provosert. Ellers river de ned hus osv. Hadde Israel sluttet, så hadde ikke palestinere sluttet. Dette er bevist. Israel sluttet en stund, og da kom palestinere med nye angrep.

Lenke til kommentar

Jeg foreslår at vi tvinger dem (dvs palestinerene og israelerene) til å samarbeide, vi lager bare en "spaceinvasjon" som skal utslette begge folkeslaga, så må de kjempe sammen som i independence day......... :yes::yes::yes:

 

GOD IDE IKKESANT ......

 

 

Men fra spøk til revolver.

En kan ikke skylde bare på den ene parten i slike konflikter, den ene parten oppvigler bare den andre osv. Så i slike konflikter må verdenssamfunnet våkne. Grunnen til at denne konflikten fikk lov til å utvikle seg slik var verdenssamfunnets manglende evne til å sette ned foten, og det er i stor grad USAs manglende interesse for å være med å stoppe urolighetene som må ta skylden for dette, det er de som nedlegger veto i sikkerthetsrådet i FN mot sanksjoner og vedtak angående konflikten. USA rævslikker isralerne så usannsynlig mye at jeg blir kvalm, den forlengelsen av konflikten vi ser nå når USA bare "sitter og toer sin interesse" styrker bare Israels legitimitet ved å annektere palestinske landområder.

 

Det er mildt sagt FORKASTELIG at en stat som Israel får aksept for den slags overgrep på sivile (det er sivile blant "terroristene" ) slike overgrep kan ikke få fortsette.

Når det er sagt må jeg få si at å bombe sivile israelere også er FORKASTELIG, det finnes ingen unnskyldning for slike aksjoner. Men Israel BURDE som den overlegne part la være å ta i bruk slike aksjonsformer, det er jo innlysende at palestinerne vil ta igjen mot de letteste målene dvs de sivile, og det er sannsynligbis ikke vanskelig å rekruttere nye selvmoordsbombere når israel inntar en så aggresiv rolle i konflikten. .......

 

 

 

ETT HVERT MENNESKE SOM LØSER EN KONFLIKT MED VOLD ER MINDREVERDIG OG UNDERUTVIKLET....

Lenke til kommentar

Som svar til Seixons post skrevet: 20/05/2004 : 22:27:

 

Feiging. Selv om noen har overtaket skal man ikke gi seg. Du syns kanskje at da Norge ble invadert under andre verdenskrig skulle folka bare "ta det chill" og la være å gjøre noe, fordi tyskerne allerede hadde tatt kontroll over Norge? Du syns ikke at noen skulle gjøre motstand eller noe slikt, siden vi "alt hadde tapt"? Å forsvare seg og sine og å gjøre motstand er en menneskerett og plikt som alle burde oppfylle og leve opp til.

 

 

Det er folk som deg som blir henrettet for landsforræderi.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990

Det er da ikke forræderi å gi opp. :roll:

Når det er umulig å vinne noe, hvorfor i all verden skal man sløse liv ved å kjempe, isteden for å forsone seg med den som har vunnet?

Når du snakker om Norges kamp mot Naziene, så er det noe helt annet siden det var en verdenskrig og Norge fikk hjelp utenifra, det var langt fra en "ferdig sak".

 

Men det er helt poengsløst for palestinere å fortsette å kjempe. De blir bare drept og drept og drept. Ingenting godt kommer av at de angriper Israel. Ingenting. Det bare forskyver alle fredlige muligheter lengre og lengre inn i fremtiden. Palestinere har blitt lovet en egen stat av verdenssamfunnet. Men hvis de skal ha dette, må de slutte å angripe. Så å fortsette å kjempe mot en umulig konkurrent, mens man samtidig skal få det man vil ha... er idiotisk.

 

Irakere gadd ikke kjempe for Saddam, de visste det var poengsløst og at USA kom til å feie over de uansett. Det sparte sikkert tusenvis av liv.

 

Noen ganger er det bare smart å vite når man har tapt, og deretter gi seg.

Lenke til kommentar

Åja, har palestinerne tapt, og derfor bør de gi seg og la Israel flytte på store menneskemasser som de vil og mure de inne på små adskilte områder? jotakk!

 

Kanskje palestinerne har forstått hva Israel ønsker, det er ikke to likeverdige stater, men ett Israel med små utbryter stater rundt omkring.

 

Og hvorfor massakrerer Israel palestinere og river flyktningeleire nå? Palestinerne har jo ikke sprengt ei selvmordsbombe på lenge, derimot så har de skutt israelske soldater, men det er da for pokker bedre enn om de hadde drept tre småbarnsfamilier og ei singel jente. Militært personell er legitime mål, flyktningeleire er IKKE legitime mål.

Lenke til kommentar

Selv så mye det smerter meg må jeg si meg enig med Seixon på ett punkt. FN styrker inn i Israel synes meg eneste måte å få slutt på nedslaktingen av den palestinske befolkningen. Egentlig syns jeg det er underlig at temaet ikke blir tatt opp oftere, kanskje denne gangen med fordømming fra Sikkerhetsrådet og stilltiende mumling i barten fra amerikanerne. Men mest sannsynlig ikke...

Endret av Oldboy Jenny
Lenke til kommentar
Selv så mye det smerter meg må jeg si meg enig med Seixon på ett punkt. FN styrker inn i Israel synes meg eneste måte å få slutt på nedslaktingen av den palestinske befolkningen. Egentlig syns jeg det er underlig at temaet ikke blir tatt opp oftere, kanskje denne gangen med fordømming fra Sikkerhetsrådet og stilltiende mumling i barten fra amerikanerne. Men mest sannsynlig ikke...

Det har vært tatt opp mange ganger. Men det er israelerne som ikke vil dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...