Jump to content

Oldboy Jenny

Medlemmer
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Hei Cefey Jeg har litt vansker med å forstå hva det er du ønsker å oppnå med innlegget ditt. Du kunne nok med fordel fulgt oppskriften til andre postere her og kildereferert informasjonen du presenterer, for når du blander Vest-Tyskland (etablert 1949) inn i 2. verdenskrig (1939-45) begynner det bli lett å falle av. Arthon har i denne tråden gjort tilgjengelig et vell av varierte nyheter, diskusjoner og annen relevant informasjon angående den Russiske invasjonen av Ukraina. Burde han heller brukt tiden sin på treningslogger?
 2. ... og der klarte jeg endelig å ta igjen tråden lenge nok til å få takket Arthon for en fantastisk innsats Imponert over bredden av informasjon som har blitt gjort tilgjengelig. Håper du finner inspirasjon av å gå trollfantene her i sømmene, for jeg kan vanskelig fri meg fra tanken om at din tid er for verdifull til å kastes bort på slike. --- Apropos forstyrrende elementer: Før Ukraine Today ble lansert prøvde jeg å finne aktuelle videoer ved å søke 'ukraine' i youtube og filtrere etter opplastingsdato. Etter å ha sett meg lei av spam-kanaler som legger ut bolker med utdatert materiale fant jeg frem til Video Blocker, et tillegg/add-on til nettleseren (firefox/chrome) som lar deg blokkere valgte kanaler. Det hjalp
 3. http://www.euronews.com/2014/03/02/ukraine-protesters-outside-us-embassy-in-kyiv-call-for-help
 4. Begynner å bli noen år siden siste besøk, men det ville overraske meg stort om det ikke fremdeles er pc/elektro-sjapper så langt øyet kan se oppover Tottenham Court Road (fra Oxford St. og nordover). Mener det var ganske bra opp Edgware Road også. PC World er ellers en kjede med et stort antall utsalg i byen (også eid av Dixon/Curry) En utgave av Computer Shopper (pakket med annonser) burde også kunne peke deg i riktig retning. Skulle du befinne deg i nærheten av en Comet, kanskje du kan få med deg opphørssalget. [Link 1] [Link 2]
 5. Min erfaring er at man ikke bør velge fastrente dersom det er lønnsomhet som er målet. Tenk snarere på fastrenten som en forsikring dersom du ikke har råd til uventede rentehopp. Jeg ville vært forsiktig med å anta en bedre oversikt over det fremtidige økonomiske landskap enn den banken din har. Lykke til.
 6. GetBackData Jeg klarte å redde en god del data fra en gammel IBM disk med lignende problemer.
 7. Mange gode alternativer her Jeg ser at for de fleste vil nok det enkleste være å bruke en 3G-mobil som modem via enten bluetooth eller usb-kabel. I mitt tilfelle har jeg kun EDGE på reserve-telefonen, men det var først etter tips i denne tråden det slo meg at denne også fint kunne brukes. De områdene hvor jeg særlig kunne trenge nett-tilgang har ennå ikke blitt utbygd med 3G nett. Når det er sagt, er jeg fremdeles interessert i PCMCIA-løsninger for sim-kort modem. På sikt kunne det vært kjekt å skaffet et dedikert simkort til laptopen, med en løsning hvor alt jeg trengte fikk plass i laptop-trekket. Det er kanskje unødvendig luksuriøst, men det kunne gjort en ellers lite brukt maskin enkel å ha med på hytter og landsted. Takker igjen for alle innspill.
 8. Tusen takk for svar, srbz! 'USB-modem' var et søkeord jeg ikke hadde kommet på selv. Jakten fortsetter
 9. Hei. Klarte kunststykket å stupe i bassenget med iphonen i lommen tidligere i sommer, og mens jeg venter på svar på om den lar seg reparere tenkte jeg det kunne være greit å undersøke mulighetene for å benytte iConnect-abonnementet (fri datatrafikk) fra Netcom på laptopen min. Laptopen har USB 2.0 og PCMCIA 2.1 (Type 2) og jeg håper på anbefalinger om hva som vil være beste måte å få benyttet sim-kortet i laptopen. Jeg har søkt omkring et par timer uten særlig hell. I utgangspunktet så jeg for meg en PCMCIA-løsning, da jeg inbiller meg at en slik løsning kunne være innlukket i laptopen (i motsetning til en slingrende, utstikkende USB-løsning). Men de fleste artikler og forumtråder om PCMCIA-løsninger jeg fant var 3-5 år gamle, så da mistenker jeg at noe annet har overtatt i senere tid. Er også nysgjerrig på om det lar seg gjøre å ringe/motta samtaler med sim-kortet koblet til laptop. Takker for alle tilbakemeldinger, og beklager om dette oppfattes som feil forum-kategori for slike spørsmål.
 10. Wikipedia's List of electronic music genres Kanskje andre her som syns dette er interessant lesning.
 11. Da det sist ble arrangert cage fight for å få svar på samme spørsmål, var det Jens Bjørneboe og Agnar Mykle som sto igjen som finalister. Til tross for uthalte grusomheter tok Agnar en knepen seier, godt hjulpet av Jens' voksende bakrus og et overraskelsesangrep fra en hissig dukketeater-tropp. Tom Egeland ble for øvrig sist sett blødende i et hjørne. Ikke så mye på grunn av forfatterskapet, men for sin delaktighet i filmatiseringen av Ulvenatten.
 12. Denne står for tiden utstilt på Datakjeden i Bergen, og jeg falt pladask for utseendet. Har egentlig ikke behov for ny skjerm, men er farlig nær kjøp likevel. Kan virke som det fins versjoner med DVI eller HDMI, men ikke begge deler. Skyt/arrester meg om jeg er helt på viddene
 13. Andre som opplever ustabilitet med routeren etter å benyttet denne metoden? Min bror måtte gi opp da routeren (ST 780 WLT) så ut til å ta automatisk omstart omtrent hvert tiende minutt. Dette ga seg ikke før han velge Return to Factory Default Settings. Får fint logget inn på nettet hans med laptop og iPhone, men altså ikke Nokia 5800 (ikke svar fra Gateway) Hadde satt stor pris på et lite hint, om noen skulle sitte på mulige løsninger. J.
×
×
 • Create New...