Gå til innhold

Min erfaring med Netshop


Anbefalte innlegg

Kjøpte en DVD-brenner av netshop her forleden. Alt var bare fryd og solskinn helt til den en dag stopet helt opp. Jeg prøvde utallige kombinasjoner og under min siste test så laget den en så fæl lyd at jeg nærmest hoppet i dekning.

Dette er første gang jeg har opplevd at noe jeg har kjøpt fra en nettbutikk har gått skeis. Jeg har som alle andre lest diverse skrekkhistorier om retur og lang ventetid o.l av forskjellige aktører på markedet og var rimelig skeptisk da jeg sendte denne tilbake til netshop.

Etter noen dager så ringte jeg for å høre om dem hadde fått pakken. Joda....den hadde nettopp kommet inn. Skulle se om dem ikke fikk sett på den senest i løpet av morgendagen. Dette syntes jeg var helt i orden. Regnet med at dem sikkert har litt å gjøre og jeg hadde ingen hast. men hadde allikevel mine tvil om at det ville komme noen snarlig løsning her. Så for meg at dem sannsynligvis måtte sende den tilbake til fabrikk som igjen ville innebære en fire fem måneder i ventetid o.l. (Ja...jeg vet jeg er negativ ;) )

Neste dag så er jeg inne og bestiller noen harddisker (ukens tilbud). Dette er i fire-fem-tiden på dagen. Da jeg kommer hjem så stikker jeg innom og ser hvordan det går med ordren.

Gjett om jeg ble lang i maska. Ikke bare er HD'ene allerede levert til postkontoret, men i tillegg så er DVD-Brenneren satt opp under sending som erstatning. I dag ble brenneren sendt, mens HD'ene allerede er ankommet postkontoret!

 

Mulig at jeg er så positivt overrasket fordi jeg var så negativt stemt til å begynne med, men jeg synes allikevel dette er bra uansett. Glimrende jobba netshop. Selv om det ikke var spesielt viktig for meg å få det så raskt så passet det allikevel helt glimrende å få det til helga.

 

 

:thumbs:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå kom jeg også på at jeg glemte floppy.. Sendte mail og ba dem legge på ordra nå, så det skal bli spennende å se om dem fikser det uten trøbbel, eller om alt klikker nå..

 

EDIT: Glemte noe :p

Ved sånne situasjoner er det lurast å ryngje dei sidan pakken kan bli pakka og sendt samme dag som du bestilte og kanskje før dei sjekker mailen. Men dersom dei får den før det er sendt (noko som er sannsynleg i og med at du bestillte for 8400kr).

 

Det er uansett 20:28, og eg tviler på det går ut fleire pakker i dag ja :p

Endret av zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...