Gå til innhold

Skjermkort til 1000-1500 kroner


manna420

Anbefalte innlegg

Hei

 

Hvilket skjermkort blir det beste kjøpet i 1000-1500 kroner klassen?

Vennligst svar hvorfor nettop den dere sier er den beste.

 

 

##topic endret av moderator. Venligst bruk emnefeltet til å beskrive problemet ditt, ikke bare hvor mye det koster ;) enden##

Endret av enden
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det smarteste er vel å kjøpe etter behov og økonomi. Når vedkommende spør etter kort til 1000-1500 kr, så er det det vi skal veilede om. Et Radeon 9600Pro eller XT burde være bra kjøp i den prisklassen. Selv har jeg Radeon 9500 og klarer meg svært godt med det.

Lenke til kommentar
Jeg har hørt at til cs (counter-strike), så er fx5900, bedre en radeon 9800. Er dette sant? Fordi jeg skjønte det ikke helt... :hmm:

Mange som sier det er bedre fordi ati har hatt en del problemer med fps drops. En kompis av meg har 9800pro og han har overhodet ikke hatt noen problemer med fps drops. Så det virker nesten som om det bare er noen som har problemer med det.. Rare greier det i grunnen...

Lenke til kommentar

Vel, som de fleste her påpeker er radeon 9800pro det som gir mest for pengene akkurat nå. Prisen er ikke avskrekkende - har du 1500 nå og har tid til å spare bittelitt mer så er det anbefalt.

 

I din prisklasse er det radeon 9600xt som yter best. Dette har ingen problemer med å hamle opp med det som er av spill på markedet idag (vel, muligens ikke painkiller og far cry på maks). Det kommer derimot til å falle av lasset når neste generasjon spill dukker opp over sommeren.

 

Etter min mening er det litt dumt å alltid kjøpe så man ligger litt på etterskudd. Det er like dumt å blåse bort masse penger på det absolutt nyeste. Etter den teorien er det 9800pro som dukker opp som den klare kandidaten igjen. Det koster litt mer enn man vil ut med, men helt ærlig - 500 kroner? Lev på brødskiver neste uke så har du tjent inn det igjen ;)

Lenke til kommentar
legg på 500 og kjøp deg et Radeon 9800 pro. Da har du et kort du kan ha LENGE.

 

edit: det er det beste i den klassen fordi....erm....det er det beste? ;)

kom igjen a. Ber folk om en prisklasse er det ikke nødvendig å presse de til å bruke mer penger en det de har tenkt. Alt for mye av det på forumet her.

Radeon 9800 se

Radeon 9600xt

 

Er ikke sikker på hvilket som har best ytelse men tror det er 9600xt, sikkert noen som kan bekrefte/avkrefte dette

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...