Gå til innhold

Prosjekt Snekkerboden. Sammendrag s 80


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som jeg sier , jeg skal lage en samleside der jeg tar med det viktigste som har skjedd fra starten av og suplere dette med bilder .

Altså lage en oversikt av det som har skjedd og legge inn her, så redigerer jeg første innlegg i denne loggen der jeg henviser til den siden . Dermed er det bare å klikke seg inn der om man ikke gidder lese hele denne loggen (den er jo blitt utrolig lang)

Lenke til kommentar

mente at

Dermed er det bare å klikke seg inn der om man ikke gidder lese hele denne loggen (den er jo blitt utrolig lang)

det er verdt å lese gjennom hele loggen!:D men greit med oppsummering til slutt, lettere å se de forskjellige endringene og framskrittene steg etter steg!
Lenke til kommentar
Som jeg nevnte lengre opp på siden så skrev jeg dem ut i word slik jeg ville ha de og så fikk jeg et firma som driver med slikt til å trykke dem, det er samme type som brukes til reklame på feks biler, du får dem akkurat slik du ønsker og i den fargen du ønsker.

Så de er nok kjøpt :blush:

Det må jo til inneimellom det også. :yes:

Lenke til kommentar

Nå har jeg jo en enestående samboer som viser stor forståelse for min hobby, selv om hun selv ikke har noen intresse av data,men selvfølgelig kan hun av og til synest det blir litt vel mye. Så når jeg har fått dette ferdig må jeg vel ta en pause før jeg planlegger neste , det går jo mot sommer og da er det mange andre ting som skal gjøres , bla sportsfiske .

Lenke til kommentar
snekker`n mulig jeg har misset noe men hva er i den pakken som ble lokalisert av posten som du skal få på tirsdag?

Litt av vert , bla slangene til vannkjølingen og siden pumpe og slikt skal vere skjult er det liten vits i å montere dette før jeg har alt

 

Ja , Gratulerer med dagen , nå tar jeg kveld da det nok blir en lang dag med feiring.

Skal gå i tog med min sønn som går i første klasse, blir jo litt spesielt for han da det er første gang med en skoleklasse, så skal det spises masse is og pølser + masse brus, det er vel viktig å få med når barna skal feire .

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...