Gå til innhold

Hvem vil du ha til president i USA?


Anbefalte innlegg

Annonse

[1] Random productId 5683804 from global

Man kan jo ikke ha en krigshisser som Bush til president!

Nettopp! Derfor... alle sammen... heier vi på John F. Kerry (JFK 2) - så er vi kvitt George W. Bush, og USA blir igjen mulighetenes land, også for de som ikke er like rike som familien Bush. :thumbup:

Venter på den dagen det kommer frem opplysninger om at JFK har skutt og DREPT (!) en par dusin vietnamesre, da kommer venstresiden til å gå bananas.

Lenke til kommentar

Det er ikke patriotisk å dø for at landet ditt skal berikes ytterligere, det er patriotisk å kjempe og dø for landet sitt :laugh:

 

The Patriot Act II? Hvis så, hva i pokker er det som er patriotisk med den?

 

Bare så det er sagt, du ekke krigsveteran selv om du dreper et par Irakere på griselangt hold med overlegne våpen, og du ekke krigsveteran om du blir drept av en snedig bombe, da er du n00b...

Lenke til kommentar

Bush har som alle presidenter sine positive og negative sider.

 

De negative sidene han har er at Bush og hans stab fører en ekstremt arrogant utenrikspolitikk, og for meg virker det som at Bush vil gjøre USA til et fanatisk kristent land. Fortsetter utviklingen vil vel tvangskristning bli en realitet om ikke altfor lenge

 

De positive sidene han har er vel diskutable. Noen mener at det er positivt, mens andre mener ikke så mye positivt om disse sidene (Krigen mot terror feks.)

 

 

Skal verden være trygg i framtiden, trenger USA en president som er villig til å samarbeide med andre land, og en president som skjønner at vold avler vold.

Det som skjer no er at for hver iraker som dør er det femti stykker som får et sterkt hatforhold til USA, og det fører igjen til terror.

 

Jeg håper Kerry blir president i denne omgang. Han vet hvordan det er å ligge i skyttergravene og bli kraftig beskutt, han vet hvordan det er å se gode kamerater bli drept i krig, og han vet hva krig gjør med mennesker. Derfor vil Kerry nøle med å bruke de amerikanske styrkene i angreps-operasjoner

Hadde USA trukket ut sine styrker og kun brukt sin overlegne militære makt til fredsbevarende operasjoner (Kjørt samme løp som FN), ville dette ha vært det viktigste våpen i krigen mot terror.

Lenke til kommentar
Bush, fordi han har bevist at han er en god krigspresident, som besøker troppene og hedrer patrioter.

Har du et godt eksempel på hedring av patrioter?

patriot act :thumbup:

 

Se bare på alle fordelene krigsveteranene får! Er ikke det hedring av patrioter, vet ikke jeg.

patriot act er en feig beskyttelse for å unngå menneskets rettigheter. Det er et overgrep mot mennesket å bli fengslet uten å ha muligheten til en forsvarer.

 

Deler av patriot act er også funnet ulovlig hvis jeg ikke tar feil i en delstatshøyesterett i USA. Eller ihvertfall bruken av den.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...