Gå til innhold

Tips til hodetelefoner?


Anbefalte innlegg

"Trenger" et par små eller sammenleggbare hodetelefoner uten å miste alt for mye god-lyd. Har allerede et par vanlige (Grado SR60) som jeg er veldig glad i, men jeg kunne trengt noen som det var mulig å få i jakkelomma.

 

Noen som har forslag?

 

Tenkt brukt med mp3 spiller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Koss PortaPro - ingen over, ingen ved siden!

 

kosspp1.jpg

 

De er ikke de peneste jeg har sett, men de gjør jobben sin. Koster ikke all verden heller, hvis man handler på rette stedet. Microplex har det til rundt 350,- mens spaceworld tar nesten 700,- hvis jeg husker rett.

 

microplex.no

Endret av xlnt
Lenke til kommentar
Ja, venta jo egentlig på PortaPro-anbefalingen :p Har ikke noe imot dem, men vil gjerne sjekke hva som finnes før jeg hermer etter "alle andre"

 

Hav med disse fra Sennheiser? Komplett selger de for 523,-

 

Noen som har erfaringer?

 

Edit: leif

PortaPro all the way! Det er ikke tvil, med tanke på topic.

 

Forøvrig tror jeg Jonki har sennheiserne, om jeg ikke husker feil. Send han en PM.

 

bfisk

Lenke til kommentar
Lydisolasjonen er også bedre (på Sennheiser) enn på PortaPro.

 

:yes: og det betyr mye syns jeg...

 

Har du Koss PortaPro så kan de som sitter vedsiden av deg på T-banen/buss høre like mye som deg selv (litt overdrivet)...

 

Det er diggest med gode isolerte headphones som dekker hele øret... Da kan du isolere deg helt fullstendig fra omverdenen og nyte den musikken DU liker, istedet for å høre Satanist-Rock på full guffe fra en dust med Koss PortaPro, samtidig som en fjortisjente spiller Rosa Hellikopter høyt med samme type headset, mens du prøver å konsentrere deg om hva DU hører på!!! :cool:

Endret av Andreasfe
Lenke til kommentar

De at Portapro ikke er helt tette, er bare en fordel - spør du meg. Da hører du mobiltelefonen, kompisen som sitter ved siden av deg på LAN, brannalarmen på jobb osv.

 

Jeg synes designen er dritfet, jeg. Retro er fett!

 

Retro looken er jo bra, men måten man justerer størrelsen på, er ikke det beste patentet. Vær forberedt på å miste et hårstrå en gang innimellom.

Lenke til kommentar
Ja, venta jo egentlig på PortaPro-anbefalingen  :p  Har ikke noe imot dem, men vil gjerne sjekke hva som finnes før jeg hermer etter "alle andre"

Bra det ikke bare er meg som forventet det svaret...

Spør om hodetelefoner, svaret er PortaPro.

Spør om mp3 spiller, svaret er iPod.

 

Men, jeg har PortaPro selv og er veldig fornøyd ;)

Lenke til kommentar

Eneste som "bekymrer" meg litt er at jeg har lest flere steder at PX200 (og da sikkert også PX100) har litt lite guffe på bånn... Er ingen bass-freak, og hører alltid på musikk uten loudness og andre bass-booster'e, men allikevel...

 

Bør kanskje ta en tur innom en sjappe og høre om det er mulig å teste.

 

Kjipt å bruke penger (selv om det ikke er så mye) på ting man bare blir halvveis fornøyd med. Da er det bedre å leve på brødsmuler og heller sitte med noen fete brunevarer :thumbup: Greia er bare at de litt dyrere og ofte bedre er så store, og da kan jeg jo like gjerne bare drite i å kjøpe nye og heller bruke Grado SR60'ene mine. Dilemma!

 

takker forøvrig for hjelp så langt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...