Gå til innhold

9800 xt - VARMT!


El_Gaffel

Anbefalte innlegg

jeg hadde også en sapphire kort som ble altfor varmt. Sapphire 9800 pro, så jeg dro til komplett og fikk byttet det men den ble også varm, og da fikk jeg nok av sapphire så  jeg løste det ved å gå over til Hercules.. og aldri støtt på det varme problemet mer. Men jeg ser at sapphire enda ikke er helt bra så jeg holder meg til Hercules sine kort framover, eneste ulempen er at de er så dyre :p men jeg får se det på denne måten da at kvalitet koster.

Det er normalt at disse kortene blir "varme". Hadde du faktisk problemer på de kortene da du leverte dem inn, eller tenkte du bare "huff, disse var varme" ?

 

-Stigma

 

PS: Du vet at eneste relevante forskjellen på disse kortene fra forskjellige produsenter er vifteløsningen og minnet sant? Hercules har gjerne litt bedre vifter, men ikke til de grader bedre...

det var selfølgelig problemer med kortet. artifacts (grønne striper nedover+bortover) og noen lockups men det skjedde bare når kortet ble belastet.. spill og sånt. i vanlig windows gui så var det ingen problemer.. så jeg leverte det til komplett for test og dem var enige med meg om at det var varme problemer med kortet. så jeg fikk byttet kortet med en Hercules, noe jeg skulle ha kjøpt med engang ifra begynelsen ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fatter ikke at noen foreslår å klokke ned, og iallfall ikke at noen godtar det sånn uten videre. Hadde jeg fått nye komponenter i hus hadde jeg forventa at de skulle funke straight out of the box - UTEN svada og problemer.

 

_

johanf

Vel det er ikke alltid delene fungerer så da er det en god ide å klokke ned ting å tang så enn finner ut hva som lager problemet...

 

TaZ

Lenke til kommentar
Fatter ikke at noen foreslår å klokke ned, og iallfall ikke at noen godtar det sånn uten videre. Hadde jeg fått nye komponenter i hus hadde jeg forventa at de skulle funke straight out of the box - UTEN svada og problemer.

 

_

johanf

Vel det er ikke alltid delene fungerer så da er det en god ide å klokke ned ting å tang så enn finner ut hva som lager problemet...

 

TaZ

:yes:

 

for det er utrolig kjipt å måtte stappe hele dataen ned i papp, sende den avgårde, betale frakt, punge ut for testgebyr og så få vite at det var en driverfeil ...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er nokså ny på forumet men hiver meg på. Hadde lignende problemer med mitt 9800XT kort men da var det VPU greier og at maskinen slukna. :no: Fikset det med orginaldrivere fra www.hercules.com siden kortet er av merket 3d Prophet Hercules. Ellers oppdaterte jeg HK drivere og da spesielt drivere til AGP. ellers instalerte jeg en driver som heter V40 eller no sånt. Dette fulgte med HK kortet mitt og alt funker fint nå. Dette du opplever er en kjent sak her på forumet og mange kan sikkert hjelpe deg. Ellers så kan en SP1 fra www.microsoft.com hjelpe deg. ;)

Lenke til kommentar

det problemet du har ,du har et xaser 2 kabinett det har jeg også ,her er min løsning på 9800xt kortet fra sapphire når det blir varmt

:thumbs: vifta på kortet er for svak og varmen blir kasta tilbake i grafikk kortet fra vifta i døra enten trenger du mere kjølepasta på eller gjør du som jeg har gjort ,jeg brukte denne til å suge opp varmen fra kortet,jeg plasserte denne pci slot viften under grafikk kortet http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=TTC003

 

men det finns 2 andre løsninger også du kan bruke denne under xt kortet http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=SPFC70BL og la de 2 viftene øverst suge opp varmen eller du kan prøve denne måten ,du kan bytte de to bakerste viftene med dette settet, turbin vifta setter på den nederste vifteplassen bak opp ned med enden ned så blåser den kald luft på grafikk kortet direkte og da har du bedre kjøling oppsettet heter Thermaltake “X-blower 2 Channel VR Fan Kit” og det finner du nederst på 80x80 vifte seksjonen hos netconnection du kan også bruke den http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=SPFC70BL[/url] under kortet samtidig så har du et system som blåser kald luft på xt kortet, samtidig som den vifta under suger ut varm lufta som kommer ut fra grafikk kortet ,og vips bedre kjøling og kanskje det kan senke tempraturene i kabinettet også så det blir lavere.lykke til :thumbs:

Endret av frode20
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Jeg er nokså ny på forumet men hiver meg på. Hadde lignende problemer med mitt 9800XT kort men da var det VPU greier og at maskinen slukna. :no:  Fikset det med orginaldrivere fra www.hercules.com siden kortet er av merket 3d Prophet Hercules.Ellers oppdaterte jeg HK drivere og da spesielt drivere til AGP. ellers instalerte jeg en driver som heter V40 eller no sånt. Dette fulgte med HK kortet mitt og alt funker fint nå. Dette du opplever er en kjent sak her på forumet og mange kan sikkert hjelpe deg. Ellers så kan en SP1 fra www.microsoft.com hjelpe deg.  ;)

Tror det samme skjedde med meg, gpu var over 80grader så slukna maskina. Ikke så rart siden det klipset bak på ikke var på og la press på kjøleren mot gpu. :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...