Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
er det meg eller har du en lilla LED i vanntanken din? det ser i allefall slik ut på det siste bildet.

Kjølevæsken jeg har i vannet er rød, og dette får væsken til å gi et lett lilla skjær. Bildet ble tatt med blitz, derfor forsvinner mer eller mindre det blå lyset i tanken og du ser bare væsken.

 

Rakk ikke styre med noen fler bilder i kveld. Får ta det når jer er tilbake igjen.

Lenke til kommentar

Tilbake etter helgetu. Skal prøve å finne stativet å få lånt kameraet igjen en av dagene. Ellers ser alt ut til å funke etter planen. Maskinen stod og idlet på 25grader da jeg stod opp i morges, og da var radiatorviftene på et minimum. Mesa like!

 

ta også bilde av den benq saken din a...

så folk får se hvordan en skikkelig pj ser ut

 

Er ikke noe kjempefan av denne måten å sammenlikene PJ på. Du vil få forskjellig resultat utifra lerret, hvor god signalkilde du har og ikke minst kamera og hvor flink du er til å ta bilder. Vil påstå det er mer villledende enn nyttig. Dessuten har jeg seff fått en PJ med feil.. Knelte ui går kveld skal på service før jeg får den igang igjen.

Lenke til kommentar

Alltid mer å gjøre ;) Har fremdeles igjen å prøve å få skjult mer av den innvendige kablingen. Må bare finne ut av hvor jeg skal gjøre av den. Sliter fremdeles litt med å få vfd displayet til å virke skikkelig. Kommer opp mye "gibberish" i tilegg til det som skal være der. Har helt fra starten av planlagt å lage egne ben til kabinettet. Det er ikke gjort enda, men jeg har heller ikke funnet helt ut av hvordan jeg vil ha dem, så de for komme etterhvert. Ellers er det vel allltids noe å flikke på.

Lenke til kommentar

Da var dagen for den store avsluttende updaten kommet. Er fremdeles litt småpirk igjen, men dette er hovedsaklig på sowtware nivå, så det blir ikke så mye forandring ut av det. Har fremdeles endel problmer med VFD displayet, men har ikke hatt tid til å se så mye på det i det siste. Regner med jeg får det til etterhvert.

 

Tror igrunn jeg klinker igang med bildene:

 

207l.jpg

Kunne vært ryddigere, men nå er det ikke mer plass å gjemme unna kabler på, så det får bare være. Er ganske godt fornøyd. Har i alle fall fått samlet alt på samme sted.

 

208l.jpg

Front by night. Lyset i tanken ble litt mer lilla enn jeg hadde tenkt pga fargen på kjølevæsken. Synes resultatet ble ganske kult

 

209l.jpg

Kabinettet uten sidedør. Det er MYE lys inni her. Hele rommet lyste blått ute fra veien :)

 

210l.jpg

Så fort sidedøren kommer på er det ikke mye som slipper ut. Filmen er utrolig lysrestriktiv. Synes igrunn det er kult å ikke kunne se alt klart som om dagen. Nå er det mer å kunne se konturer inni der. Som å gå rundt i skogen om natten ved halvmåne(bare at her er bakgrunnslyset blått).

 

211l.jpg

Toppplaten. Vinduet med teksten synes bedre i virkligheten, men jeg klarer ikke få tatt noe godt bilde av den. Generelt er alle bilden tatt i mørket for mørke, men det synes best her.

 

212l.jpg

Sånn ser det ut i dagslys. Speileffekten ble ikke så aller værst :)

 

213l.jpg

Fronten i dagslys. CPU idler nå med radiatorviftene på laveste nivå. De andre er slått av.

 

214l.jpg

-Black Mirror Project- slik den står i dag. Er selv godt fornøyd med resultatet.

 

 

Det er mange som skulle hatt en takk for at jeg endelig er kommet i mål og for at resultatet er blitt som det er. Nevner bare et par.

 

Tusen takk til Skrue og karamba for mye inspirasjon og hjelp. Det hadde ikke blitt såpass bra uten dere.

Ellers takk til alle som har giddet å følge workloggen gjennom hele prosjektet. Det har tatt lang tid, men uten kommentarer, oppmuntring og pushing herfra hadde det tatt mye lengre tid hvis jeg i det hele tatt hadde blitt ferdig. Dessuten er jeg sikker på at resultatet er blitt mye bedre enn hvis kun jeg selv skulle se det.

 

 

Hiver på en liste over hardware i maskinen:

 

Kabinett: modifisert Sunbeam akryl

PSU: Mist 350w

Vifter: 4x Titan 80mm, 3x Titan 120mm

Viftestyring: Aerogate II

Radiator: AC EVO 360

Pumpe: Eheim 1048

Vanntank: AC Aquatube

DVDdrev: Pioneer 120s (slot-in)

HK: MSI K8N Neo2 Platinum

CPU: AMD 64 3800+

Ram: 1024mb Corsair TwinX 3200XL

Systemdisk: WD Raptor (74gb)

Lagring: 2x Maxtor MaxLine (250gb pr stk)

Skjermkort: ATi Radeon 9800

Skjermer: BenQ FP937s og Iiyama E430

WLAN: MSI

 

Tror det var det meste. Kommer nok med litt mer bilder når jeg har fått til VFDdisplayet skikkelig og muligens med noe hvis jeg får stresstestet CPU og klokket litt.

 

Selve byggingen er herved erklert ferdig!

 

Happy moddin'

Magnus

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...